Mysfrukost...

med hela familjen är så mysigt!
Dock fick Stisse börja söndagsmorgonen med att rusa upp ur sängen och sära på flickorna. Då slogs dom om ett soffhörn. Livsavgörande för vissa, tröttsamt för andra...

Stella fyller tre snart. Hon önskar sig kläder och skor. Redan. Det är inte bara det som gör att det känns som en tidig tonår. Hennes humör är inte att leka med. Herre gud. Hon satt i godan ro och tittade på Pippi Långstrump medan jag plockade i köket. Jag är klar och smäller igen diskmaskinen. Helt plötsligt blir hon hysterisk. Jag fattar ingenting. Efter ett långt tag lyckas hon hulka fram "Jag ville stoppa i disktabletten!" På den nivån är det.

Nu fortsätter söndagsbestyren här hemma... Det innebär städ och tvätt...


Kram T


Två bra dagar på raken!

I morse efter jag lämnat barnen gick jag en 2 timmars promenad med lilla Molly. Det var skönt! Det hade inte börjat blåsa så värst då, så solen värmde i ansiktet. Jag mötte mamma och vi promenerade hem till mig och åt frukost. Sen satt vi och pratade om allt och inget. Mysigt. Länge sen det bara var vi två!

Barnen var inte på sitt bästa humör på em. Trötta efter en snart full vecka på förskolan kanske. Dom somnade som två stockar kl.19 och då passade jag på att mysa med Jamie lite. Vi dukade fram fika och spelade mattespel som vi fått från skolan. Det var roligt! Han gick och la sig kl.20 och somnade som en klubbad han med!

I skrivande stund är det tråkhockey på tv igen. Jag behöver införskaffa hörlurar. Komentatorerna och jublet gör mig irriterad. Dessutom tvingar Stisse mig att titta på repriser. "kolla nu älskling, hur fan kan han blåsa av för det där???" -Jo, eftersom att jag är så väldigt insatt i ämnet så förstår jag att du vill ha min åsikt i detta. Eller?
Det är egentligen då jag ska vara förstående och titta fast att jag inte bryr mig. Le och vara söt. Säga att jag inte riktigt vet och fråga om han vill ha något från köket... Jag önskar att jag var den typen av tjej. Men det är jag inte. I will never be that women... Men jag är bra på andra saker! Typ, skratta högt åt mina egna skämt. Det är jag toppenbra på!

Det är dags för lite nya bilder här sart tror jag. Tyvärr har jag inte varit så flitig med kameran som jag brukar. Men någon bild borde jag ha på kameran. Lägger in dom i morgon!




Kram T



Ps. Jag la in en bild på en konstig dress för ganska länge sen. Ifrågasatte vad det var för männsikor som köpte sånna... Med huva som täckte hela ansiktet. Det var ju en Onepiece som är så himla poppis nu! Haha! Jag får helt enkelt erkänna mitt dåliga sinne för trender... Jag är inte inne för ens inne har blivit ute. Som vanligt =)

Älskling, ska vi köpa en varsin???




Jag älskar min familj!

10 stycken satt runt matbordet idag!
En vanlig onsdag blev till en ganska ovanlig onsdag med Farmor Mia, Leffe, Faster Fia, Moster Fia, Fias Fredrik och hela vår familj runt bordet! Massa mat och trevligt sällskap! Det kändes så bra att sitta där och titta och lyssna på alla fina, fantastiska människor vi delar våra liv med. Jag är lyckligt lottad. Nästan så att jag blir religös, det hör ni va? Nä, men faktiskt, jag är otroligt glad och tacksam att dom finns i mitt liv! Fina, fina männsikor!
Vi bjöd på Fläskfié-pasta och en härlig sallad och sen kaffe och glass med hasselnötsås till efterrätt! Sen hade Farmor mia med sej världen goaste havrebollar oxå! Dom var sjuuuukt goda! Fluffiga och jätte färska!
När jag berättade om min kväll för Sandra, frågade hon om vi firade något. Men det gjorde vi inte. Det råkade bara bli så här! Nästan som kalas mitt i veckan. =)

I morgon kommer Mormor och moster Sandra. Å Solo såklart! Vi ska luncha och promenera med hundarna. Det ska bli mysigt. Nyttigt både med frisk luft och att umgås med nära och kära. Sen är det ju underbart att se hur barnen uppskattar att hänga med släkten. Nikki pratar väldigt mkt om Sandra och Solo!

Härligt att våren är på väg! Hörde att det ska snöa på lördag. Sååå deprimerande! Hoppas att det inte stämmer! Såg att någon hade hittat tussilagos på facebook. Inte kan det snöa då!

