Fina Jamie

är hemma! Han var på toppen humör när han kom hem! Hur mysigt som helst! Vi hittade ett jätte bra datorspel till honom när vi var och handlade förra veckan. Det fick han idag. Ett spel där man tränar läsförståelse, stavning, problemlösning, addition och subtraktion, veckodagar, räkna pengar, likheter och olikheter osv. Till vår stora glädje tyckte han att det var jätte roligt! Han är ju inte mkt för stillasittande aktiviteter (vilket är bra iofs). Men vi är glada att det föll honom i smaken!

Jag gjorde korvstroganoff med ris idag. Alla, till och med Stella åt jätte bra! Jamie fick nog i sej 3 stora portioner! Toppen eftersom vi skulle iväg på hans fotbollsträning efteråt. Idag åkte vi allihop. Jag tror att Jamie uppskattade det! Det var skönt att komma ut lite efter 1,5 veckas stugsittande! Tjejerna njöt av den friska luften och av att titta på alla männsikor! Dom träffade en liten tjejkompis att leka med oxå!
Efter träningen var slut åkte vi raka spåret hem. Jamie hoppade in i duschen medans jag och Stisse dukade fram kvällsfika. Det är så himla mysigt att sitta runt bordet och fika på kvällen. Då får vi lite tid att prata om dagen som gått och vad vi ska göra under veckan. Man märker att barnen gillar det oxå.

I morgon ska vi på kalas! Om Stella håller rätt temperatur vill säga! 
Det ska bli roligt att komma iväg! Känns som om vi suttit inlåsta i evigheter... Så spännande är det att komma ut! Leffes mamma fyller år och vi ska dit och fira henne! Alltid trevligt att träffa släkt och vänner och sen har jag hört rykten om att det ska bli smörgåstårta... Jag känner lycka! Smörgåstårta är lycka!

Här kommer lite mobilbilder!


Redo för nattis!

 
På väg till mjölkö!


Sötnos!


På landet har vi ingen syskonvagn =D
Man tager vad man haver!


Idag!


Idag!


KÄRLEK!


Allt för idag gott folk!
*kram*


Är VC bra skit?

Väntar fortfarande på att bli uppringd ang. Stellas prover. Ringer dom idag eller får man jaga dom med  blåslampa för att få något vettigt ur dom? Det som känns "bra" är att om det var något allvarligt borde dom ringa direkt. Alltså är det inget allvarligt.... Kan man tänka så?
Stella är iaf fortfarande feberfri! Helt underbart!
Hon åt en stor portion till lunch och helt okej vid mellanmålet. Sen har hon fått ett välbehövt bad idag så hon är som en helt ny tjej! Låter som om hon får ett bad till jul ungefär och riktigt så är inte fallet. 
Hela hon känns bara mkt mysigare när hon har ätit, sovit och badat! =)
Snart är Molly hemma oxå! Henne har vi längtat massor efter! Hon har ju varit på sommarkollo på min mammas landställe. Hon har säkert haft det superkul! Hus, gigantisk tomt, öppna dörrar, massa bus med sture och solo.
Det kan inte bli bättre!

*kram*


Måndag!

Idag är det måndag och bästa Jamie kommer hem! Som vi har längtat! Men det har nog varit ganska bra att han varit hos sin pappa eftersom Stella varit sjuk hela veckan.
Idag har hon varit feberfri på fm. Första dagen på 1,5 vecka. Konstigt nog har jag en jobbig magkänsla.
Väntar på att läkaren ska ringa ang. provsvaren.
Eftersom Stella var feberfri har vi varit ute på gården lite. Hon som ÄLSKAR att vara ute satt mest och gjorde ingenting. Jag grävde och gjorde närmare hundra sandkakor för att få henne på bättre humör men näe... Hon kastade lite småsten i en brunn och tittade på en annan flicka som oxå var där... Efter lite mer än 1 timme ville hon gå in. Det händer aldrig i vanliga fall. Men det kanske bara är att hon är lite orkeslös efter så lång tid av feber. Nikki däremot for runt som en galning. Åh va roligt allting var. Sanden verkade vara godare än hon mindes för hon stoppade i munnen så fort hon hade möjlighet.
Hade jag låtit henne äta hade sandlådan varit tom vid det här laget!

Jamie ville bli hämtad tidigt idag så jag tänkte vara där precis när skolan slutar.
Äntligen är han hemma igen!
Min GULLUNGE!

*kram*


Sköna söndag!

Helgen har varit lugn. Vi har egentligen inte gjort något mer än att spendera tid med varandra. Men det är ju inte fy skamm det heller! Sofie har bott hos oss sen i torsdags och vi alla tycker självklart att det är myyyysigt!

Stella har fortfarande feber. I morgon ska jag ringa för att få svar på proverna och sen ringa till den läkarmott. som remissen är skickad till, för att försöka få en återbudstid så att vi får komma så fort det bara går.
I dag är det ju mors dag! Då var det blommor och choklad till lilla mej. Å va det är mysigt att bli överraskad!
Det blev tacos till middag. Mest för att försöka lura i Stella lite mat. Hon brukar tycka att det är sååå gott men idag tog hon bara ett fåtal tuggor och sen var hon nöjd. =(
Vi har valt att inte göra någon affär av själva matsituationen. Det är svårt eftersom vi så gärna vill att hon får i sej. Men vi är glada om hon sitter med och tar en och annan tugga iaf. Vi gör faktiskt aldrig någon affär av matsituationerna hemma hos oss. Man äter tills man är mätt, sen är det tack för maten. Att tvinga någon att äta det den inte tycker om eller att man måste äta allt som ligger på tallriken är trams enligt oss. Att dela upp och säga "ät hälften" lika så. Måltider ska vara trevliga. 
Alla i vår familj äter allt och det är ytterst sällan någon klagar.

