JAAAA! Snutten är tillbaka!!!!!!!

Stella hittade den själv, i en barbapappa-väska! Av en slump började hon gräva i väskan och fiskade upp den underbara, fina, goa snutten som känns så där alldeless RÄTT!
Det var ett tag sen jag uppdaterade och jag har fått en del hintar om att det dröjer för länge mellan inläggen. Ja, jag vet... Man måste ju vara sugen på att skriva! Men när jag väl loggade in flyger fingrarna över tangenterna! =)
Vi har haft en härlig påsk. Vädret har varit ljuvligt! Först nu inser jag hur mycket vi har saknat solens härliga strålar och ljuset! Vintern har varit jävligt lång. Ursäkta språket. Kanske känts värre pga att ryggen pajjade och att barnen varit sjuka HEEELA hösten och vintern. Men nu är våren här och vi njuter i fulla drag!

I helgen var vi på 2 kalas. Först hos stora Alva som fyllde 10!! Helt sjukt! Stora tjejen!
Vi kelade med kattungarna när vi var där. Barnen var överförtjusta! men vem blir inte det när man ser dom söta ulltussarna! Tyvärr har vi en del allergi i släkten så det får räcka med Molly.
Sen var vi hos Linda och alla hennes fina ungar! Alla 3 hade fyllt år nyligen så vi firade alla på en och samma dag. Supersmidigt!
Solen sken och vi satt ute och fikade och barnen lekte som galningar i flera timmar! Linda imponerade med sin hemmagjorde tårta som var lika fin som god!


Hör kommer lite bilder!


En eftermiddag på gården!


Nicole i sin älskade fleece!


Fina fina!










Alla ska få en puss!




En dag i skogen!










Skutt!


Hopp!


Vem kastar längst?


Promenadpinne som pappa har!


Gullisar!



Höga knän ska det vara!






Jump!



Bäst att hålla i sig!



Wieee!




Utstyrslarna speglar deras personligheter ganska bra =P


Jamie och jag
(och ett väldigt stökigt kök)


Fina håret!


Höööögt upp!


Fina Leo!


Lindas tjusiga tårta!


Lyckades få med SötaSanna på en ynka bild!


Tårtkö!


Spralliga Nova!


Glass i stora lass!





Nova gillar glass!




Fina tjejer i solen!




Jojje agerar lekfabror!


Stella vart förtjust....









Hoppas att du får en trevlig morgonfika Linda! =)



Kram T


Snutten är saknad...

Vi har en reserv som är en snutt av samma klänning. Men när jag gav den till Stella, åkte underläppen ut som den gör når något är jobbigt. Hon snyftar fram "den känns inte lika..."
Det känns förjävligt faktiskt. Ledsamt, hemskt och sorgligt. Den har ju varit hennes bästaste vän sen hon var pyttis!
Stisse som var den som var med när snutten försvann har jätte dåligt samvete. Så dåligt att han köpte en bukett blommor till Stella när han var på väg hem från jobbet igår. Hon vart ganska mallig måste jag säga. Hon skuttade in i köket där jag stod. Ego som jag är utbrister jag - Åååå till mig!!!
Näe, svarar Stella malligt och fortsätter -dom är till MIG!
-Jaså? Varför då?? frågar jag...
Hon tittar på mig med näsan sådär lite i vädret och svarar - För pappa vill att jag ska vara glad igen!
Jag plockar ner en vas och hjälper henne att snitta blommorna och hon ställer dom sedan på bordet. På hennes plats. Dom står nära nära hennes talrik när hon äter. Hon tittar på dom med glittriga, stolta ögon. Det är hennes blommor. Bara hennes. När vi kom hem från fsk idag frågade hon direkt -Står mina blommor kvar???
Hon kommer att få svårt att träffa killar i framtiden. För vem kan överträffa hennes pappa?


Kram T


Sorg...

Idag har jag letat efter Stellas snutte land och rike runt. Nästan iaf. Men den finns ingenstans...
Trots att hon fyllt 3 hade vi inte tänkt avveckla den ännu. Den är lixom inget problem. Hon har den enbart när hon ska sova och ibland som lite trygghet. Men nu verkar det som om hon måste klara sig utan. Lite sorgligt...