Molly löper och är den mest slöa hund man kan tänka sig för tillfället. Tills man kommer ut. Då känns det som om hon är halvt efterbliven och helt blind. Det som styr henne är nosen och absolut inte den som är i andra änden av kopplet. Doftar det gott från höger, då svänger hon höger. Hon byter riktning HELA tiden. Idag höll jag på att trampa ihjäl henne och slå mig halvt fördärvad när hon plötsligt, helt utan förvarning byter riktning. Vi var dessutom på väg över ett övergångställe och den som satt i bilen och väntade på att vi skulle passera fick sig nog ett gott skratt. Det bjuder jag på. MEN man blir ju galen på att hon drar i kopplet (något hon slutat med för länge sen!), reser ragg och skäller på alla hundar och en del männsikor vi möter. Hon må vara lite ouppfostrad men hon har iaf alltid varit glad och snäll mot allt och alla. Tur att det är övergående och att det är långt till nästa löp. Den förskräckliga odågan som flyttat in i min fina hund kan dra.

Citat från barnen:
Jamie -Jag har ätit plättar och... Något platt och svart...  
Stella -Åh nej, inte fläskfilépasta. Det fick jag ju på förskolan igår!!!
Nicole -Är du arg? Är du glad? Puss?





Nä, nu är det nog dags att sova!



Kram T


Tjingeling!

Stefan tittar på tråkhockey på tvn medan jag tålmodigt väntar på att få sätta på min Julia Roberts film.
Jag är inte särskillt sportintresserad, vilket kanske framkommer i ovanstående.
Passar på att uppdattera lite snabbt eftersom jag inte har annat för mig...

Flickorna är sjukisar. Igen. Denna gång är det feber och så förkylt att vi borde bli sponsrade av lambi. Jamieälsklingen är i fjällen med sin pappa och jag LÄNGTAR efter honom!!! Men snart är det måndag och hela familjen är under samma tak!

Systeryster var här idag! Flickorna vart sååå glada att se henne! Hon har ju blivit stor nu. Jobbar och har ett eget liv. Besöken blir då tyvärr inte lika täta men när hon väl är här får hon verkligen odelad uppmärksamhet av oss alla! Bästa Fia! Hon stannade på middag. Eller egentligen fick vi faktiskt hämta hit henne för att hon skulle få i sig lite föda. Bussen hennes kom inte, för den hade kört av vägen! Så Sitsse swischade iväg och hämtade henne! När tjejerna gått och lagt sig tog jag och Sofie en prommis med Molly och snicksnackade bara vi två. Det var mysigt! 
Lilla lillasyster Sofie fyller snart 20! Vart tar tiden vägen? Minns henne som en liten, viljestark tjej som stod på nagelspetsarna framför frysen, spänd som en fiolsträng med ett skrik som kunde skära genom glas. Samma tid varje dag. Hon vart helt galen när att mamma vägrade henne glass innan maten. Detta trots att mamma aldrig gav med sig. Hade någon sagt till mig då, att vi skulle dela allt med varandra, att alla mina framtida barn skulle avguda henne och att hon skulle vara så betydelsefull som hon faktiskt är för hela min familj hade jag nog skrattat. Tänk va mycket som kan hända när liten blir stor!
Vi älskar dig Bästa moster Fia!


Här är Sandra, Sofie, Erica och "lilla" Elin.
Tur att vi inte fastnade i den här åldern hörrni! Jag är himla glad att jag inte var med på bilden! haha!
Datumet på bilden stämmer förstås inte. Jag har tagit kort på ett kort.




Nu är tråkmatchen slut! Wieee!
Nu ska jag krypa ner i soffan med min älskling!
Fredagsmyyyys!



Kram T


Det vart ingen operation iaf...

Vi skulle blivit uppringda igår under dagen eller kvällen för att få en exakt tid men det kom inget samtal. Jag ringde till när dag började bli eftermiddag och pratade med en kvinna på ÖNH i forum och hon sa "känn ingen stress, Jamie står på listan och ni kommer att bli uppringda"... Men det blev vi inte. Jag ringde direkt när telefontiden öppnade i morse och då var det redan försent. Dom hade tydligen ringt på något gammalt pappa-nummer och pratat in på en telefonsvarare som ingen har fått eller hört. Trots att jag verkligen förklarade att det var MIN vecka och att dom skulle ringa till MIG. Aja, vi är alla mänskliga och vi gör alla misstag. På måndag ska vi få en ny tid. Förhoppningsvis kan vi styra den lite. Jamie ska ju till fjällen nästa vecka.

kram T



=)

http://blog.paf.com/schulmania/hit-gar-manadens-pengar/


Nu är det dax igen...

Nikkis tur att ha vattkoppor. 4st än så länge... Så jäkla skönt att det är avklarat sen!


RSS 2.0