Men men, nu är det kväller och vi ska titta på film!
Ha det gott!
*kram*


Ännu en dag av feber och

många blöjbyten...
Jag längtar tills på måndag då vi får provsvaren. Hoppas, hoppas vi får veta vad som är fel! Igår var hon relativt pigg hela dagen men åt ingenting. Hon har dock börjat gilla vällingen lite grann, så det är no limits på den för ett tag. Hon dricker knappt hälften men det är iaf. lite mer i magen än bara luft och kärlek.
Jag behöver nog inte vara så orolig egentligen. Det är ju säkert bara ett virus..
Men Stella är så tanig och blir så tagen när hon blir sjuk. Både Nikki och Jamie är mer rediga.
Jamie kommer hem på måndag oxå! Måndag blir en bra dag.

*kram*


Dagen i korthet...

Som jag skrev tidigare hade vi lite problem att få till det där urinprovet. Vi fick en påse, eller rättare sagt 3 påsar med oss hem. När jag säger påse menar jag en "pås-grej" som man skulle "klistra" fast nertill för att urinen skulle samlas i en behållare som såg ut som en påse. Det var enligt sköterskorna jätte simpelt och jag tänkte ju att det skulle vara plättlätt och avklarat fortare än kvickt. Men så var inte fallet... Stella är en otroligt envis tjej och höll sej in i det sista. Påse nr.1 gick åt fanders då hon satte sej på den och allt gick till spillo. Inte en enda droppe fanns kvar! På med nr.2. Efter ett tag satte jag en blöja utanpå och lät henne leka ifred med förhoppningen om att hon skulle glömma bort att den var där. Det gjorde hon oxå. Hon bäddade ner sej själv med täcke och kudde på golvet och efter en stund kontrollerade jag om det blivit resultat. Det hade det! Men i samband med att hon bökade runt och slutligen la sej ner hamnade urinen iaf i blöjan. Inte en droppe kvar till provet denna gång heller! Inför nr.3 var jag nervös! Direkt efter sov-vilan satte jag dit den och sen fick hon sitta på pottan, framför tvn i vardagsrummet med pippi som sällskap. Efter lite mer än 1h ropade hon glatt, KISS MAMMA!
WIIEEEE! Äntligen! ÄNTLIGEN!!!
Fort som blixten for vi ner till VC och lämnade stolt in det vi jobbat för hela dagen! Efter det var det dags att träffa Dr. Mask igen. Trots att halsprovet inte var så roligt igår så gick hon glatt in och hejade på honom. Min modiga tjej! Vi pratade lite om vilka blodprover dom skulle ta på Stella och att en remiss skulle skickas. Efter det var det dags för blodprov. Vår lite underliga tjej har bett om att få en spruta vid varje läkarbesök men inte fått något mer än stick i fingret. Nu var hon glad och förväntansfull inför att hon skulle få en! Väl där inne sträckte hon glatt fram armen och de 3 gulliga sköterskorna som var där inne med oss var väldigt imponerade (Jag med!).
När dom stack henne vart hon ledsen men det gick över så fort dom släpte hennes arm. I slutändan var det jobbigast faktiskt plåstret. Det satt som sten och hon vart jätte ledsen när vi tog bort det.
Nu väntar vi på att få provsvaren. En del av dom får vi på måndag.
Det har varit en bra dag.
Jag känner mej glad över att dom efter mkt tjat iaf tog alla prover så att vi kanske får veta vad som orsakar den långvariga febern och alla andra symptomer, nöjd och stolt över att Stella varit så duktig och väldigt imponerad av Nikki som varit vid gott mod under hela dagen! Mina fina ungar!

Veckan har gått ganska fort. Skönt. Snart är Jamie hemma och vi är fulltaliga igen!  

Nu ska jag umgås lite med min söta syster som är här. Hon ska sova hos oss i natt!
*kram*




Det vart inte så kortfattat som jag tänkte mej när jag skrev rubriken =)


Stella är mer envis än en åsna!

Tänk va det ska vara svårt att lyckas få ett urinprov av en 2-åring!
Kan man vrida ur henne ett par droppar kanske?


Doktor Mask och blommor!

I dag var vi hos doktorn med Stella. Doktorn heter Mats men Stella kallade honom doktor Mask, vilket hon själv tyckte var jätte roligt! Hon sa det många gånger och fnissade nöjt varje gång! Läkartiden var efter hennes sov-vila och det var nästan skämmigt att gå dit med henne. Så pigg som hon var då har hon inte varit sen innan hon vart sjuk! Men han tog ändå oss på allvar och tog diverse prover men utan att hitta något. Sänkan var hög så något är det ju... Vi ska dit i morgon igen och lämna urinprov. Hur nu det ska gå till =S

Efter det åkte vi plantagen och fick med massa fina blommor! Vi har köpt stora krukor eller det är egentligen tunnor... Äh, det låter oxå fel!


