Frestelserna är många!

Men jag står emot! I morse var jag ute på en löprunda och avslutade med magövningar på golvet i vardagsrummet. Jag kan ju inte spoila det!

Dagens frukost: äggröra
Dagens lunch: rester från spenatsoppan med ägghalvor.
Dagens middag: prinskorv med en blandad sallad.

Nu ska jag lägga in räkningarna. Alltid lika kul! :/

Kram


Mors dag!

Igår kväll var vi barnlediga. Jamie var hos sin pappa och flickorna med sin farmor. Stisse och jag lagade middag tillsammans, åt och skålade. Han med kött, pommes, bea och ett glas rött . Jag med spenatsoppa, ägghalvor och Ramlösa. Jag kände faktiskt ingen avund! Jag hade ju den godaste maten!! Rödvin har heller aldrig varit min grej. Efter det gjorde vi i ordning oss och åkte till Pelle och annika för att se mellofinalen. Vi ses inte ofta men det är alltid lika trevligt! Sverige vann!! Sjukt kul! Längtar till nästa års final!

På mors dag vaknade jag och Stisse utan ungar. Stisse åkte till Pelle och hjälpte honom med altanen och jag satte mig på balkongen och njöt av solens (starka) härliga strålar.
När Stisse och flickorna kom hem fick jag pussar och presenter!!! Jättefina ljuslyktor som jag spanat in på plantagen här om dagen! Tack fina familjen! Jag älskar er till månen och tillbaka miljoner gånger om!
Jag saknar Jamie en dag som denna...
Som tur är får jag krama på honom redan i morgon!!

Kram


Njuter!

Barfota utan strumpor och skor! Na,na,na,na,na, naaaa!


Jag får äta onyttigt men jag vill inte.

Positivt tänkande. Ett måste för att klara det. Sen igår har jag varit lite illamåeende så än är inga problem. Men när suget kommer är det såna tankar som ska tänkas!
Idag består lunchen av grillad kyckling utan skinn, två avokado och några jordgubbar. Vatten till det. Enkelt och gott.

Vilket väder det är idag! Härligt! Är det vår eller är sommaren här?

Kram


Trött som bara den!

Att morgonjogga tar på krafterna! Igår somnade jag kl.20.45 och idag somnade jag på min rast i personalrummet! Träningsvärken känns. Mycket. I morse när jag var ute och sprang gick det inte lika lätt. Jag vet inte om det beror just på träningsvärken eller om jag bara var tröttare. I morgon blir det en vilodag. Skönt. Jag funderat faktiskt på att göra som min vän och kollega... Lägga ut mina mått och eventuellt bilder på bloggen. Men det skulle kännas väldigt naket... Det blir ju en större press på mig då, vilken är positivt. Jag är ju en latmask. Jag behöver press. Jag slutför ju sällan såna här saker. Astaggad till en början och sen blir det jobbigt/tråkigt och jag lägger av. Nu måste jag fika lite med familjen. Jag dricker te och dom äter glassbåtar!

Tjing!


Fy fan!

I morse skulle jag ta på mig ett par shorts och fick inte upp dom längre än till halva låren. Fy faan va deppigt! Jag vet att jag har gått upp massor i vikt. Jag vet det. Men likt förbannat blir det ju så uppenbart och jobbigt när man står där med dom där jävla shortsen. Piss shorts! Skit våg! Helvetes jävla blääää! Jag drog på mig träningskläder och sprang. Jag sprang så att mitt hjärta bultade hårt i bröstet och benen kändes som bly och spagetti på samma gång. Det här håller inte längre. Jag måste bli av med några av volangerna. Jag trivs inte i min kropp för tillfället och jag är den enda som har makten att förändra det. Jag klarade att sluta röka. Då klarar jag att gå ner några kilo oxå. Punkt.


Alla barnen sover...

Läggningen gick väldigt snabbt ikväll. Barnen var trötta efter den långa dagens roligheter. Stisse har precis kommit hem efter att han spenderat helgen på möja. Han har hjälpt en kompis med altanbygge. Han har varit efterlängtad här hemma! Älskling! Livet hade varit långtråkigt utan dig!

