Fredagkväll!

Vi har varit på våffelfest hos Mia & Leffe! Vi hade lika trevligt som alltid förstås!
Lite trevligare kanske! Eftersom Jamie var tillbaka var alla på toppen humör!
Barnen fick påskägg! Vi kommer ju inte träffa Mia & Leffe under påsken & då hade snälla påskharen  gjort en tidig visit!



Här kommer några snabba bilder!


Min underbara är hemma!


Spex!


Mera spex!


Massor av spex!


Hur fin får man va????



En äkta småbarnsförälder!
Stisse säkrar dörren med en tå så att ingen ska klämma sej medan han tar fram kläder ur Stellas garderob! =)

Nu ropar soffan på mej!

Ps. Självklart bar jag inte Stisse till sängen igår kväll! =Ds.


*kram*


Våran förmiddag!

Det är såååå härligt att snön börjar smälta! Man blir glad i hela kroppen!


Här är en tjej som älskar att gunga!


Promenera är mysigt!


Mys!



Oj! Här har det hänt grejer! Konstigt tyckte Stella!


Vi hittade en noshörning att rida på!


Stella försöker övertala noshörningen att gå framåt! Det gick inget vidare...


Stella kastar smågrus i brunnen!


Det var roligt!


Sen kom sopbilen! Vilken fest!


Här vill Stella "cykla som Lotta!"




Hoppas att alla får en trevlig helg!
Jag vet att vi kommer att ha det mysigare än på länge!
Bästa Jamie är ju snart hemma!!!

Nu är det fredagsmyyyyyys!
(eller hur Therese?)



*Kram*


FREDAG!

Ingen vanlig fredag heller! JAMIE KOMMER HEM!!! Som vi har längtat!
Jag ska pussa och krama på honom massor, massor, massor! 
Sen ska vi till Mia och Leffe och äta våfflor! Det ska bli gott!
I går var Stisse på AIK matchen. Han satt på VIP plats och var så nöjd att han hade vip-skylten kvar på bröstet när han kom hem! Haha! Söt! 
Min fina Sofie var här. Stella var mer än nöjd såklart! Nikki med för den delen. Efter jag nattat barnen, något senare än vanligt, tog vi fram GODIS och började titta på en romantisk komedi med Brittany Murphy. Filmen var sådär men vilka skrattanfall vi fick! Åt allt! Eller inget! Som två fjortisar! Helt underbart!

Stisse kom hem och snäll som han är körde han hem Sofie.
Väl hemma slängde han sej på soffan en liten stund. Det räckte med att han försökte läsa lite i sin bok så somnade han nästan omgående! 
Jag bar in honom och bäddade om honom lite. Tröttis! Straxt där efter gick jag oxå och la mej. Somnade nästan direkt. Tur var det för Nikki vaknade vid 6.
Rise and shine!
Jag sitter här och fördriver lite tid. Snart ska vi till parken! Gunga, gunga!!

Bilder från igår och idag!


"Jag är inte för liten!"


 
PUSS!


Wiee!


Två trötta tjejer morgon-myser i soffan!




Jag saknar min syster Sandra. Det var länge sen vi hördes och hon har flyttat... Börjat nytt jobb och blivit vuxen... 

Nä, nu ska vi göra parken!

*Kram*


I morgon är det våffeldagen!

Det blir inga våfflor till middag men kanske till lunch!
Vi ska hem till min mamma på fm och hon ska ansvara mat-intaget då!

Idag började vi dagen men en promenad! Vi mötte upp min syster i det härliga vårvädret och stannade till och lekte där Stella tyckte att det passade. Vilket var hela tiden. Hon hittar så mkt saker att pyssla med och titta på när snön försvunit från vägarna. En sten där och lite grus där. Vattenpölar är kul! Vi hittar vansinnigt mycket hundbajs oxå! Jag äcklas och Stella fascineras! Hon är inte lika galen i bajs som hon var för någon månad sen tack och lov!
Men jag måste bara få säga en sak, va faan tänker hundägarna med när dom inte plockar sin hunds "hög"? Är det okej att lämna kvar skiten bara för att det ligger snö på backen???
Vi passerade högar som var lika stora som Molly nästan. Det är såååå äckligt! 
Nu spelar storleken ingen roll, vi plockar upp 99 gånger av 100 trots att hennes högar mer liknar daggmaskar! Det luktar lika illa om man råkar trampa i det oavsett storlek!
Enda gången vi inte plockar upp är om vi är i skogen. Nu tänker min syster "meh, nu ljuger hon.." Men Sofie, den ärtan hon gjorde ifrån sej (i diket) skulle jag inte ens hitta med förstoringsglas! Där går man dessutom inte heller. Hade det varit vid vägkanten hade jag plockat fram luppen och letat! =P
Jag tar upp efter min hund och tycker att det är förbaskat äckligt att andra inte plockar upp efter sina!