Såna här har vi köpt!
Å dom har vi nu planterat blommor i på balkongen. Jag är urusel på att hålla blommor vid liv så detta blir verkligen en prövning för mej! Jag ska försöka! Det vart sååå mycket mysigare där ute! 

Farmor Mia var här och hälsade på idag! Tjejerna vart så glada när hon klev innanför dörren!
Vi fikade och tittade sedan på när Stisse och Stella meckade med vår nya garderob. Det kommer bli så organiserat och bra när allt är klart!!!! Tänk att jag blir så glad för en garderob... Haha! Fånigt! Men det är ju ständigt något som är på vift när man är på väg ut genom dörren. Man hittar 8 vantar men bara vänster-vantar... Det kommer att bli så enkelt när alla har varsin korg, egna krokar och skofack.
(Låter nästan som att det är en hel skolklass som bor här! När man ser det överfulla skostället, hatthyllan och den övergödda byrån kan man lätt tro det oxå.) Nä, nu ska det äntligen bli ordning och reda i hallen!
Nästa utmaning blir vår "walk in closet". Det ska bli en förändring. Lekrum? Myshörna med en massa kuddar och böcker? Skapande/pyssel rum? Vad det blir där inne återstår att se. Men en sak är säker, vi ska sluta använda det som förråd iaf!

Stella har varit sjuk för länge nu. Vi är inte lika aktiva på dagarna vilket gör att jag får massor av tid att fundera på vad vi ska/måste förändra i hemmet. Fortsätter det så här slutar det väl med att jag slår ut en vägg och ändrar hela planlösningen...

Dags att sussa!
*kram*


Jag tar tillbaka det...

Bellabus är inte alls frisk. Vi har varit i princip varit inne och tagit det lugnt sen i torsdags då hon blev sjuk. Vi var i väg en sväng i söndags. För övrigt har vi bara tagit korta promenader och då har hon suttit vagnen. Ändå pendlar tempen mellan 37.5 och 38.3... Hon äter nästan ingenting och idag har hon sagt att hon har ont i armbågarna och att hon inte mår bra i magen... Vi har köpt hem saker som hon gillar men hon vill inte ha något alls. Hur länge kan man man leva på några jordgubbar och lite vindruvor? I morgon ska vi till doktorn och då ska dom få ta varenda litet prov som går att ta!
Jag blir inte klok på detta!

Idag har vi shoppat lite! En ny matta till vardagsrummet. Den förra strök med under Stellas magsjuka. Lika bra det. Jag gillade den aldrig. Sen har vi ÄNTLIGEN köpt en garderob med skjutdörrar till hallen! Wiee! Vi hade tänkt spegeldörrar men ångrade oss när vi tänkte på alla små fingeravtryck som vi torkar bort överallt, jämt och ständigt. Vi behöver inte ett ställe till att gno på. Så det blev en helt vit. Tråkigt men ack så praktiskt! I morgon ska vi inhandla elfabackar till var och en! No more ändlöst letande efter en passande mössa, hatt, fleecejacka osv. Rätt sak på rätt plats!

Jaha, jag har inte så mkt mer att skriva då vi sitter inne och inte gör så mkt... Eller jo! Min syster var här igår och idag! Bästa Sofie! Å va barnen blir glada när hon kommer hit! Hon har ju varit ute och rest så hon var verkligen efterlängtad! Hon hade köpt med sej fina presenter till barnen och till oss vuxna! alla vart så glada! 
När tjejerna sov satt Jamie, Sofie och jag ute på balkongen och spelade yatzy. Jamie är fortfarande en dålig förlorare =) Han vann en gång och då kunde han knappt tro att det var sant. Han vart nästan sur för att han trodde att jag lurade honom att han vunnit! Söta unge! Jag tog massa fina bilder som kommer in här sen.
Sandra, om du läser detta så saknar vi dej. Det var länge sen du var hemma... Jag vill inte riktigt gå med på att du bor där borta så du får allt komma hem snart! Vi längtar efter dej!

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i den nybäddade sängen! Det ska bli sååå skönt!
Hoppas att ni haft en toppen dag!
*kram*



Måndag...

Igår em åkte vi och köpte skor. Alla vart nöjda och glada och det blev hela 9 par! När vi senare klev in i hallen och såg det överfulla skostället sa Stisse "ja, fler skor var ju verkligen vad den här familjen behövde..." Nja, kanske inte... Det vi behöver är ju en stor garderob i hallen. En med skjutdörrar! Då får vi plats med alla våra skor! Älskling ska vi ta oss tiden att åka till Ikea i veckan kanske?
Vi behöver ju fylla på vart batteri och glödlamps förråd oxå! =)

Vi var som sagt hos Mia och Leffe igår oxå. Vi åt världens godaste pasta carbonara! Vi var sprickfärdiga när vi lämnade bordet! Stella var pigg och glad hela eftermiddagen! Så skönt! Hon fick i sej 4 prins korvar!

Nu är det frukostdax!

*kram*


Det är över!