Nu ska vi krypa ner i soffan och titta på film!

Kram


Barnkalas!

Hos Estelles bästa kompis! Vilken härlig familj! Det bådar gott för framtiden! Allting känns så mkt bättre om man har god relation med kompisarnas föräldrar! Men nu är den här mamman trött! Huvudet känner av den kommande migränen. jag har tagit tabletter och hoppas att det ger sig.

I morgon ska jag börja kämpa med träning och viktnedgång igen. Hade aldrig kunnat tro att det skulle vara så svårt att äta sunt och träna. Att motstå gofika är sjukt svårt!! Att komma ut å röra på volangerna är ännu svårare!
Men nu jäklar!


Det blev ingen bio.

Det gick inga bra filmer. Men vi har strosat på stan och köpt div prylar. Massa goda jordgubbar och blåbär! Jamie är en rackare på att pruta! Haha! Blåbären är stora som ufon! Kram


Oj va långt hååår!


Självklart en och annan sportaffär...


Mamma och Jamie dag!

Idag är vi själva. Jamie får välja aktiviteter och han valde mc donalds och bio. Flickorna är på skansen med sina underbara mostrar!

Kram


Ego tid (igen!)

Äntligen har jag fixat naglarna! Nu e dom så tjusiga, så tjusiga! Jag gillar min nageltjej! Hon gör dom precis som jag vill ha dom!

Jag var in på forum en sväng idag. Flickorna fick en varsin solhatt och Stisse fick två t-shirts och två par kalsonger. Jag och Jamie fick stå över. Vi behöver inget just nu. Jamie har till och med nya t-shirts i garderoben som han ännu inte använt...

Ikväll blir det mys! Barnen sover vilken sekund som helst och då ska jag sätta på en liten film! Njuta av fredagen så mkt det bara går. Kanske kommer en syster eller två på besök.. Vem vet!

Kram


Jamie....

min underbara son. Du gör mig så stolt bara genom att vara du! Idag fick jag höra att du är lik mig! Jag har svårt att se det själv men det kanske du är! Goa unge!


Förändringar...

Förändringar är besvärliga innan men sen blir det nästan alltid bra. Det blir ju lite vad man gör det till! Just nu är jag i ett innanskede. URK. Besvärligt och pirrigt.


Middagsbjudning hos svägerskans svärföräldrar.

Hela familjen är i skrivande stund på väg till sollentuna för en visit hos Fias svärföräldrar. Det ska bli trevligt att träffa dom igen. Senast var ju... I julas!


Ego-tid!

Igen! Jag börjar bli bra på att ta ut egotid. Jag har insett att man behöver tid för sig själv! Det tog bara 10 år :)
Jag älskar att vara mamma. Det är livets mening och det bästa som finns enligt mig. Men att ta lite egotid är en lyx som alla bör göra. Idag blev det frissan! Jag har världens bästa frissa. Det blir 100% som jag vill ha det och som jag har tänkt det varje gång!


Bästisar


Svinont!

Migrän. Jag avskyr skiten! Vaknade vid 02 i natt, tog tabletter, somnade om. Vaknade 06, hade fortfarande ont, tog tabletter och släpade mig till jobbet. Höll ut, kallsvettades, mådde illa, höll ut länge. Kl.14 gav jag upp och gick jag hem. Jag har legat i soffan sen dess.... Barnen är förstående, pratar mjukt och är snälla med sin lilla mamma. Älsklingen nattar dom och jag får bara vara. Det är kärlek!


Vårtecken

Härligt!


Mera MER!!!

Jag hade fått en paketavi och jag hade inte en aning om vad jag hade beställt! Det var ju för att jag inte hade beställt något!!!! Paketet var fullproppat med MERprodukter. Barnen jublade och knyckte det som föll dom i smaken! I paketet låg 4 sittunderlag, en solgul tygkasse, en påse naturgodis, flera smaker och sorters MER-dricka och klistermärken.
Vi prövade faktiskt en dricka till middagen. Smaken Persika/melon. Den kommer att bli min sommar favorit! Iskall på stranden! Ammmm!