Efter Sofie hade slutat i skolan kom hon hit igen. Tjejerna vart jätte glada! Jag me såklart!
Vi busade och lekte med tjejerna på golvet. Stella testar gärna gränser just nu.. Vid ett tillfälle gick hon fram till Sofie och viftade med en ballong i ansiktet på henne. Sofie sa ifrån men kunde inte riktigt hålla sej för skratt. Stella såg det hela som en roligt grej och gjorde likadant på Nikki. Det gjorde ju inte ont men jag sa ifrån iaf. Det är inte okej att vifta med saker upp i ansiktet på andra. När jag tittar på Sofie har hon fått ett mindre skrattanfall vilket gör att jag känner hur skrattet börjar bubbla i kroppen på mej med! Jag försöker titta bort för att Stella inte ska ta tillsägelsen som ett skämt. Då går hon fram och gör samma sak på mej! MEN hon gör det i bakhuvudet och trasslar in både handen och ballongen i mitt hår! När jag skriker "AAAAJ!" backar hon snabbt.. Vad händer då? Jo, hon rycker loss en stor tuss hår med rötter och allt! Det gjorde sjukt ont! När Stella fick syn på den långa hår-tussen som satt fast-snurrad runt ballongen vart hon nästan rädd! Hon gick till soporna och tittade på håret en gång extra för att försäkra sej om att den inte hade rymt!
En känsla säger mej att hon inte gör om det =)

Ikväll är det grays!
*wiee*
Nu hinner jag inte skriva mer och tur är väl det!
En bild på det färdiga konstverket är väl på sin plats?


Här är det!


Vi är självklart väldigt stolta och imponerade av våra döttrars talang!
Är inte ni oxå det? =)


Ha en fin kväll!
*kram*


Snabb uppdatering innan...

Jag går och lägger mej!

Nikki har haft feber i 2 dagar nu. När ska vi kvitt alla sjudomar!?! Känns som om vi haft vår beskärda del med råge nu! Men hon var piggare under eftermiddagen så vi håller tummarna att hon vaknar med sitt vanliga leende och är frisk i morgon! Men jag hörde rykten om att vädret ska bli sämre igen så för andra gången har vi då missat den härliga solen som visat sej då vi inte kunnat gå ut! Stefan var ute en sväng med Stella så att hon fick en nypa frisk luft och röra på sej lite!
Men! Under dessa dagar har vi roat oss med att måla! Vi låter som sagt barnen fylla väggarna med sin konst, vilket uppskattas av alla inblandade! Att skapa är en passion vi delar hela familjen!
Den tavla tjejerna håller på med nu är störst hittills och det har blivit flera sittningar för att hela tavlan ska täckas med färg. Det har varit en upplevelse för alla deras sinnen! Stella älskar att måla med händerna. Hon smörjer, petar och fixar med färgerna. Hon blir nöjd och gillar att visa upp det hon skapat! Nikki smakar och exprimenterar med penseln och händerna.
Nu vill vi bara att den ska torka så vi får upp den på väggen! Det kommer att bli såååå fint!

Jag pratade med Jamie idag! Det var så mysigt att höra hans röst! Han skulle ju egentligen vara hemma nu men är i fjällen med sin pappa. Han var glad och berättade hur roligt han hade det!
Åh va vi längtar efter honom här hemma! Det ska bli så mysigt att krama om honom när han kommer hem! Jag längtar!

Här kommer lite bilder från dagen!


2a sittningen!
Koncentrerad till max! Varje penseldrag räknas!


3e sittningen!


En del av konstverket! Dock inte det färdiga resultatet...


På 4e sittningen orkade Nikki vara med igen!
Hon var som ni kan se väldigt entusiastisk!


Wiee va kul det är att mååååla!


Jag ska måla hela världen lilla mamma...



Här håller Stella koll på att pappa inte snor färgburken!
Hon vill nämligen göra ALLT SJÄLV just nu


Gullefjun!




Dags att sova!

Ps. Sofie, du anar inte hur tacksam jag är! Du är underbar! Ds.


*Kram*


Igår var vädret underbart!

Men vi gjorde ingenting iaf... Vi fixade lite här hemma och bara va.. Det ångrade vi ju när vi vaknade i morse och såg vädret. Men men, det dröjer inte allt för länge innan våren är här och man kan njuta av fint väder nästan varje dag!

Igår em kom Pelle och tittade på fotboll hos oss. Stella är väldigt förtjust i sin gudfar men Nikki var inte lika imponerad... Hon var så nyfiken att hon inte kunde låta bli att kika på honom men om han kikade tillbaka kom tårarna! Men just nu är hon sån mot nästan alla män. Det lär ge sej med tiden!



Stella visar Pelle viktiga saker mitt under matchen!



Nikki ville bjuda på päron men tappade modet...

