Mysigt..

Har det varit att ha en dag med Jamie! Vi hade stora planer men dagen gick så fort att det "bara" blev bio. Han var supernöjd bara med att vara med mej och Stefan ensam! Vi har bestämt att det blir lite mer ensamaktiviteter nästa helg. Alltså den helgen efter han varit hos sin pappa. Vi såg Alvin och gänget 2. Han hade sett den en gång redan men ville se den igen! 
Hans dag= han som bestämmer (inom rimliga gränser så klart =) Filmen var jätte rolig och vi alla skrattade högt till och från genom hela filmen! Jag är så himla blödig.. Jag fick både rys och tårar i ögonen flera gånger! Det var ju så fiiint... Skyller väl på pms igen..
Efter bion åkte vi hem till Mia och Leffe som hade lagat middag! Potatisgratäng och rostbiff. Vansinnigt gott måste jag säga!
Båda tjejerna hade skött sej jätte bra vilket var skönt att höra eftersom det var första gången vi lämnade bort Nicole! Jag var faktiskt inte ens orolig den här gången. Det var värre med Stellas första gång. Men hon var/är nog mera ängslig som person... Eller var det jag som var ängslig kanske? En kombination troligtvis...

OJ! Nu är klockan 20! Blåsningen börjar!
Ha det!
Ska försöka hinna med att sätta in bilder i morgon!
Tjing!


Nu är det kväller...

Alla barn sover sen en timme tillbaka. Stisse oxå! Han skulle bara ta en powernap hette det..
Vi får väl se hur det blir med den saken =D
Idag var det hockeymatch för Jamies del. Hela familjen åkte med och hejjade!
Han har blivit så duktig på att åka skridskor! Jag blir så stolt!
Han har alltid haft lätt för sej när det gäller sport och sånt.
Alla fysiska aktiviteter han tar sej för klarar han oftast på ett kick!

Förresten, jag och Jamie vaknade och förkylningarna var som bortblåsta!
Jag är väl lite täppt om jag känner efter men inget jag kan tycka synd om mej själv för.
Jamie har varit pigg som en mört hela dagen!
Så konstigt! När jag gick och la mej igårkväll trodde jag absolut att jag skulle vakna med feber men ikke! Hur skönt som helst! När vi kom hem från hockeyn åt vi lunch och sen klädde Stisse på alla barnen igen och gick på långpromenad.
Jag fick lite välbehövd ensamtid! Hade lite svårt att koppla av så jag ringde Therese och pratade en stund med henne sen la jag mej och vilade och lyckades somna till. Jätte skönt!

I dag har vi syndat... Det blev pizza till middag...
 Smakar urk om ni frågar mej men barnen vart överförtjusta! Vi äter det så otroligt sällan att det verkligen blir som en fest! 

Idag har jag varit lite surig... Eftersom jag är en kvinna skyller jag på pms... Stisse min kärlek har fått en skopa för mkt och måste få veta att han är finast på jorden!!
Ingen man kan mäta sej med honom! Hur mkt jag än letade skulle inte hitta någon med alla dom fina egenskaper som han har. Inte i en och samma person iaf! Han är ödmjuk, omtänksam, snäll, social, kärleksfull, generös, otroligt rolig!
(det går fortfarande inte en enda dag utan att han får mej att skratta!)
Han kan föra sej i alla samanhang! Det spelar ingen roll om vi umgås med kompisar eller min mormor. Han är alltid lika trevlig och passar in överallt! Världens bästa helt enkelt!
Alla borde ha en egen Stisse!
All min kärlek till honom!

Nu ska jag krypa ner i soffan!

Tjingeling!




Fredasmys igen! REDAN!

Så fort tiden går! Det var ju fredag precis nyss! I love weekends!
Steken är i ugnen och bästa Stefan är iväg och handlar gottis till mej och Jamie som ska fredasmysa ensamma idag. Stisse har match så vi nattar tjejerna som vanligt vid 19. Då har jag och Jamie har heeeela kvällen för oss själva!

