02.11.22

Jamie är hela 7 år idag! Stora killen! 
Vi firade honom igår och vi började redan till frukost. Då vart det sång och paketöppning! Han fick blåsa ut ljus som satt på en bulle eftersom tårtan skulle intas senare. Av oss fick han bla. "rullskor" som han önskat sej så länge. Vi köpte ett par nummer för stora för att dom ska passa till våren. Med ett par extra sockor begav han sej ut på gården för att teståka direkt! Efter någon minut kom han in med mungiporna nera i dom nya skorna och sa att som inte var någe bra... Han trodde att han skulle kunna åka direkt! Vi förklarade att det krävde en teknik som man var tvungen att ÖVA IN vilket han accepterade efter en stund. =)
Som sagt, vi firade honom igår samtidigt som vi hade dop för lilla Nicole! Vi ville ju inte boka upp släkten en hel helg så vi slog ihop det!
Det var härligt väder dagen till ära och allt gick enligt planen! Vi var och fixade i den fina lokalen kvällen innan. Ballonger, serpentiner och fina dukar på alla bord. Dopet var jätte mysigt och prästen var jätte bra! Samma präst som döpte Stella förra året!
Barnen skötte sej exemplariskt i kyrkan och jag imponerades främst över Jamie som var så modig! Han gick först in i kyrkan med korset, hällde upp vattnet i dopfunten och höll i det tända dopljuset. Efter den vackra sermonin åkte vi till sjöliden där vi fikade. Tårtorna var fantastiska och alla bakverk som Mia och min mormor hjälpt till med gjorde succe!
Båda barnen fick så himla fina presenter! Jamie skulle varit uppe till sena natten och leka med alla saker om han bara fick! Nicole är ju för liten för att förstå hur mycket fint hon fick så vi glädjs åt henne så länge!
Sen började alla gästerna att dra sej hemåt.
Mamma, Sandra, Sofie, Mia och Libban stannade och hjälpte oss med städningen. Jag skickade hem mamma som är nyopererad och slut som männsika efter bara en liten stund.
Mia och Libban hade tagit sej an disken till min stora förtjusning!
Dom fick ett litet äventyr med diskmaskinen då en slang hade lossnat. Den slangen som tar in vattnet i maskinen! Den sprutade vatten över hela köket och HELA MIA! Näst intill iaf. =D
Min händiga älskling fixade det på ett kick och sen gick damerna som virvelvindar genom köket och allt var plötsligt klart! Underbart! Barnen satt och klinkade på pianot som stod i stora rummet medan vi damsög och plockade ut i bilen.
Hela dagen gick verkligen som planerat (bortsett Mias dusch så klart)! Inga trötta ledsna barn, inga fördröjningar, inga andra missöden utan allt var så himla lyckat!
Både Jamie och Nicole fick så himla många och fina presenter!
När jag stog där framme i kyrkan insåg jag att jag är så himla LYCKLIG! Så glad över mina fina barn, min helt fantastiska man, mina underbara systrar och alla nära och kära som finns runt om oss!
Nicole fick två gudmödrar. Sandra och Sofia! Jag tvivlar inte en sekund på att dom kommer att finnas till hands för Nicole under livets berg&dalbana!
Ja, efter gårdagen känner som ni kanske förstår bara lycka!
Nu ska jag mysa med mina barn!

Jag ska sätta in bilder på allt så fort jag löst kameraproblemet!

Tjolahopp!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad roligt att dopet och Jamies födelsedagsfirande blev lyckat! =)



Jaha, har aldrig hört att de kan bli hårda i magen va majskrokarna. Ska tänka på det! =) Iof vår han i isg typ en per gång bara en så länge!



Kram

2009-11-24 @ 21:08:08
URL: http://mammaochrasmus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0