På kvällen såg jag och Stisse Millenium. Böckerna och filmerna var bra så självklart ska vi se serien oxå! Efter det satt jag uppe allt för länge fast att jag inte hade något vettigt för mej. Trodde att jag skulle vara mer eller mindre död i morse men så fort fötterna landat på golvet var tröttheten som bortblåst. Jag och Nikki gick upp och fixade frukost. En sån god frukost med gott bröd, massor av pålägg, grönsaker, ägg, yoghurt, te, kaffe, juice...
Sen väckte vi Stisse och Stella!
Vi satt över en timme vi bordet. Åt, pratade och skrattade en hel del åt Stellas nypåfunna skämt. Hon har blivit en riktig liten skojare! Hennes fantasi är underbar! Ena sekunden är smörgåsen en båt och nästa en häst. Hon tar våra näsor och gömmer dom i fickan! Fula miner är också en favorit just nu! Igår tittade vi på roliga hemvideos på tv. Stella skrattade högt och hjärtligt och vi satt som två fågelholkar! Plötsligt är hon ännu mer med på noterna!
Sååååå häftigt!

När frukosten var avklarad klädde vi oss och åkte till Ica maxi för att inhandla fingerfärg. Det vart ganska mkt mer än fingerfärg då det var så HIMLA bra erbjudanden här och där! =)

Jag har köpt hem taveldukar som barnen ska göra konstverk på. Det är så mkt roligare att ha deras konst på väggen än någon främlings! Vi har påbörjat en stor tavla som ligger på tork innan nästa lager färg ska läggas på. Vi fick ta en paus då tröttheten kom som ett brev på posten. 
Det härliga är att det är HELT och hållet deras konstverk! Vi har bara serverat färgen! Jamie får en egen duk att måla på sen. Han har ju lite andra krav på sina målningar än tjejerna. 
Dom njuter mest av smaken & känslan! 
Det färdiga resultatet är mindre viktigt.


Stella har tjyvstartat!



Nikki börjar känna av tröttheten efter 5 penseldrag...



Stella visar sin talang för sin stolta mamma!



tittar noga =)



En del av det ofärdia kostverket!


Efter vilan ska vi åka till Therese och Pedja! Det var länge sen igen...
Vi saknar dom!


*kram*


Lite bilder!

Jag var ju hos min mormor här om dagen. Vi tittade på gamla foton!
Tycker att svartvita bilder från förr är så fina och jag slogs av hur vackra mina morföräldrar var!


Här är Mormor och Morfar ute och reser!
(Pojken på bilden är okänd)


Morfar håller i min mamma och mormor håller hårt om den tjusiga vagnen som hon snabbt berättade var finast av alla vagnar på gatan! =)


Morfar, Mormor,
min mamma & min morbror!


Min Morfar som barn!


Älskar denna lyckliga bild!!
Min fina Morfar, lilla Mamma
min Morbror och en okänd.


Någon som ser likheten? Inte ögonen men allt nedanför!


Hej för nu!
<3


Då vad det fredag igen!

Stisse kom hem redan vid 14 tiden och vi skulle åka och handla direkt för att slippa middags-hungriga ungar i affären. Saker och ting drog ut på tiden, (Frågar ni Stisse var det jag som var långsam som vanligt;) vi var inte vid affären för ens strax efter 16. När vi åkte in på parkeringen insåg vi att det var fel dag för shopping! Barnbidrags-dag och sjukt mkt folk!
Men handlingen gick smidigt ändå och nu väntar ytterligare en oxfilé middag! Kan det bli bättre? När jag träffade Stisse gillade jag inte kött alls. Inbillade mej att det smakade dött på något vis... Men under graviditeterna fick jag nästan som cravings efter just kött. Sakta men säkert har jag börjat älska det! Däremot måste det vara välstekt! 

Barnen har hittat lite nya rutiner, dom vaknar vid 05.40 varje morgon och vill sen sova middag redan vid 09.30 ---> ca13.00. Helt fel kan man tycka men jag tror att det är övergående. Rutinerna försvann ju helt när dom var sjuka så länge. Att vi återgått till nattning klockan 19 och sen att dom sover hela natten är guld värt! Ensamtid/Vuxentid är heligt för mej. När man ger sina barn 110% av sej själv hela dagarna är det underbart att få sjunka ner i soffan och veta att nu är jag bara JAG...

Min mamma kom över på fm. Supermysigt! Vi fikade, pratade och skrattade. Stella agerade polis och sa "mormor inte prata, äta munnen"... Hon tyckte nog att vi kacklade för mkt... =)

Jag ska lägga in lite bilder sen... Maten är klar så jag hinner inte nu!
Trevlig helg!
*kram*


FAAAAAN...

VA BRA DET KÄNNS!
Bara så ni vet! =)

Tack Mia och Leffe för att ni hängde med tjejerna!
Tack Sofie och Mattis för att ni hängde med Molly!
Vi tackar vår lyckliga stjärna för att vi har så fina människor i våra liv!
All vår kärlek till er!   

*Kram*


Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.

Så väljer jag nog att se på saker och ting. Det kommer att lösa sej till bästa sätt men det tar sin tid. Japp, så är det!