Kram T


Bild kommer!

Det var svårt att ta en bild på håret på egen hand. Stisse har somnat med flickorna men har begärt väckning straxt innan "en unge i minuten". Då ska han få ta en bild!

Så här ser min blåklocka ut nu för tiden...
Exakt 9 dagar senare...


Snart borta!


Synd att det blev märken under.
Annars hade man ju kunna lägga en skugga på andra ögonlocket och varit partyfin!!


Om någon har missat min statusuppd.

på facebook så kan jag informera om att jag är jätte fin i håret!
Råder alla att gå till salong Nordh Sthlm. Jag fick allt från världens skönaste huvudmassage till en vrålsnygg frisyr och hårfärg! Jag satt som i trans från början till slut. Jag ska sluta med hemmafärgning bums.
Salong Nord Sthlm is the shit!



Kram T


Efter ett dygn....

av barnledighet känner jag mig som en ny männsika. 12h sömn för andra dagen i rad har verkligen gjort sitt. I fredags eftermiddag hade vi kalas för Stella som fyllde 3 år. Efter gästerna hade gått somnade jag som en stock på soffan. Helt påklädd och halvt död låg jag där tills Stisse kom och väckte mig. Han hade somnat när han nattade barnen. Jag gjorde iordning mig för natten så där slarvigt som man gör när man nästan är död. Sen somnade vi båda om i sängen och vaknade inte för ens barnen vaknade vid 08 på lördag morgon! På morgonen åkte Stella och Stisse  på frukostkalas hos en kompis på förskolan medan jag och Nikki åt frukost i lekrummet. Efter det kom Pelle och Annika med lilla söta Julia. Glömde helt att ta kort på underverket. Men det kommer fler tillfällen. På em. kom Leffe och Mia och hämtade flickorna. Dom skulle sova där och var väldigt taggade. Vi tog sällskap ner till bilen och dom vinkade glatt av oss när vi gick åt varsitt håll. Det är så fantastiskt skönt att både tjejerna och vi känner sån trygghet i Mia och Leffe. Vi ringde faktiskt inte och kollade en enda gång under kvällen. Vi tänkte att är det något så ringer dom oss.
Jag och Stisse köpte hämtmat, hyrde film och köpte massa godis. Sen hade vi en lugn och skön hemma kväll. Sen marathon sov vi i 12h. Vi vaknade 12.30. När hände det senast egentligen!??! 
När tjejerna kom hem var vi helt färdiga med "ensamtiden" och hade till och med börjat längta! Fina, fina ungar!
I morgon kommer Jamie hem! Han har stukat foten och går på kryckor. Det hände i fredags i skolan. Han var här på kalaset på fredag em. och var nästan som vanligt. Han haltade lite men åt tårta, skrattade, hjälpte Stella med presentöppning, tjatade lite om att få gå till en kompis... När Stisse skulle skjutsa honom till hans pappa började han klaga lite och tog motvilligt emot en alvedon. Sen hade det bara blivit värre och han var tvungen att åka till doktorn. Pluttunge! Kryckor och allt...


Presentöppning!


Fina Billy leker med lilla Molly!


Fina Millo och Lilla freja!


Alla barnen var väldigt imponerade av att Estelles säng var så högt upp!
Det vart bästa lekstället!


Jonathan och Felicia!


Han inte med att ta kort när hon blåste ut ljusen.
Men jag han dokumentera när hon hade plockat av dom =P


Farfar Bosse och Stisse!
Visst är dom lika!!!



Världens goaste Ingela!


Bästisarna!


Amm...


En nöjd 3-åring!



En söt 1,5 åring!



Frukost i lekrummet!


Soldyrkare!



Nu är Det VÅR!




Finns det solisar till hundar?









Det var vår helg...
Kram T


HURRA, HURRA, HURRAAAA!


Grattis Estelle på din 3-års dag!


Vissa är piggare än andra denna stora dag...