Ny ska jag natta flickorna!


Ps. Jamie har klippt sig idag! Det långa hårsvallet fick sig en omgång. En skitsnygg, lite kortare sommarfrilla! Ds.


Jobb!

I morse vaknade jag med egendomlig känsla. Jag var inte trött. Jag kände inte för att somna om. Jag ville gå upp! Den känslan är jag inte van vid! Härligt! Är det våren som gör det? Hur som helst, det var underbart! Kram


Summering av helgen.

Känner mig lite snuvad på tiden med mina systrar då sömnen knockade mig en kvart efter vi satte på första filmen. Men vi hann hänga lite iaf! Jag är så glad över att barnen är så i infernaliskt förtjusta i sina mostrar. Självklart beror ju detta på att jag har så fantastiska systrar! <3
Jag njuter av att se Nicole bli så glad över deras sällskap att munnen går i ett!
Hon pratar om allt men mest om inget. Vill höras och ses. Hela tiden. Spexar och skrattar.
Jamie sitter gärna nära, nära. Lyssnar. Beundrar. Han börjar bli stor. Att sitta i knät faller sig inte lika naturligt som för något år sedan, även om han egentligen skulle vilja (Sluta väx nu mammas lilla skrot!).
Estelle som alltid har varit den återhållsamma typen, visar numera hela registret av fula miner, skrattar högt och njuter av uppmärksamhet!

Jag har så fina ungar! 3 helt olika individer. 3 helt fantastiska barn. Att dom är mina får mig att pysa av stolthet!

I morgon ska jag hämta ut MER paketet! Det ska bli spännande!

Kram





Hos farmor Mia!

Efter storstädning hemma så har vi åkt till Mia och Leffe. Vi sitter i solen, fikar och njuter av livet! Idag är en sån dag jag bara känner tacksamhet. Tacksamhet över mina underbara ungar. Tacksamhet över min fantastiska Stisse som är så härligt positiv i alla lägen. "Jag vill tacka liiiivet!!!!!" Haha! Nu e det fika dax!


Sockerdricka!

Ja, det var så det kändes att doppa ner fötterna hos fiskarna! Det liksom pirrade i fötterna. MEN dom gjorde inga underverk med fötter som varit instängda i skor och strumpor hela vintern. Behandlingen kostar 300:- för 20minuter. Känner man att man inte har annat att lägga pengarna på når man säkert önskat resultat efter 5-6 tillfällen! Själv kommer jag att vända mig till Värmdö hudvårdsklink!

Kram


Ego-tid!

Känns som om att ha fötterna i sockerdricka!


Fredag!

Känns inte som om det var länge sen jag skrev det sist! Veckan har gått jätte fort! Barnen har varit pigga och jag har varit på jobbet. Känns så himla bra! Man kommer ur jobbrutiner och all vardagabalans när man är borta så mkt som jag har varit under vintern och början av våren.

Ikväll är båda mina systrar här. Helt underbart! Vi har ätit middag allihop. Efter en stunds lek med barnen har dom nattar flickorna Nu ska vi titta på film och äta godis! Jamie och Stisse sitter i rummet intill och tittar på hockey. I morgon ska jag iväg på lite ego-tid tillsammans med Marie.
Nu ska vi mysa! Kram


Hos svärisarna!

På middag och mys! Å ikväll kommer Stisse hem! Äntligen! Efter 4 dygn i Tyskland är han verkligen efterlängtad av både mig och barnen!

Härligt att det var ni, Erica och Sara! Jag var lite nervös att det skulle vara några obehagliga stalkers ;)

Här kommer en bild på fina tjejkompisar!




Nu är det vår!

Nicole har barfota premiär på grannens gräsmatta!


Jag har syndat!

Jag har syndat massor! Den strikta lchf dieten övergick i frosseri. Det började med en kebabrulle till middag... Sen blev det chips och 2 rullar mjölkchoklad och för att skölja ner det hela vart det ett stort glad cola. Fan. Men nu kör jag igen!


RSS 2.0