Vår kamera!

Den är på lagning. Jag hittade kvittot en dag innan garantin gick ut. Hur tur får man ha!?! Dock trist att inte kunna lägga in bilder... Men men...

Igår sov flickorna hos farmor och farfar. Jag och Stisse var bjudna på fest hos Tobbe och Marie. Härlig kväll med god mat, kubb och party! Stort tack för en trevlig kväll!
Som vanligt dagen efter partaj kan jag inte varva ner och har idag tvättat fönster skurat badrum och fejat här hemma. Skönt att ha det gjort när måndagen kommer. Jag tror att mitt beteende beror på att jag gillar red bull vodka. Stisse däremot är tröttare än tröttast och har sovit sen en timme tillbaka. =)

I morgon kommer Jamie hem. Jag har saknat honom massor!




Ta hand om er!
Kram


Hej igen!

Dagar i bilder...


Heldagen med Jamie hade vi på en bakluckeloppis!
Vi lyckades sälja massa saker och Jamie njöt! Han älskar att tjäna pengar men oxå att shoppa! Den här dagen var fantastisk! Vi gjorde massor av fynd och åkte hem med en hel del intjänade pengar och finfina fynd!


Vi har varit och firat farfar Bosse som fyllt år!


Sommarfest på flickornas förskola!
Dom visade upp hur en samling gick till och sjöng fint för oss!
Efter det var det tårtkalas. Varje familj hade en tårta med sig! Härlig tradition!


Nicole kör "små grodorna"


Å som vanligt hänger Jamie och dinglar i ett träd =D



Ta hand om er!
Kram T


Här var det tomt...

Jag har haft en period då jag inte känt för att skriva. Vardagen har lunkat på som vanligt. Eller egentligen inte, det har varit ovanligt lugnt den senaste tiden faktiskt. Skönt. Förra helgen var jag och Sofie på Siggesta med flickorna (Jamie var hos pappa sin). Tyvärr glömde jag kameran. Typiskt när man har tillfälle att ta fina bilder!

Idag har hela familjen varit iväg. Vi tog pick och pack och åkte till stranden. Sååå himla mysigt! Tänk om man hade möjlighet att bo utomlands en del av hösten och vintern. Det hade varit något!

I morgon ska bästa moster Sofie passa flickorna och fina mamma passar Molly. Stisse och jag ska spendera en heldag med Jamie. Vi ska göra en sak som han har velat göra länge men som aldrig blivit av. Jag vill inte berätta nu. Låter kanske konstigt men jag vill inte att någon ska veta precis vart jag och min familj befinner sig. Att man i efterhand kan läsa vart vi har varit känns bättre =P
Som om någon skulle bry sig om vart vi är eller gör? Nope, men jag gör det. =)

Snart ska jag måla lite. Jag har ju gått och skaffat mig en ny hobby på gamla dar! Jag piffar till gamla möbler och prylar. Slipar, målar, betsar osv. Jag köpte en gammal säng med tillhörande sängbord för ett tag sedan. Dom möblerna såg inte mkt ut för världen från början. Men nu är dom fiiina! Jag tror jag la in en bild när sängen var klar.  
Sen köpte jag en skänk. Ful som tusan till en början. Nu står den omgjord och pryder våran hall! Mitt nuvarande pyssel är en stor, bastant och otroligt vacker antik skänk. Så långt från Ikea man kan komma. Stefan och jag skulle lyfta upp den på pappen igår för att jag skulle börja jobba med den, men jag fick den knappt att lyfta från golvet! Jag är inte vrålstark men jag är absolut inte klen heller. Den är asTUNG!
När jag är klar med den kan jag lägga ut före och efter bilder. Korkat nog har jag inte tagit några "före" bilder på alla andra saker jag piffat till. Det hade varit roligt att ha...

Här kommer lite bilder:


Nyduschade!


Kvällsmys i soffan!



Stella ritar mer och mer detalierat! Så himla roligt!
(alla ser väl att det är en gubbe med ögon, näsa, mun, en vattkoppa och en snopp?)


VI!


En vacker vårdag!


Detta möttes jag av när jag öppnade kylen förra veckan.
Det jag inte visste om när jag tog bilden var budskapet på andra sidan...
Vi har lite olika åsikter om vart i kylskåpet man förvarar såna här drycker. Stisse vill ha det i ögonhöjd för att han tycker att det ser snyggt ut när han öppnar kylen.
Jag vill ha det långt ner. Jag tycker att det är omysigt att mötas av detta. Hyllan i ögonhöjd är frukosthyllan. Där ligger alla goda pålägg och sånt... Det ska vara mysigt och gott att titta in i kylen. Man ska bli inspirerad till att laga mat. När jag möts av detta ser jag en gubbe i kalsonger och skitig brynja framför mig. En som sitter och kliar sig i skrevet och fjärtar i soffan. USCH!
För att komma till sak, budskapet på andra sidan lappen löd: Bort med tassarna grinkärring!
Trevligt va? Det är kärlek =P


Badgalningen Jamie!
Utan tvekan sprang han rätt ut i vattnet.


Mammas flicka, Badkrukan!


Funderaren. Tror hon e lik sin far men...


Sen går det bra!


Finaste sonen på jorden!






Sommar!






Vår lilla Nicole... Hon gillar ju inte klänningar...
Idag fick vi tvinga på henne en för att det var så varmt. Jag kan ju tillägga att jag förökte med alla möjliga alternativ innan jag tvingade. Men hon gillar inte så många plagg. Typ sina svarta tighta leggings, fleece jackan och träskorna...
Men inget av det kan man ha till stranden utan att svättas ihjäl och bryta fötterna.
Hon var missnöjd som tusan över den hemska gröna klänningen jag krängde på henne men hon gav sig till slut. När jag sen tar av mig mina shorts på stranden kom hon på vilken förskräcklig klänning hon hade på sig och krävde att få mina shorts istället. Hon krävde högt och ljudligt..


Stella försökte hjälpa till. "Det är fint med klänning Collen, titta!"


Men näe, hon är inte nöjd för ens shortsen sitter på ordentligen...


Going!!!


Japp, det var det... Ska försöka ta med kameran i morgon. Om jag nu kommer ihåg. Det är ett stort uppdrag för någon som har minne som en guldfisk =P

Nu ska jag måla!


Ha det bra!
Kram T


RSS 2.0