För en snabb återblick så var helgen fantastisk! I fredags hade Stisse cup vilket innebar att jag och barnen var ensamma. Middagen blev färdig-grillad kyckling & potatissallad. Vilket alla älskar och alla åt som galningar! 
Jamie var märkbart trött efter en dag i skolan då han fortfarande gick på antibiotika och ville sätta på sin film direkt efter middagen. Sagt och gjort så blev det. Filmen slutade straxt innan 19 och då ville han gå å lägga sej! Han somnade på studs och sov till 07.30 dagen efter. Samma med tjejerna. Min syster  Sofie kom förbi och det vart tjejkväll med ost och kex och en dramakomedi!

På lördagen hade Stefan sin sista cupdag. Vi packade in hela familjen i bilen och for dit. Mia och Leffe kom oxå! Dom hade en överraskning till Jamie. Jamie älskar catefteria "mat" och överraskningen var att han skulle få äta vad han ville, obegränsat under tiden vi var där. Lyckan var total! Hans leende gick från öra till öra! Han åt vill jag lova! 5 korvar med bröd, 2 toast, 1 chokladboll och 1 dricka. Det är för mej ett mysterium hur en så liten kropp kan rymma så mkt! Efter det åkte vi hem till Mia och Leffe och stannade till det var dags för barnen att hoppa i säng!

På söndagen var det Jamie som hade cup! Han hade det på lördagen oxå men eftersom han varit sjuk tyckte inte läkaren jag rådgjorde med att han skulle vara med och spela då han blir varm och kall hela tiden. Men påpekade att det inte var något som sa att man inte fick vara fysiskt aktiv under en antibiotikakur. Vi var "oansvariga" och valde att låta honom spela på söndagen iaf. Han var pigg och lovade att kliva av isen om han kände sej trött eller hängig. Vi höll koll men han var pigg och fräch hela dan!
Det var SÅÅÅÅ kul att se honom spela och det var helt underbart att så många släktingar kom och tittade! Han kände sej nog som en stjärna när vi ropade och busvisslade på läktaren! Han gjorde det avgörande målet i matchen mot djurgår´n och släppte inte in ett enda mål när han var målis!
Vi alla var stolta och glada över hans insats! Inte minst han själv!

Nu har han åkt till sin pappa. Han ska vara där i 13 dagar då dom ska iväg på en resa. Han kommer med all säkerhet att ha roligt men jag kommer nog längta ihjäl mej! Vi bytte dagar runt jul då han var 13 dagar hos oss så det går jämt ut men det känns inte lätt iaf... =(

I går tog jag tjejerna och följde med Sara och en av hennes döttrar till forum. Jag shoppade loss på kicks och gav sminkväskan ett lyft! Kändes bra! Efter det åkte vi hem till Sara och fikade. Länge sen vi var där. Sen hämtade Stisse upp oss och det var 2 trötta tjejer vi fick med oss där ifrån.
Middagen för dagen var oxfile´, pommes, sås och sallad förstås.
Gott som tusan en vanlig tisdag!

Idag ska jag och tjejerna promenera till min mormor. Det var länge sen vi var där. Bästa mormor!
Sen ska vi vidare till Mia och Leffe! Massa mys hela dagen!


Nu är det lektajm här hemma!
Ha det toppen!
*Kram*





Ps. Den gången jag la upp två svartvita bilder och frågade om ni såg någon likhet var den första bilden på min morfar och den andra på Nikki! Dom är VÄLDIGT lika som barn vilket kanske inte syntes på just dom bilderna men så är det! Ds.


Jag orkar och vill inte skriva något idag...

Men några bilder kan jag bjuda på!


Jamie har haft cup i helgen!
Dom vann alla mather utom en! Jamie gjorde dessutom det avgörande målet mot djurgår´n!

Hejja Jamie!


Här står Jamie i mål! Han släppte inte in ett enda!


Han är så söt i dom stora benskydden!






Här sitter pojkarna på rad i väntan på att få spela!


Lillasyster är med och hejjar så klart!


Mormor kom oxå! Med sej hade hon båda mostrarna! 


Nikki är så upptagen med att titta på matchen att hon inte hade tid för en pose!


Här kan man kan lätt tro att Sofie inte är som alla andra men det är hon!
Nikki uppskattar alla hennes fula miner! =)


Stella tittar skyldigt på Sandra och vill inte riktigt lämna tillbaka det hon just har stulit...



Stisse jobbade i hallen hela dagen. Här har han en kort fika-paus med oss!
(Stella har som ni ser inte lämnat ifrån sej stödgodset ännu.)
Mia och Leffe var på plats och hejjade på Jamie men dom lyckades på något sätt undkomma kameran! Vi hade en jätte rolig dag och Jamie var glad över att så många ville komma och titta på honom!



Stella hade lite problem att få ihop bilden men korten var roliga ändå!



Nikkis nya min!


-Stella kan du le?
-Ja!



Stella läser.



Nikki spanar.


Fina Molly!



Min fina unge! Här skulle han ta bort vintern från vår balkong!



Man tager vad man haver när man ledsnat på att vänta på våren =)


Detta får bli allt... 
*Kram*


FREEEEDAG!