Bellabus är frisk! Det enda som är kvar är en liiiiite förhöjd temp men hon är mycket piggare! Inget kräk sen i förrgår vilket betyder att kräksjukan inte smittas längre! Wiee! (för visst är det 48h efter senaste kräktillfälle man är smittfri?) Däremot äter hon knappt. Flyttar runt och fixar med maten.. Petar lite och sen är hon färdig. Trots att jag serverat hennes favorit fiskbullar med ris vill hon bara ha sååååsen, vilket inte är så lätt att sortera fram.
Å då vill hon inte ha alls..
Vi skulle egentligen åkt till fjärilshuset idag men vi bestämde att det får bli om 2 veckor. Då är alla (förhoppningsvis) helt friska och det hela blir så mkt roligare!
När Nikki har vaknat och fått i sej lite mat ska vi åka och handla skor. Vi alla behöver något. Gymnastiskskor till Jamie, sandaler till tjejerna, balerinas till mej och till Stisse... vet jag inte riktigt..
Han har befogenhet att styra över sitt skoköp själv! =)

Efter shoppingen ska vi hem till Mia och Leffe och äta middag! Det ska bli sååååå skönt att komma hemifrån en stund!

Vi hörs senare!

*kram*


Det skulle ju bli skitväder?!?!?!?

Ja, här sitter vi med tvätt upp till taket och Stella som fortfarande har lite feber... Det är allt lite synd om oss övriga som tvingas sitta inne i det här vädret... Men det är inget mot hur synd det är om henne som har varit så ynklig! 
Jag misstänker att hon är på bättrings vägen! Jag vågar inte säga att hon ÄR på bättringsvägen för magsjukan är så lömsk när det det gäller henne. Men jag håller verkligen tummarna att så är fallet! Hon har velat smaka lite mat och dricker mera frivilligt än hon gjorde igår. Det mesta smakar USCH enligt henne, men igår fick hon i sej lite glass och 4 fiskbullar och idag satt hon iaf med och petade i frukosten. Febern var nere på 37,5 i när hon vaknade så vi tog faktiskt en kort promenad...
Det var fortfarande relativt svalt ute och hon åkte vagn hela vägen. 
Till barnens förtjusning gick vi och hyrde film och köpte glass! Så ikväll blir det filmkväll och massa mys!
När vi kom hem från promenaden nattade jag tjejerna och Stisse tog med sej Jamie och köpte en ny cykelhjälm till honom. Han har fått välja helt själv och valde inte helt otippat en hjälm med silver i botten och rosa flames på. Den är jätte fin!
Jag ska ta en bild så att ni får se sen!

Vad vi gör under eftermiddagen beror helt på hur Stella mår...
Jamie hade önskemål om att gå till skogen en sväng...

*kram*


Jaha...

Den mystiska febern visade sej vara magsjuka...


Sol!

Älskade sol! Man blir på toppenhumör av dessa varma strålar!
Vi har knappt varit inne på hela veckan! Men idag vakna Stella med feber...
Får man säga att det är tur att det ska bli skitväder till helgen? Om vi ändå ska vara sjuka kan det lika gärna regna. Då blir det inte lika outhärdligt att sitta inne!

Vi hade planerat att gå till affären nu på eftermiddagen men jag vill inte låta Stella sitta i vagnen med gassande sol i ansiktet när hon är sjukis så det blir tarzan filmen ochh soffmys istället.
Stisse får helt enkelt ta uppdrag handling idag.

Nu äntligen har jag fått in bilderna på datorn!
Här kommer dom!


Vattenlek!


Bada!


Det bästa stället på jorden... Landet!



Där blev det lite jobb...


Alla måste hjälpa till!


På språng!


Vissa behövde sova middag...


Hopp, hopp!


Våra kvällar såg ut så här!


Vi tittade på när Stisse tog en flygtur!


Den lustiga flygmaskinen =)


Nikki tittade oxå när pappa lyfte!



...


Molly njöt av livet!


Jag bjuder på en väldigt osmickrande bild på mej själv som bevis för att jag faktiskt gjorde det!


Uppe på 101 meter!!!!


Vackert!


Det var långt ner till marken...


Synd att den här bilden blev suddig. Enda bilden där jag kan berätta vilka öar jag tagit kort på...
Ön till höger är vaxholm och den till vänster är borgen där pippi spelades in. =)

Ja, det var alles... Jag har inte varit lika ivrig att fotografera den senaste tiden... Jag ska ta mej i kragen!


*kram*




Nå?




Då var kvällen här...

Det härliga vädret får mej på gott humör! Jag njuter! Det kan inte bli så mkt bättre än så här, eller hur?!
Efter vi hade lämnat Jamie i skolan var vi ute i lilla sandlådan 1,5 timme. Vi lekte, åt frukt och drack massor av vatten. Trots att klockan inte var så mkt värmde solen så att man blev svettig! Sen gick vi in och fyllde vår lilla barnpool med vatten. Det plaskades och busades en massa och det märktes att dom njöt av att slippa alla klibbiga kläder och blöjor!
Efter vilan blev det mer bad och bus ända tills farmor & leffe kom! Mia hade hämtat Jamie i skolan och Leffe hade till allas vår förtjusning köpt med sej pizza! Vi som i nästan aldrig äter skräpmat gjorde det nu för andra dagen i rad! Det var GOTT!
Sen gick eftermiddagen i samma stil som den altid gör när farmor och Leffe är här. BUS OCH SPEX! Roligt hade vi alla!

Tyvärr blev det inga bilder i dag heller men håll ut! Kanske i morgon! =)

*kram*


Älskade Jamie är hemma igen!