Stella började morgonen med att stortjuta när vi gick in och sjöng för henne... Hon vart rörd helt enkelt. Eller?
Hon vägrade titta på oss. Hon vägrade titta på sina paket. Hon vägrade blåsa ut ljusen...
Detta blir en bra dag tänkte jag. Fantastisk.
Men efter en stund släppte det... Vi fick upp henne ur sängen och när hon fick syn på klänningen som farmor hade skickat med mjuknade hon. Den var ju väldigt fin i hennes små prinsessögon!  
Sen åt hon lite glass och öppnade glatt sina paket!
Men det finns ett litet mysterium. Ett paket är spårlöst borta... Har jag gömt det och glömt bort var eller har jag glömt det någonstans på vägen hem???
Jag längtar tills att mitt minne är som det brukar vara! Jag får helt enkelt leta under dagen...


 Jag tänkte låta bli men jag kunde inte...
Här är Stella innan hon har blivit på bättre humör. UNDERBARA UNGE!


Kram T


Middag hos svärfar!

Trevlig och god middag har intagits hos kära svärfar och Ingela! Å va vi gillar att vara där! Det säger vi alltid i bilen när vi är på väg hem. Synd att vi inte ses oftare... Men nu dröjer det inte länge innan nästa gång. Dom kommer ju och firar Bellie!

Stellas önskan om en cykel kommer att slå in. Dock önskar hon sig innerligt en RÖD cykel... Det blir ingen röd... Det blir en som är rosa och lila... *håller tummarna för att hon inte skriker rakt ut när hon ser den* Eller hon får gärna skrika ett glädjetjut såklart! Det är svårt det där. Hon är ju bara 3 år. 3 år och fortfarande ganska inpulsstyrd. I det långa loppet vet jag att färgen inte spelar någon roll. Men självklart önskar jag ju att hon ler och tindrar med ögonen hela födelsedagen rakt igenom! Hur det än blir är hon vår stora, fina tjej. 3 år... Känns konstigt. Var tar tiden vägen???

Nicole busade allt va hon kunde hemma hos farfar och Ingela. Hon smet i väg och hittade på hyss hela tiden. Öppnade lådor och skåp och rotade i smyg. När hon vart påkommen skrattade hon ett dovt, halvelakt skratt och var väldigt nöjd med vad hon åstakommit. Devil in disguise! Men ack så sööööt!

Jamie är väldigt lugn och harmonisk för tillfället. Allt flyter på. Skönt. Min älskade unge!

Nu är det dags att sova!
Natti!



Kram T


Ps. Stisse... Jag älskar dig!!!! Ds.



Vad tror ni om den här


Hårfärgen?
Svårt att få till det när jag har nu är svart kanske...?


God morgon!

Då det var lite alkohol inblandat i gårdagen vaknade jag och var sjuuukt kissnödig. Slängde på mig tröjan som låg nedanför sängen och trippade med snabba steg mot badrummet. Passerade hallspegeln och stannade tvärt...

Fint...

Vi som ska på kalas idag... Fasen...

Ps. Bandyklubban blev inte som ett U riktigt. Det var en överdriven beskrivning. Men typ. Ds
 


Kram T


Bullbak är inte helt ofarligt!


Syns kanske inte så bra men....


så här ser jag ut!

Rubriken är missvisande. Det är inte bakningens fel att jag har en bläcka såklart.
Jamie och Stisse körde lite bandy innomhus och jag skulle passera. På skoj sparkar jag iväg bollen och Stisse skulle skoja tillbaka och trycker bandyklubban över min bröstkorg så att jag är tvungen att backa medan han ser så tuff ut som han bara kan. Jag stöter emot soffan och tappar balansen. Jag får tag i klubban i farten och i och med att jag faller bakåt böjer sig den lilla skitklubban sig som ett U. Stisse tappar taget på ena sidan och den far emot mig som en slangbella, rätt upp i mitt ansikte. Ja, det blev en tjusig blåtira. Jag brukar inte vara så känslig men när jag såg mig själv i spegeln blev jag yr och illamående. Efter jag hade samlat mig lite satte vi iaf gång med baket. Hela familjen var med och det var riktigt mysigt!


Tripp...


Trapp...


Trull!