Det var en glad Jamie jag lämnade i skolan i morse! Åh va han har längtat till alla kompisar! Med sej hade han plock, stöt, hjälm & hockeyklubba! Idag skulle han "verkligen vara målis!" som han uttryckte det! Igår vaknade ju Jamie migrän så förmiddagen var lugn. Efter ett par timmar tog vi fram vattenfärger och målade lite. Både Jamie och Stella är förtjusta i att pyssla!
Nikki fick hjälpa mej att "tassa om" stolarna!



Jag ska måla hela världen lilla mamma!




Världens bästa tass-hjälpare!

Min syster hade håltimme och kom upp till oss en stund. Alltid lika mysigt och uppskattat besök! Igår var både hon och jag lite trötta men det som är så skönt med henne är att man faktiskt inte behöver prata en massa eller göra sej till. Vill hon ha något tar hon det själv!
När tjejerna sov satt jag och Jamie med hans mattebok. Han var så flitig! Han var nöjd och stolt över sej själv när vi avslutade. Efter det var han trött och ville titta på en film så han blev nerbäddad i soffan och tittade på Tarzan. Stella vaknade efter en stund och ville läsa mode bloggar med Sofie. =)




Hahahahha!
(Alla i vår familj tycker om att ha mössa på sej!
Jamie gillar sin tomteluva! Det har han på sej i tid och otid!)


Detta är i morse! Stella tyckte att Nikki oxå skulle ha en mössa!
Hon ser ut som en liten gubbe!









Känner mej omotiverad till att skriva idag faktiskt... Avslagen...
Trevlig helg!





Pricken över i

den här veckan är nog att Jamie vaknade med migrän i morse då planen var att gå till skolan igen. Vi gick upp okristligt tidigt för att äta en lång mysig frukost men hans frulle fick bli medicin och sängen igen. Fasen!
I flera veckors tid har jag inte skrivit om annat än elende. Så less på det här nu!
KOM VÅR OCH FRISKA UNGAR!
Vi vill vara ute hela dagarna, slippa overaller och vantar som knölar!

Ja, idag blir det nog inte så mkt roligt att skriva. Förhoppningsvis blir Jamie av med sin migrän snart så vi kan gå en lite promenad och få lite frisk luft iaf. 
 
Vi hörs!
*KRAM*


Vågar man säga vår?

Solen sken både igår och idag! Det droppar härligt från taket och om man sitter i solen och blundar kan man nästan tro att det är sommar!

Igår ringde mamma och ville låna Molly igen. Hennes kollegor och vänner skulle mötas upp och göra skogen med sina hundar en fm, med lunch och fika. Självklart ville Molly följa med! Men vi bestämde att mamma & Sandra skulle komma hit på lunch istället! Sen ringde Sofie och ville komma upp. 5 minuter senare var hon här! Tjejerna sov till en början så då fick Jamie mysstund med moster först. Han tycker att det är så härligt med ensam uppmärksamhet!
Mamma och Sandra kom och tjejerna vaknade.
Jag fixade lunch lite snabbt och sen satte vi oss allihop! Det är godare att äta i stora sällskap!
 När mamma och Sandra hade gått kom Sofies Mattis.
Sofie och Mattis tog med tjejerna på en promend till hamnen och matade ankorna. Stella var överlycklig och Nikki...sov (som vanligt)... 
Stella börjar bli så stor, hon gick hela vägen hem! Hon hoppade och plaskade i varenda vattenpöl och njöt av sin "ensamtid" med moster Sofie och Mattis.
När dom kom hem vart det fika med kärleksmums och saft! Sen kom Stefan hem! Som vi hade väntat på honom! Han och Jamie har ju en grej med varandra. Dom försöker lura varandra titt som tätt... Jamie har nog lyckats bäst hittills med en fejkad bilrepa! Nu hade Jamie köpt en grej som man stoppar i avgasröret som skulle få bilen att tjuta... =)
När Stisse stod i duschen passade Sofie barnen och jag sprang ut och satte grejen på plats!
Efter lite övertalning skulle han bege sej till affären. Stella följde med!
Jag och Jamie ställde oss i fönstret och smög... Det var ganska många grannar på på parkeringen så jag fick lite dåligt samvete.. Jag höll mej.. Sen startar han bilen och börjar åka.. Det tjöt vill jag lova! Han kör en bit och sen stannar han, öppnar bildörren, sticker ut huvudet och gasar lite. Inser att det är hans bil som låter så hemskt. Skakar på huvudet, stänger dörren och åker vidare. Vi hör hur han åker runt huset och fortsätter ut på stora vägen... Vi skrattade som galningar här hemma! Jag trodde ju att han skulle ringa och svära över bilen eller oss vilken sekund som helst men det gjorde han inte. Han krurade och kontrollerade diverse ställen på bilen tills han tillslut fann vår grej! Hohohohhahahhaha! Jamie leder poängligan! Glad att jag får vara med att luras och skratta men att själv slippa bli utsatt! =D

Idag har Jamie varit piggare så vi gick ut en stund på förmiddagen. Vi gick till en lekpark i närheten och skulle gunga. Saken var den att det var så mkt snö att det knappt fans något space att ha benen på. Nikki kunde gunga och Stella om hon höll upp benen lite. Vi hade roligt ändå! Jamie hittade ett berg att klättra i och Molly sprang omkring i skogen ovanför. Däremot började Jamie frysa efter en stund. Så jag vet inte om han är helt kry ändå. Han hade massor av kläder och var fysiskt igång hela tiden men ändå blev han frussen...

