Trött!

Har precis tittat på ett avsnitt av Grays på playen. Jag älskar den serien! Tror inte att jag har missat särskillt många avsnitt sen det böjade! =)

Odag har Jamie haft minimaran. Dom kämpade verkligen alla ungarna! Vissa fröknar oxå! Dock inte jag... Kan ju försöka skylla på ett läkarbesök jag hade inbokat direkt efter... Jag hejade på så gått jag kunde!

Här hemma är Stella sjukis. Hon har feber och är förkyld. Fick tyvärr ställa in den planerade lunchen med Linda. Men snart, snart blir det av! Kanske nästa vecka? Dom andra två barnen är iaf pigga som mörtar och jag hoppas att det förblir så. (Vågar knappt säga det men dom har faktiskt hållt sig friska i 7 hela veckor!)

I helgen ska min syster bo här med oss. Sandra. Hennes kille är bortrest så då får vi njuta av hennes sällskap!! Tjejmys och melodifestvalen! Eller kanske inte tjejmys. Stisse ska ju vara med! Melodimys kanske stämmer bättre...

För att återkoppla till rubriken så är jag bara allmänt trött för tillfället. Hela förra veckan hade jag en skitjobbig huvudvärk som inte ville ge sig. jag har ju migrän ibland men den här huvudvärken gick över ögat och upp i pannan... Läkaren jag träffade idag skrev ut ny migrän medicin och om inte den hjälper ska jag kontakta min sjukgymnast igen. När jag väl är där tycker jag att det är bra men det känns så träligt. Har inte riktigt ro i kroppen att ligga där som en nådyna. Funkar ens akupunktur? Jag tyckte det sist jag var där men jag vet inte om det var inbillning. Det känns ju lite som hockus pockus...

Ikväll var vi på middag hos Mia och Leffe. Fia och Fredrik var där oxå! Alltid lika trevligt att träffas! Nicole flörtade stenhårt med Fredrik. Så charmigt! Hon är nästan som kär. Hon vågar inte riktigt titta honom i ögonen men kan ändå inte låta bli. Jag är så glad för mina fina släktingar! Omtänksamma, vänliga och goa! Fina ni! 

Nu ska jag göra mig iordning för natten. 
Ta hand om er! 
Kram T 


En kämpe...

Eller egentligen flera kämpar...

http://hannasblandning.blogspot.com




Kram T


Slut...

Min kropp känns som om den är fylld av bly. Armarna orkar jag knappt lyfta. Idag tränade jag skiten ur mej, rent ut sagt. Nu när jag är igång undrar jag inte varför i hela friden jag väntat så länge? Det är ju SKÖNT! Det är ju berfriande! Framför allt rensar man huvudet på onödigt skit. Man går där ifrån som en frächare människa både på insidan och utsidan. Tänk att man glömmer så lätt. Jag tränade ju som en tok innan jag osh Stisse träffades... Efter det blev det bara myyys! Haha! 

När barnen kom hem från skola/förskola satte Jamie på en film och Stella kröp in under skrivbordet för att sura över att hon inte fick en bulle. Efter ett tag undrade min mamma som var och hälsade på, vart Stella tog vägen... Hon hittade henne under datorbordet sovandes. Jag väckte henne givetvis direkt men dom få minutrarna gav henne energi att hålla låda till nu. 21.10... Hon har ju legat i sin säng ett bra tag. Ropat till och från för att be om vatten, kissa och för att tala om att pappa minsan har LOVAT henne att vara uppe en pyttestund i kväll och titta på tv. Stisse jobbar över och jag var tvungen att ringa honom och fråga om dom gjort någon deal. Men näe, det hade dom inte. Hon hittade bara på!!! Unge!