Hela familjen hämtade Jamie i skolan idag. När vi hoppade in i bilen sa han att det var mysigt att komma hem! Det vet vi ju att han tycker. Konstigt vore det annars. Men det värmer att höra det! Vi märkte på en gång att migränen var på G. När jag frågade hur han mådde sa han att han hade ont i huvudet. Han håller ut tills vi frågar eller tills att det slår till ordentligt. Jag hoppas att han snart lär sej att säga till direkt när han börjar få känningar.
Vi hade planerat en em med shopping och middag på forum. Vi tog en chansning och åkte hem och hämtade hans medicin som han fick omgående och sen satte vi oss i bilen igen och han somnade på studs. När vi var framme var migränen borta och han var piggare. Som tur var! Annars hade vi fått åka hem igen.
Vi började med middag. Alla var sugna på olika saker så vi gick dit där det ligger flera resturanger på samma ställe. Jamie ville ha pizza, jag ville ha pasta och Stisse ville ha kött. Tjejerna fick lite av oss alla. Jag drog vinstlotten idag. Min pasta var LJUVLIG!
Sen blev det lite sommar-garderobs påfyllning.
Jamie ville helst av allt bara gå i leksaksaffären så vi spenderade en mindre evighet där inne. Han hittade saker som han VERKLIGEN ville ha och duktig som han är har han sparat en massa pengar till dessa tillfällen. Idag blev det roler blades och en massa skydd. Han gick där ifrån och var sååå nöjd! Väl hemma dröjde det kanske 5 minuter innan dom satt på fötterna och han på väg ut för ett premiäråk! Sen tog inte lång stund innan han åkte både framåt, bakåt och hade lärt sej att bromsa! Jag funderar starkt på att köpa ett par jag oxå. Det skulle vara roligt att åka tillsammans med honom! Inte bara runt, runt på gården utan dra iväg lite längre... Det kan ju bli jätte mysiga utflykter! Sen har jag hört att det ska vara bra träning oxå! Det är ju ännu en bra anledning!

Vad säger vi om vädret då? HEEEELT FANTASTISKT! Såg att det skulle vara så här fram till fredag. Typiskt att det blir skit till helgen men man får njuta så länge det varar! Min syster är utomlands nu och har ungefär samma grader som vi har hemma. Det blir ju inte samma sorts värme men iaf! Jag ska pressa så att jag är brunare än henne när hon kommer hem! Hehehhe! Näe, jag har inte utrymme att bara ligga och glassa hela dagarna! Jag och barnen ska njuta av solskenet och får jag lite färg på lysrörern är det underbart! =)

I morgon kommer mina svärföräldrar hit. Det var länge sen. När jag menar länge sen är det lite mer än en vecka. Eller är det en vecka precis? Minns inte riktigt. Det där med datum och dagar är det lite si och så med. Min mormor frågade mej om datumet här om dagen och jag sa att jag trodde att det var den 8/5. Bara 1,5 vecka fel =S
Hur som helst, vi har ju lite som tradition att träffa Leffe och Mia på söndagar men vi var ju på mjölkö i helgen så vi kunde inte ses. Men det tar vi igen nu!

Förhoppningsvis blir det lite bilder i morgon! Från flygturen bla!

Nu är det dags att hoppa i säng!


*kram*


Hej hopp!

Nu är vi tillbaka igen! Helgen har varit toppen! Massor av sol och trevligt sällskap! Vi jobbade självklart en del oxå men det gör vi sååå gärna eftersom vi är där så mkt under somrarna! Vi är självklart ledsna över att vi missade helgens tillställningar. Speciellt Lindas dotter Sannas födelsedagskalas och Lis födelsedagsfest... It sucks faktiskt.
Men med all säkerhet fyller dom år nästa år oxå! Å då ska vi INTE missa det!

Jag har gjort något läskigt i helgen... Jag har flygit flygplan! Det är faktiskt sant! Min morbror har tagit flygcertifikat och åker runt med världens underligaste flygplan. En gummibåt med vingar typ. Jag trodde aldrig att jag skulle våga med tanke på min höjdrädsla men JAG GJORDE DET! JAG FLÖG I ETT ÖPPET FLYGPLAN PÅ 120 METERS HÖJD! Jag tog till och med bilder där uppe! Inte för att jag kunde fokusera eller ens bry mej om vad som fastnade på bild men ett par foton blev det och dom kommer sen! Stisse var självklart modigare och flög mycket längre och myyyycket högre men jag är iaf stolt över mitt mod. Så det så! =)

Vi har verligen njutit av vår långa helg på landet! Vi har haft dörren öppen och tjejerna har gått ut och in som de har velat. Det är verkligen lyx för oss som i vanliga fall bor i lägenhet! 
Men eftersom vi spenderar så mkt tid av vår, sommar och tidig höst i skärgården känner vi att ett hus här hemma inte är prio 1. 
Jag har först nu börjat inse hur lyckligt lottade vi är som har ett sånt fint landställe. Stisse har hjälpt mej att öppna ögonen tror jag. Jag måste gått runt i någon sorts dimma som missat all denna skönhet! Fasen va jag är glad att mina barn har chansen att uppleva stockholms skärgård! Det är ju så vackert!
Molly har inte gått i koppel sen i onsdags kväll och har upptäckt den stora tomtens alla skrymsler och vrår. När kvällen kommit har vi nattat tjejerna och sen satt oss på altanen och druckit en drink i den sista solen. Efter det har vi gått in och tänt eld i öppna spisen och satt oss i varisn fotölj och läst i flera timmar. Vi har kommit hem som två nya människor! Detta är balsam för själen kära vänner! Vi har knappt pratat i telefon, tittat väldigt sparsamt på tv (endast bolibompa) och ingen radio. Vad som hänt i världen de senaste dagarna har vi ingen aning om men det kvittar faktiskt.
Nu ska jag packa upp och slänga in en tvätt! 