När vi kom hem åt vi lunch och sen dök min mormor upp som gumman i lådan! Hon är så fin min mormor! Hon ville bara titta förbi och säga hej och mysa lite med barnen. Vi bestämde att jag & tjejerna skulle komma förbi henne någon gång nästa vecka!

När tjejerna sedan sov middag gjorde Jamie och jag läxor som vi hämtat i skolan. Vi vill ju inte att han halkar efter när han är sjuk. Hans fröken har nog räknat med att han ska vara borta veckan ut så mkt läxor som hon skickat med! Men Jamie var så himla flitig så nästan allt blev gjort! En liten grej har vi sparat till kvällen...

Nu kommer Stisse hem snart!

Bilder från igår och idag!


2 busiga pyjamas-råttor har smitit in i brorsans rum!



Min vackra mamma och fina Nikki!



Ankmatning med Stellas kärlek Mattis!



Sociala Nikki!



PLASK!



Hemgång i solskenet!



Jamie och jag spelade på datorn. Han börjar bli riktigt duktig!



Firade kärleken med en onyttig men ack så god semla igår!



Jamie och hans käraste pose -"tummen upp"



GOTT!



En tjej som ÄLSKAR att gunga!



Jamie in action!



Klätterapa!



Alla sätt är bra utom dom dåliga!



MINA



FINA



TRE


*KRAM*



Tjolahej!

Vädret är ju heeeelt underbart! Det är nästan så att jag vill dra fram barnpoolen på balkongen & sätta mej och sola i enbart bikini! Känner inte ni så!? Vårkänslorna spritter i kroppen! =)

Nu är familjen hel igen! Jamie kom hem igår! Min fina unge!
Med sej hade han herr halsfluss...
Japp, nu har vi nya bakterier som florerar här hemma!
Han borde vara deckad kan man tycka men ikke. Hela gårdagen var han som en speedboll och for runt som en sönderstressad fasan här hemma! Idag känns han betydligt lugnare så nu inväntar vi migränsymptom... *hoppas, hoppas att han slipper undan när han ändå har halsfluss*


Fina!

Dagarna som följer kommer att bli lugna med tanke på Jamie. Jag tänkte åka till videobutiken och hyra ett gäng filmer så att vi har något mysigt att göra när tjejerna sover!

Jag säger bara en sak.. Ni som har möjlighet, NJUT av solen! =)

*Kram*





Lika?




Pust!

Nu är städningen så gott som klar! Helt tack vare min FANTASTISKT UNDERBARA syster Sofie som lekt och busat med tjejerna & hjälpt till med stort och smått! Tack snälla, snälla du! 
Sandra kom hem med Molly nyligen! Hon är självklart FANTASTISKT UNDERBAR hon me! Hon har ju haft Molly sen i torsdags! Det har faktiskt varit jätte skönt trots att det är jobbigt att erkänna. Molly är ju våran pärla!
Det har varit en jobbig "resa" med sjukdomar och allt som hör där till. Att dessutom ständigt känna dåligt samvete för att inte älskade Molly får sin beskärda del av uppmärksamhet gör saken ännu värre. Sandra erbjöd sej att ta henne för att avlasta oss vilket var väldigt välkommet! När hon är med Sandra kan jag verkligen slappna av och känna att hon blir aktiverad precis som hon behöver! Tack snälla, snälla Sandra!
Som ni förstår har jag världens bästa systrar!

I morgon är det en bra måndag! Jamie kommer hem! Som vi har längtat! Stella frågar hela tiden "Jamie hem månna?" (månna-måndag). Denna veckan har känts längre än vanligt. Jag vet inte vad det beror på! Kanske har att jag har en hemlighet att berätta för honom! Han kommer bli glad! =)

Ikväll blir det en "söndags-stek" till middag! Det är vi väl värda efter en hel dags städning!
Nu ska jag mysa med familjen! Speciellt Molly!

Bilder från dagen!



Systrarna Gustavsson!


Stella visar sin pappa vilket som är det starkare könet =)


Men eftersom att hon älskar honom blir det lite kramar efteråt!



Ha en toppen kväll!
*kram*


Söndag=Städag

Just precis vad det är! Min underbara syster har tagit med sej tjejerna på promenad så att jag och Stefan ska kunna röjja utan att bli avbrutna. *wiee* Så fram med damsugaren, moppen och trasorna för här ska vi swicha fram som två tornados!