Jamie min älskade prins har haft mycket stora saker senaste tiden. I onsdags hittade han och jag en hund som vi fick köra till polisen. Det var lite jobbigt. Jamie ville gärna behålla den. Men det gick ju inte då det faktiskt var någon annans hund. I fredags var det operation. Han var en kämpe. Det gick så fantastiskt bra!
Jag har börjat jobba igen och Jamie njuter av att ha sin lilla mamma i skolan.
(Man ska vara glad så länge han känner så!) 
Nu till det som egentligen känns störst! 
Jamie läser!
Hur bra som helst! Han läser allt och hela tiden! Innan han somnar läser han själv och deppar när det är dags att lägga ifrån sig boken. Han skriver recensioner och sätter betyg på böckerna han plöjer. Han är inne på 3e boken den här veckan!!! Dom är ca 80 sidor långa. Halva sidan bild, halva text. Jag är så STOLT! Han också! Vi alla är så stolta! Han har verkligen kämpat de senaste 2 månaderna och PANG så lossnade det! Äntligen! Fina, duktiga unge!

I morgon är det fredag! Hoppas på fint väder. Helst ända tills på söndag! Det skulle vara skönt att kunna vara ute heeela helgen!



Nu ska jag göra mig en kopp te och njuta av tystnaden!

Kram T


Låter bilderna tala idag...


En av de supervarma dagarna. Nicole vägrade som vanligt ta av sig fleecen...


Stella däremot, njöt av att slippa jackan!


Alla goda ting är TRE!


Sommar? Näe, en varm vårdag!


I helgen var vi på landet...


Stella njuter av morgon fika i hamocken!


Gammelmormor försöker lära Stella att fång bollen...


Det gick sådär...


Usch va svårt det var... Men trägen vinner...


Å plötsligt..!


lyckades hon! LYCKA!


Molly njöt! Inget koppel på hela helgen! Ljuvligt!


Sen var det dags för fest!
Mamma fyllde ju 50!


Nikki ser lite skeptisk ut till förberedelserna...


När klänningen kom på tal trodde hon att det var ett skämt...


Stella älskar klänningar...



Men det gör inte Nicole... Efter en stor fight är klänning äntligen på...
Men hon beger sig genast till Sofie, förklarar läget och självklart förstår hon dilemmat och hjälper henne... Klänningen rycker omgående!


Vi brudar!


Här är fina mamma med oxå!
Nicole gick i sina träskor hela helgen. Hon älskar dom! Vi är självklart rädda att hon ska vricka fötterna men har inte hjärta att ta dom ifrån henne. Nu vet vi vem hon är lik...
Observera mammas finskor...


Här börjar gästerna dyka upp en efter en!


Närmsta vännerna hade gjort ett kollage!


Mamma vart ganska överraskad...


Vi nära och kära hade skramlat till en resa! 
Hon ska få åkta till Budapest tillsammans med bästa väninnorna!


Å självklart fick hon fickpengar på det!
Bara ått åka!
Sen fick hon massa andra fina saker. Bla. en live it box och en tripp till finland för att besöka kusinerna!



Med gammelmormor och Benke får barnen styra helt och hållet.
Önskar dom julsånger och ringdans så blir det julsånger och ringdans.


Vår gamla katt bor ju med min mamma. 
Han har det så mycket bättre där än med oss på andra våningen! Men vi saknar honom.


Som en sann model ber Nicole att få titta på bilderna som Johanna just tagit...


Puss på dig!


Mamma vart väldigt överraskad när Heli och hennes pojkvän rullade in på parkeringen!
Hela vägen från Finland till Flen enbart för mammas skull! Fina Heli!


Efter en dag med massa god mat/dryck och härligt sällskap avnjöt vi kvällen i uterummet med knastrande eld i öppna spisen! This is LIFE!



Dagen efter var vi lite slitna allihop...
Vissa mer än andra...



Innan jag avslutar måste jag berätta att Jamies operation gick toppen! Han var så himla duktig! Han valde att ha mig med när han blev sövd och sen åka med pappa hem. Det var lite läskigt när dom sövde honom tyckte jag. Helt plötsligt börjar han klippa med ögonen och sen var han bara borta. När han vaknade var han lite förvirrad men väldigt lättad och glad att det var över! Han hade klarat det! Han knöt näven och sa "katsching!" Fina unge!
När han hade piggat på sig lite gick vi och åt på McD. Äntligen, äntligen vart operationen av!




Kram T


RSS 2.0