Härlig sensommar!

Kan man säga så? Sensommar? Jo...
Det känns härligt när solen värmer i ansikte! Jag var ute en sväng med tjejerna på förmiddagen. Det vart ett par vändor i ruschkanan och en promenad till affären. Jag gick, Nicole satt i vagnen och Estelle åkte ståbräda. Trots detta är dom helt slut nu. Hoppas att dom är ännu lite piggare i morgon!

Kram


Sjuka kids..

Nicole har börjat äta igen. Det borde resultera i att hon får lite energi snart igen! Men idag vaknade Estelle med feber... Alltid efter varandra, aldrig samtidigt...

Jag längtat efter Jamie. Massor!


Yes!

Lugn intervall runda som gick asbra-check!!!
Fan va skönt! Kände inte av benhinnorna överhuvudtaget!!!


Nu ska jag köra igång igen!

Någon som känner igen den frasen? Jag har tänkt så sen en, två, tre veckor tillbaka.. Ju mer jag tänker på det, desto mer äter jag...
Löpningen som gav mig en kick förut känns helt otänkbart idag. Fan. Benhinnorna vann. Efter tre inflammationer känner jag noll lust.
Det var fotografering på jobbet idag. Ångest. Kollade hur bilden blev och känner bara, usch... Men det blir inte bättre även om han skulle knäppa 75 bilder till. Bara att inse. Det är så jag ser ut. Jag måste hitta det där jävlarannamat igen. Jag vet ju att jag kan. Jag kan ju inte hålla på å klaga så här när jag inte gör något åt saken. Klaga får man göra om man kör gärnet utan att man ser resultat. Jag ser resultat om jag kör gärnet.

Note to self:Håll käften och kööööör!!!!!


RSS 2.0