Lite kort om gårdagen:
Vi åkte hem till Mia och Leffe som bjöd på en fantastisk middag. Det vart pitabröd med massor av fyllning. Plock-mat är underbart! Vi fyllde bröden med allt man kan tänka sej och jag åt så mkt att jag fortfarande känner mej mätt! Tjejerna var glada att träffa Mammos(farmor) och Tette (Leffe). Dom lekte och busade och visade upp sina nya dans-steg. Eftersom vi varit sjuka så länge är det säkert över två veckor vi var där sist! Vi var inte hemma förens 20.30 och Stella var så trött att hon självmant gick och la sej i sängen efter tandborstningen. "Nenne mamma" ropade hon när jag fixade vällingen i köket. Nenne är som ni kanske förstår ordet för välling. Lustigt det där med att ha egna ord för saker och ting. Jag vet att Stella kan säga välling men hon väljer att kalla det Nenne. Jamie hade oxå ett eget ord för just välling. Han sa Baalil till en början och sen vart det Ballill. Jag valde att inte rätta honom och gör inte det med Stella heller. Så länge det inte skadar någon tycker jag att det är mysigt med egenheter. Jamie har inte några talsvårigheter så uppenbarligen klarar dom sej i livet ändå! Länge pekade Jamie med långfingret när han ville visa något. Han hade ju inga onda avsikter med det och varken han själv eller någon annan led utav det så det fick också vara. I dagens läge pekar han med rätt finger om han behöver peka. Självklart lärde jag honom redan från början att det inte är fint att peka på personer. Men det är det ju inte oavsett viket finger man använder. Att en kroppsdel ska vara fulare att andvända än någon annan är inget jag vill förmedla till mina barn. Hela kroppen är vacker och unik! När han var 3, 4 år hade han ändå ingen aning om att det var en elak gest så varför predika om sånt.
Nu gled tankarna iväg så där igen! Idag är nog för att jag allra hellst vill slippa städa.. Men nu finns ingen återvändo. Jag MÅSTE hinna lite innan tjejerna är tillbaka! Då har vi ju hela eftermiddagen att ägna åt varandra sen!

Ha en underbar söndag!
*kram*


Detta gjorde vi idag!


Tjoho! Stella "häst-älskaren" fick pröva på att rida för första gången!


Nikki får snällt titta på än så länge!


Hon var modig! När hästen väl stod där var hon mer än villig att hoppa upp!


Lite information innan avfärd =)


Redan över???


Vi klappade och mös med alla fina hästar i stallet innan vi begav oss till...


Mc´donalds! Till efterätt blev det som ni ser glass! Stella flirtade med killen i kassan så han bjöd henne på den! Eller var det kanske killen i kassan som försökte flirta med Sofie.. =S


Nikki fick nöja sej med en sked!


Stella ser inte så generös ut när moster Sofie kanske tänker be om en smakis...


När syrran bjuder på något kallt ser man ut så här! =)


Allt för idag!
*kram*


Strålande sol!

Idag är det verkligen helt fantastiskt väder, vilket gör att jag genast känner mej piggare än jag varit på flera dagar! Kanske för att tjejerna sovit bättre i natt oxå. Stella sov hela natten för första gången sen hon blev sjuk. Underbart för alla inblandade!

Igår var min mamma och mina systrar här. Dom hade köpt med sej lunch och fika! Gulasch-soppa och färska frallor! Hur gott som helst! Till fikat hade dom tagit med sej delicatobollar! Vi åt, pratade och skrattade massor. Efter ett tag kom Stella och frågade mej om hon fick gå ut med Sofie och leka. Självklart fick hon det! När dom gått skojjade jag med Sandra och sa "Ja och du kan ju ta med dej Molly nu när du ska till Bro över helgen..." Å hon svarade -Ja, jag tänkte det!
En stund senare så skulle mamma och Sandra gå och då hängde Molly lyckligt med! Hon är löjligt förtjust i Sandra! När dom stängt dörren efter sej blev det alldeles tyst. Nikki sov så jag var "helt själv"! Det konstiga är att jag genast kände mej rastlös. Vad skulle jag göra? Precis som om att jag inte fungerar ensam. Vad ska JAG göra med MIN tid? Kikade ut för att se om jag kunde se Stella och Sofie... Näe.. Plockade lite leksaker från golven... Gick runt... Kollade efter dom i fönstret igen.. Där är dom! Jag gick till och med ut och mötte dom i trapphuset. Kom på mej själv med att säga till Sella att jag saknat henne! Herregud! Shape up! Hon hade ju inte varit borta en hel dag! Tror jag skulle behöva en kväll ute eller kanske en helg på hotel! Inte en helg förresten. En natt räcker =P
För att få vara bara Tina en stund.
Jag kan inte förstå hur dom där i programmet "drömmen om italien" kan lämna bort sin lilla 5 månaders tjej i 10 VECKOR! Dom säger att det är för hennes skull. För att hon ska få möjligheten att uppleva en annan kultur i framtiden. Jag tycker inte alls att dom gör rätt. Jag tycker att det är grymt. Om jag ser på mina fina tre så är vi föräldrar ovärdeliga. En kväll, natt och dag hos någon dom känner väl är inga problem. Men när man kommer tillbaka och ser hur glada dom blir att se oss förstår man att dom faktiskt behöver oss. Självklart kanske andra barn behöver och klarar av andra saker men jag tror inte att något 5 månaders barn drömmer om italien.
Jag kan utan tvekan säga att jag lever för mina barn. Allt jag gör är för dom. Inget annat känns egentligen viktigt. Vad folk gör, tycker och tänker är en fis i rymden i jämförelse. Jag skulle skulle aldrig lämna bort dom mer än jag verkligen var tvungen till. Jag och Stefan har en gemensam dröm och det är att se våra barn växa upp och att ge dom obegränsat med kärlek. Sen har vi självklart en massa drömmar vid sidan av den. Dom kommer vi göra vårt bästa för att uppfylla tillsammans med våra barn. Men blev en liten tanke ett långt inlägg.