Från det ena till det andra...
Sen hände något roligt! Det plingade på dörren och jag antog att det var Jamies kompis igen och gick och öppnade. Men där stod tre glada tjejer! Jag fattade inget!! Frågade lite förvånat om dom ville ha bullar. Men näe, dom ville ha med mig på en tjejkväll! Goa Sandra, Linda och Sofia!!!! Jag vart så himla förvånad och så himla glad!!! Tusen tack för ikväll tjejer!



Glad att jag hade hunnit kliva ur dom rosa mjukisarna och duscha innan dom kom!
 För det var bara att hoppa i skorna och gå med!
Åter igen, TUSEN TACK FÖR IKVÄLL!!!


Nu ska jag gå å lägga mig!
I morgon är det kalas!!


Kram T






Morgonstund...


Flickorna börjar dagen med en morgonfika!


Lite påtår är ett måste...


Ambitiösa Jamie tog fram läseboken efter frukosten.
Bra jobbat gubben!

I skrivande stund är det allt annat än lugnt här hemma. Metallica dånar ur högtalarna i Jamies rum. Han har en kompis på besök och dom rockar loss. Flickorna vill ju gärna vara med, men grabbarna njuter av att ha tjejfritt!

Idag ska vi baka  här hemma. Förr hade vi för det mesta bullar i frysen men nu var det länge sen. Man måste liksom vara på rätt humör när man ska hålla på med storbak tillsammans med barnen. Den känslan har inte infunnit sig för ens idag.

På söndag ska vi på kalas hos barnens syssling Felicia. Det ska bli roligt. Hon är precis som Stella. En prinsess-tjej! Vi har köpt en fin fin prinsessklänning! Det kommer att kräva ganska mycket av Stella för att hon ska kunna ge bort den fina klänningen med massa tyll och volanger. Men det klarar hon! Sen dröjer det inte länge innan det är hennes tur! Hon har ju blivit så stor att hon verklgen LÄNGTAR till SIN födelsedag!

Jamie har varit grym hela veckan. Kämpat med sina läxor och känns allmänt glad. Det är skönt! Vi har köpt vårskor till hela familjen. Jamie fick ett par jätte fina Adidas. Jag vet inte hur många gymnastikskor han slet ut förra sommaren. Då resonerade vi som så, att eftersom vi vet att han verkligen sliter ur skor fortare än någon annan vi känner kan vi lika gärna köpa 7 par som inte kostar en förmögenhet. Men dom gick åt på en kvart typ. Jag hoppas att dessa ska hålla bättre. I år tänkte vi att ett par dyrare kanske tår hans lek bättre.
Mer pengar= bättre kvalité?

Nicole är oftast sitt vanliga glada jag. Dock skäller hon ofta på oss. Med rynkade ögonbryn och en lång, ilsk harang av ord och ljud (som vi oftast inte förstår ett endaste dugg av) stirrar hon på oss som om vi borde skämmas. Det är svårt att hålla sig för skratt i dessa lägen. Hon är väldigt bra på att leka. Hon pysslar med sina dockor. Bjuder dom på mat och nattar dom. Ibland bjuder hon in oss andra för en liten fika. Då är hon alltid en riktig värdinna. Bjuder och serverar. Fina, fina Nikki!



Nu blir det lunch och sen bakar vi!
Tjohooo!


Ha en fin dag alla!
Kram T


Pics!


Fina faster Fia var på besök. Då bakade barnen chokladbollar!


Jamie har kommit på bästa knepet när det gäller jobbiga syrror.
Knyt fast dom!


Pyssel!


Stellas verk!


Stella förbereder tacomiddag!


Tokiga ungar!


Kärleksfulla ungar!


Tacohatt?


Snygga brudar!


Tveklöst världens snyggaste, bästa och finaste son!


Jag vart ganska....


överraskad kan man väl säga...


Å det var två som vart ganska nöjda kan man oxå säga!


Om jag gav igen? Klart jag gjorde!


Men jag var chanslös!


Jag fick över Jamie på min sida! Nu ska Stisse fååå!


Han ska mulas!!!


Det var en ganska jämn kamp om jag får säga det själv...



Men näe...


Vi förlorade...