Hörs! 
*kram*

 


Almost famous =P


I morse gick vi till skogen. Det var jätte mysigt! Vi hade fruktstund och lekte kurragömma med Molly. Sen hade vi en liten fruktstund innan vi gick hem. Stella samlade kottar i en hink som hon senare lekte med på balkongen. Balkongen är deras bo nu! 

Väl hemma åt vi lunch och sedan var det nattis för tjejerna. Jag ska snart börja packa för att vi ska till landet! Premiär för i år! Det ska bli supermysigt. Trots att det är mest jobb när man åker ut och öppnar upp så är det en härlig känsla att vara där. Känns som semester, som Stisse sa! Hoppas att vädret blir fint! Blir det inte det så är det ändå inte hela världen. Vi eldar och grillar i öppna spisen och roar oss med annat!
Synd att inte Jamie är hemma. Han har tjatat hela hösten och vintern om att åka dit! Men som sagt, det är mest jobb. Sopa tak, kratta, rensa stuprännor och storstäda huset mm... Det blir roligare för honom när vi inte behöver jobba och kan titta på när han hoppar studsmatta istället!
Stisse byggde altan utanför bastun förra året. Det ska bli spännande att se slutresulatet. Jag missade det av någon anledning som jag inte minns i skrivande stund.
Någon av kvällarna ska jag och Stisse basta efter vi nattat tjejerna. Å sitta på nya altanen med ett glas bubbel och blicka ut över havet! Kan det bli bättre????? Näe, det kan det inte!
Det kanske blir första nakendoppet för i år oxå! Eller inte... =P

Däremot missar vi två roliga händelser i helgen. Skit synd faktiskt...
Men vi hade lovat att mormor att hjälpa till att öppna upp landet sen länge. Vi kan inte rikitgt säga till henne och Benkle som är 70+ att dom får sopa tak och fixa stuprännor själva. Men men... Man kan inte vara med på allt.

Eftermiddagen består av tvätta och packa. Mindre roligt. Men i morgon far vi! 
Kom precis på att jag missar min tid hos frissan oxå =( Jag får boka om den helt enkelt...

Ha en ljuvlig dag alla!
*Kram*


Härliga dag!

Vi började dagen med att gå till en ny lekplats! Barnen tyckte att det var jätte roligt! Både Stella och Nikki är ena riktiga klätterapor! Det var en låååång trappa upp till rusch-kanan och båda fixade den galant! Vi lekte och busade ända fram till lunchtid då vi promenerade hem igen! Vädret har ju varit fantastiskt idag! Härliga sol!

Efter lunch och vila kom Annika på besök! Alltid lika trevligt! Vi fikade och pratade. Tiden bara flög iväg!
Hon hann knappt gå utanför dörren innan farmor Mia kom hit! 
Vi åt helgrillad kyckling, pommes, sås och tomatsallad med fetaost till middag.
Alla åt som hemlösa! =)
Plötsligt var det kväll och farmor Mia hjälpte till att göra iordning tjejerna inför natten.
Sen var det nattis!

För tillfället sitter jag och Stisse i varsit rum. Vi har olika viljor om tv-programmen idag så vi delade upp oss =)
Det har aldrig hänt förrut. Att vi delat upp oss menar jag förstås! Vi har alltid kompromissat.
Det var inge roligt att titta ensam så nu direkt efter DH bad jag honom komma ut igen!
Jag skippade cougar town... Allt är roligare om man är 2!

Här kommer lite bilder!
Jag har ju lagt upp massor på facebook idag, så
vill ni se mer får ni kika där!


Vi har varit på Alvas kalas!
Jamie och Alva fnissade ikapp!


Bäsa Sandra var där såklart!
Hon gjorde allt för att undvika kameran men lyckades ikke! =)


Sara och Lina!


Finaste killarna!


Bästaste vi!


In action!


Lite misstänksam till nya kojan...


Finis!



Vår fina Molly!


Nikki snackar med papsen!


Morgontrötta!
Stella skjuter ut hela hakan likt en bulldog i ren protest.
Hon är morgontrött och vill sova mera!
Jamie är pigg och glad som vanligt!
Här är han klädd i sitt bästa kamera-smajl =)

Här kommer dagens bilder!


Bakar!


Älskling!


Jag tror att Nikki försöker gräva sej till Kina!


Stella gungar på en "stor" gunga för första gången!


Stella med sina nya solisar!


Kärlek!

Ja, det var nog allt jag bjuder på här... Men som sagt, mer finns på facebook!

*kram*


Nykär!

Ja, det är jag faktiskt!
En kärlek som inte liknar något annat!
Lyckliga jag som hade turen att träffa bästa Stefan!


Love, love, love you!


God kväll!