Nu ska jag göra oss redo. När Stisse kommer hem ska vi iväg på en grej! Mer om det senare! =)

MARS


Mars 08


Mars 09


mars 10

För er som orkat läsa ända hit önskar jag en fantastisk dag i solen!
*kram*


Igår var det den första riktigt

friska dagen kan man säga. Ingen hade feber och dom var så pass pigga att dom orkade leka! Vi gick till farstaviken och matade fåglarna. Försökte få Stella att gå lite men det var för mkt begärt. Hon vart ledsen och fick sitta i vagnen igen. Nikki somnade innan vi hann fram. Hela dagen gick enligt dom vanliga vardags rutinerna vilket dom inte gjort på flera veckor! JÄTTE SKÖNT!
Nu kommer min mamma och mina systrar snart så jag hinner inte skriva mer!

Bilder:









Efter ankmatningen var Stella helt slut. Vi (Nikki) fick jobba länge innan hon ville vakna!


Stella har begåvats med Stefans trötthet och mitt morgonhumör!
Det bådar gott för framtiden!  =)


Stella tittar på Lotta!


Dag 11 ser ljusare ut...

Dels för att solen tittar fram men oxå för att Nicole hostar mindre idag & Stella fått i sej ett par smörgåskex med smör på! När Stella sovit en stund ska vi gå ut och lufta oss lite. Vi tar nog med oss lite bröd och tar en promenad till hamnen! Att mata ankorna tycker tjejerna är roligt!

Vi träffade en läkare på VC igår som var jätte bra. Han kändes mån om att vi skulle vara nöjda med dom svar vi fått innan vi gick där ifrån. Sånt gillas! Däremot ville inte han heller ta något RS prov då tjejerna inte hade andningsvårigheter i den bemärkelsen att dom behövde andningshjälp. Domen för både Stella och Nikki blev "akut bronkit". Låter inte så trevligt och det har det inte varit heller. Men det kan inte bli annat än bättre nu efter 11 dagar! 

Igår åkte Jamie hem till sin pappa=skitmåndag. 
MEN hans pappa ringde mej idag och berättade att Jamie har tappat sin första tand! *wiee* Den har varit på gång så länge! Vår stora STORA kille!  

Nu ska jag hejda Brottar-Britta från att riva lägenheten!

*KRAM*


Min kära

mamma har haft Molly idag igen. Tack bästa mamma!
Än har vi inte varit på VC. Tiden är först i eftermiddag. Stella har precis deckat i soffan. Ska försöka göra lite nytta. Eller jag MÅSTE gör lite nytta! Usch, hon hostar så hemskt här bredvid! Vad ska man göra för att dom ska ta RS prov?? Både jag och Jamie har börjat hosta nattetid precis så som det började för tjejerna. Tur att det är lov så jag kunde låta honom vara hemma! Kan äldre barn och vuxna få RS? Ska fråga på VC.
Jag har en tvätt att hänga. Kör 3e maskinen för dagen! Kan nog köra 3 till utan att tömma korgen.. Éfter alla nätter med hostande gråtande barn och kräkiga kläder och lakan tappade jag stinget. Vi har gått i mjukiskläder här hemma och tjejerna har bytt från pyjamas till pyjamas i princip. Märkte inte att garderoberna böjrade sina för ens Jamie kom ut ur sitt rum iklädd ett par kalsonger från medeltiden ungefär. -VAD ÄR DET DÄR?? Frågar jag. Full i skratt svarar han att han inte hade några andra och att det är dom han brukar klä ut sina nallar i. Han tyckte att det var roligt men jag kände att måttet var rågat! Dags att komma tillbaka till verkligheten igen! Så här är jag 3 tvättar senare! Båda tjejerna sover så jag ska hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen!


*tjing*


Dag 10

är so far inte särskillt anorlunda än dag 9... Har tid på VC med Stella igen. *wiee*
Hoppas att denna gång ger oss klarhet i varför vår lilla tjej haft feber i 10 dagar. Jamie har aldrig varit sjuk så här mkt eller länge så när läkaren säger att det är normalt blir jag förvånad! Är det normalt att ha feber så länge? Eller är det svaret dom ger när dom inte har något svar...

*kram*


RSS 2.0