Middag med dom fina!


Bio med dom underbara!



Snygging!


=)


Jobbar lite!


Nicole har ärvt lite av mig iaf =)

 
Sin tåmotorik!


Vackra blommor!


Tack goa Therese!


Mina fina tre!


Med Jamie som fotograf!


Det ska börjas i tid! Här kikar flickorna på byggarbetare!


Två nöjda tjejer har rotat i både mammas och pappas garderob!



Bättre sent än aldrig eller vad säger man?



Kram T


Hoppsan!

Jamie hade magknip och ville inte äta middag igår. Synd för det var en av hans favoriträtter. Pannbiff, potatis, hemmagjord gräddsås som barnen bara ÄLSKAR! Och lingonsylt och sallad till det så klart. Ammm!
Jamie ville iaf sitta med och efter ett tag ställer sig Stella på knä för att kunna kika på Jamies tallrik och utbrister -Men Jamie, ska du inte äta!?!
Varpå han svarar att han har ont i magen...
Då säger hon -MEN DET ÄR JU SKITGOTT!
Vart kommer det ifrån??? V försöker hålla språket på en prydlig nivå men tydligen har vi misslyckats lite =)

Ikväll blir det filmkväll med systeryster. Det ska bli mysigt!


Kram T


Vår prinsessa önskar sig

Självklart en prinsessklänning!


Denna från Lindex ville hon inte släppa taget om när vi var där!
Hon höll den och "wilmas" glitterskor väldigt hårt men vi lyckade diskutera loss henne från sakerna genom att påminna henne om att hon faktiskt fyllde år snart... =)


Stella blir snart 3!!

Jag satt och och diskuterade med Stella över mellis. Vi pratade om väder och vind och kom sen in på hennes kommande födelsedag. Detta är ju något hon väntat på väääldigt länge. Så fort någon i vår närhet fyllt år frågar hon -Är det min tur nästa gång? Nu äntligen är det hennes tur  nästa gång. Vi räknar ner dagarna!
Bestämd som hon är har hon helt klart för sig hur hennes dag ska gå till. 

Här kommer bestämmelserna över hur saker och ting ska gå till:

Hon ska bjuda på en jordgubbstårta samt bullar som hon, Jamie och farmor har bakat.
Inga kakor.
Hon vill bjuda på jordgubbsaft. Men farmor och Leffe får dricka juice.
Hon ska ha en blå ballong.
Nikki får en röd.
Jamie får oxå en röd.

Här kommer hennes önskelista:

Hon vill ha likadana glitterskor som wilma. (wilma är en kompis på fsk)
Att Jamie ska vara hemma.
En röd cykel.
En röd klänning.
En lillebror.
En svart liten mus.

Det mesta går nog att ordna. Lite knepigt att fixa en lillebror kanske. Det blir lite tidspressat om man säger så. Och en svart liten mus... Njae.. Det räcker med att vi har fiskar och en hund tycker jag. Vi kallar ju vår hund får Molly mus. Det duger kanske om vi skaffar henne en svart peruk?...

Våran lilla Stella. Vi satt hela familjen och tittade i fotoalbum igår. Vi tittade på bilder från när Stella var alldeless ny. Va tiden har gått fort! Från att bra ligga och titta på oss med stora ögon med sin underbara mohawk har hon plötsligt blivit klok som en bok och fått hår ända ner på halva ryggen! Här om dagen visade hon stolt upp att hon kan dansa bugg. Vart hon har lärt sig det har vi ingen aning om men både jag och Stisse stod som två fågelholkar när hon körde helt klockrena buggsteg! Vår stora fina tjej, väx inte för fort är du snäll.



Första mötet med vår tjej. Det var magiskt. Äntligen fick vi hålla henne i våra armar!


1 år och älskar att gunga!


Fyller 2 och är lite förvånad över alla paket och uppståndelsen kring henne!     


Vår stora, bestämda tjej fyller snart 3!
Här leker hon med mjöl. Det är roligt att ösa och fixa med.






Nu har jag laddat över alla bilder från kameran. Det var över 200 bilder. Jag ska lägga in dom. Snart.
Kram T






RSS 2.0