Jag känner att det är dags nu!
Pelle har uttryckt sin sorg över att han inte är omnämnd i bloggen tillräckligt mkt.
Jag har svarat honom att när rätt tillfället innfinner sej ska han självklart nämnas. =P
Nu känns det rätt!
(Pelle är Stellas gudfar, Stisses bästa vän och faktiskt min första dagis-kompis!) 
Igår var Stisse på fotboll med Pelle. AIK vann och dom gick ut på stan! Det fanns anledning att fira och Pelle beställde in Moet! Pelle gjorde Stisse så in i vassen glad för att han gillar bubbel! Tänk att Pelle är så bra! Pelle är en kille man kan lita på helt enkelt!

Vi gillar dej PELLE!

Förmiddagen var lugn. Stefan tog Molly med sej och promenerade till skolan tillsammans med Jamie.

Jamie som brukar beklaga sej över att det är så jobbigt att gå, gick med raska steg och pratade oavbrutet.
Han var uppenbarligen mer än nöjd med sällskapet! =)

Båda tjejerna var jätte lugna på fm.
Jag vet inte om dom är på väg att bli sjuka för dom var ovanligt sega trots att dom gick och la sej i vanlig tid.
Dom satt mest och pysslade med sitt och slängde ibland ett öga på barnkanalen som stod på i bakrunden.
Vår största kraftansträngning var ett dansrace precis innan lunch.
När dom sov middag sov jag med. I hela två timmar!

På em. var vi hemma hos mamma och firade Sandra som fyller år (i morgon)! Det var mysigt! Våra sociala tjejer skruttade runt bland alla gäster och var otroligt nöjda med tillvaron! Alla frågade efter Jamie som tyvärr åkte till sin pappa idag. På något sätt lyckas de flesta tillställningar hamna då han är där.  När vi har en tillställning ser vi självklart till att det är när han är hemma men man kan ju inte begära att alla ska flytta runt sina födelsedagar etc.... 
Åh, va jag saknar honom nu! Hoppas, hoppas att veckan går fort så att han är hemma snart igen!

I morgon ska farmor Mia komma hit på middag. Det ska bli mysigt! Hon kommer att ta med sej sin kamera så att jag kan föra över våra bilder till datorn! Kanske dags att lösa det där kamera problemet en gång för alla...
Jag fotar ju väldigt mkt. Nästan varje dag!
Någon som har ett tips på en bra kamera?

Ha en trevlig kväll!
*Kram*


Söndag em.

Vi lämnade av barnen hos farmor Mia som snällt stod vid parkeringen och väntade för att vi var lite sena. Jamie ville promt stanna med Mia han oxå så jag och Stisse åkte ensamma till forum. De inköp som jag planerat att göra till honom får vi ta om en vecka. Jag var tvungen att besöka frisören en gång till för att det inte vart någe bra sist. Det vart det inte denna gång heller!!! Så jag ska tillbaka ytterligare en gång! It sucks! Det kändes lyxigt att sitta där att bli fixad med första gången. Å lite lyxigt idag. Men när resultatet inte blir som jag vill känns det bara värdo. En sak har jag lärt mej iaf.
Det är slut med billigt hemmafix! Det är nämligen en gammal hemma-färgning som ställt till problem!
Men snart är jag vrålsnygg igen! =P

Mina fina tre sover sött i sina rum. Det är söndag och Jamie ska till sin pappa i morgon.
Det suger oxå.
Den här veckan har gått alldeles för fort =(
Men som tur är kommer nästa vecka troligtvis gå fort den med eftersom jag har en massa planer. Så det säger bara *vips* så är han hemma igen! (man kan ju hoppas iaf)

Nu ropar soffan på mej!

*kram*


Söndag.

Den här förmiddagen har vi inte gjort så mkt. Vi har städat och tvättat en del. Jamies kompis var här men dom roade sej mest inne på hans rum. Kompisen stannade på lunch och nu är dom ute och leker. Tjejerna sover middag och när dom vaknar ska vi iväg. Tjejerna ska till sin farmor en sväng. Stisse, jag och Jamie ska göra en annan sak. Mer om det sen!

Nu ska jag göra iordning mej lite.

*kram*


Drottningen af muffins!

Ja, så goda var dom allt!
Jag ska egentligen inte ta åt mej hela äran då Jamie och Stella hjälpte till. 
Dom var bäst på att slicka skålen! =)

Efter fikat hoppade jag och tjejerna i badet.
Eftersom vi var på Jamies match mitt i deras vanliga sov-tid var båda lite trötta och kinkiga. Nikki fick ju en eftermiddags-lur men det hjälpte inte. När jag väckte henne vart hon arg som ett bi! Hon hade nog planerat att sova för natten. Men när vi badade höll båda humöret uppe! När vi sedan var färdig badade och färdig tvagade tog Stisse först upp Nikki, gjorde ordning henne för natten och stoppade om henne. Sen kom han tillbaka och skulle hämta Stella. Hon var i full gång med att flitigt tvätta hela kroppen för kanske 17e gången. Hon ville inte gärna gå upp men insåg efter en stooor jäsp att det nog var lika bra. Hon HATAR ju att gå å lägga sej med blött hår så det blev en blåsning på det. Efter det stod hon nästan och sov! 
Medans vi badade låg Jamie och tittade på scoobie doo i sitt rum.
Han tycker att det är jätte mysigt att ligga där uppe i sin säng och titta på tv! Ibland får han en bricka upp dit med diverse godsaker! Det spelar egentligen ingen roll vad han får på brickan.
Han blir lika nöjd om han får äppelklyftor som lite lördagssnarr! Idag överraskade jag med lite Chips och saft! Leendet gick från öra till öra!

Nu sover mina fina tre och jag ska plocka fram lite lördagsmys till mej och Stisse. Vi ska se en film på tv1000 drama. (Jag ska se en film kanske jag borde säga. Stisse läser nog sin bok vilket han oftast gör när jag tagit makten över tv-kontrollen=)

Idag har verkligen varit en BRA dag!

*Kram*


Oj, inga inlägg sen i onsdags...

Vad har vi gjort sen dess... Mest haft vanligt familjeliv tror jag! Bästa mysiga vanliga familjeliv!
Igår var det fredagsmys. Vi åt stek, potatisgratäng och sås till middag och senare vart det som alltid, Talang och godis! Men då sover tjejerna. Jamie njöt i fulla drag av att få vara ensamma med oss! Vi oxå såklart!

Idag hade Jamie match. Det gick sådär. Värmdö förlorade. Men dom kämpade bra och var superduktiga ändå. Vi märker att Jamie har utvecklats. Han spelar på ett helt annat sätt. Han ser spelet mer än förr. Det är lixom inte bara han och bollen utan han har börjat se sina lagkamrater och passa lite. Inte hela tiden men ibland! Sen är han inte alls lika sur efter en förlust som han varit förr!
Efter matchen åkte vi hem. Jamie tog ett långt skönt bad. Jag gjorde lunch och Stisse busade med tjejerna. Dom dansade till hög musik och ingen gör det med sån inlevelse som Stisse! Hela familjen fnissar och imponeras av hans moves! =)

När vi avklarat lunchen bakade jag, Jamie och Stella muffins medans Nikki och Stisse vilade en stund.
Vi gjorde lyx muffins med chokladkross och hallon i! Hur dom smakar återstår att se. Vi ska fika nu!

*kram*


Frisörbesök!

Känns så lyxigt att sitta hos frisören i flera timmar! Jag älskar att bli killad & fixad i håret! Just löööve it! 
När jag kom hem överraskade jag Jamie med en sån där sprayfärg till håret. Han ville ha en när vi var där igår men vi hade lite brådis så det fick vänta. Han hade en svart spray hemma och önskade sej en gul. Han sken upp som en sol när han fick den!! Men det bästa var ändå det DS spel som han köpte för egna pengar. Han har sparat och sparat och nu kunde han köpa det!  Lycka!

Stella som fick lite för mkt sömn idag när jag var hos frissan kunde inte komma till ro ikväll så hon sitter och bloggar med mej. Hon vet att hon är uppe på "nåder" och är väldigt lugn och stillsam. =)
Jag ska hoppa i badet med henne så kanske hon kan somna sen!

I morgon ska vi på fest igen! Min fina syster ska ta studenten och vi ska fira det med buller och brak! Näe, riktigt så blir det inte. God mat och dryck och sen en ganska tidig hemgång. Det är ju faktiskt en vanlig vardag. =P

Jaha, det får bli allt för idag!
Hoppas att ni andra har haft en lika bra dag som jag och mina fina tre!


*kram*


Det har inte blivit mkt

bloggande de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp!

Mia och Leffe passade våra tjejer när vi var på fest. Dom hade skött sej oklanderligt. Självklart!=D
När vi fick höra allt dom gjort förstod vi att det inte bara var Stella och Nikki som hade haft roligt! Leffe och Mia hade njutit av tiden lika mkt som barnen!
Det känns tryggt och bra att lämna dom när vi vet att alla är nöjda och glada!
När dom kom hem märkte vi att vi varit lite efterlängtade iaf då dom sken upp som två små solar!

Vi hade jätte roligt på festen! Det var verkligen skitkul att partaja med Stisse igen!
Henke och Li bjöd på god mat och det var roligt att träffa fler av Stisses vänner!
En eloge till värdparet som verkligen såg till att alla hade det bra! Det var en superbra kväll!
Vi tog en taxi hem straxt innan 04 och dagen efter sov vi till 14!!!! Minns inte ens när vi sov så länge sist men det var iaf 2 år sen! UNDERBART! När jag vaknade tog jag en lång skön dusch och hoppade i myskläderna.
Kände mej som en ny männsika!

Idag kom bästa Jamie hem så nu är vi fulltaliga igen! På fm var vi ute på gårde och lekte. Sen gick vi in och åt pannkaka med sylt och glass som Jamie önskade! Det blev väldigt festligt en vanlig måndag! Sen åkte vi till forum. Jamie hade en klipptid. Jag med men jag flyttade den till i morgon. Det tar ju lite längre tid att fixa mitt hår och efter en stunds eftertanke insåg jag att det är bättre att göra det när barnen inte var med...
Jamie vart jätte fin och till hans stora förtjusning syntes det knappt att dom hade klippt. Han vill ju spara långt hår men topparna måste ju få sej en omgång ibland!
Efter forum åkte vi till Leffe och Mia och åt middag. Gott och mysigt som alltid! =D

Bilder kommer vid senare tillfälle. Jag har förlagt vår kamera...
Nu ska jag gå å lägga mej!


Ps. Mina systrar är finast i världen! Ds.



Ha det toppen!
*kram*


RSS 2.0