Dagen har mest bestått av hostningar, nysningar och snytingar.. Näe, SNYTNINGAR ska det ju stå!
Men vi har haft mysigt & rikyigt roligt oxå! När tjejerna sov tog vi fram Jamies exprimentlåda han fick av Stisses pappa i julklapp. Det var roligt att se Jamies förvånade ögon när ett gem "svävade i luften (med hjälp av en tråd och en magnet)!
Sen när Stefan stog i duschen smög jag och Jamie in med en kanna iskallt vatten... Ja, ni förstår nog vad vi gjorde med den! =D
Mohahahha! 
Det var så roligt att vi ville göra det igen! Men då hade han förberett en hel skurhink med  vatten att kasta tillbaka... Hahah! Ja, det heter ju "skrattar bäst som skrattar sist"... =D

Nu ska jag duka!

Ha en trevlig afton mina nära och kära!



Jakten på vantarna fortsätter!

Vi åkte runt i diverse affärer igår men hittade inga vantar i hans storlek!
Antagligen finns det fler än jag som har samma problem...
Vi får ge oss ut på jakt i helgen!

Här hemma verkar det fortsätta i samma tema som tidigare... 
Stisse är frisk men jag och Jamie har åkt på en dunderförkylning. Hostar, nyser, snorar och fryser massor!!! Bättre än maginfluensa iaf! =)
Vi har massor med planer i helgen så jag hoppas innerligt att det inte blir värre!

NYHET gällande Nicole! Hon går utefter möbler redan! Hon tar sej mellan soffbordet och soffkanten vilket innebär att hon står utan att hålla i sej i någon sekund för att sen sträcka sej efter stöd!
Allt går så snabbt! Hon tog sitt första krypsteg någon dag innan julafton och nu går hon utefter möblerna!!
 
Snart kommer Molly hem igen! Äntligen! Vi har faktiskt hunnit längta efter henne! Hon har varit hos min snälla mamma och syster i två dagar. Dom erbjöd sej att ha henne när vi var så sjuka här hemma. Tack snälla ni!
Sen vill jag tacka dej Linda, för din omtänksamhet och ärlighet! TACK!
Min familj håller tummarna för att det ni väntar på visar sej vara ingenting!


Nu ska jag krypa ner i soffan med honungsvatten!
*Aaatjooo*


Jamies egna dag!

Roliga planer gör att jag längtar tills på söndag!
Jag älskar att överraska Jamie! Han blir så genom ärligt glad!
Han är värd det så fin som han är! Mammas stora kille!
Idag ska vi åka och köpa upp oss på ett mindre lager handskar till honom. Det förra lagret har liknar vår strumpsamling... En av varje vill säga. Handskar kan man inte vara utan i den här kylan! Han fick ett par nya igår men dom var tyvärr så stora att han ser ut som
Edward Scissor-hands. Sen funderar jag på en lösning gällande kläder som försvinner i skolan...
Hur får man rätt på dom igen? Dom kommer antagligen fortsätta försvinna ett tag till. Att märka på tvättlappen fungerar uppenbarligen inte... Ska man trycka upp ett gäng tröjor med någon "unikt" på?
I skrälliga färger kanske, som ingen kan missa eller någon annan kan ha på sej utan att bli påkommen! (som ingen annan vill ha heller för den delen!=)
Äh, jag vet inte. Som man jagar runt i skolan och letar efter tröjor, mössor, vantar, gymnastikskor blir man ju galen. Men men, jag vet att det kommer en tid när han har bättre koll.
Man är en virrpanna när man är 7 år och det är okej. Inte roligt men ändå okej...
Någon som har ett fiffigt tips på hur man märker kläder på bästa sätt?

Nicole tränar sin ljuva stämma här bakom mej.. Hon är glad och nöjd men skriker högt och lågt, gurglar och bubblar, pussar med munnen och ler..
Sötnos!

Nä, nu ska vi åka till skolan!
tjing tjing!


I skrivande stund...

Ligger min kära Stisse och kräks.. Vinterkräksjuka antagligen... Stackars stackars!
Han är satt i karantän i ett av sovrummen och jag och alla barnen ska sova i vårt sovrum. Jag och Jamie har svalt hela pepparkorn, sen har jag spritat toaletterna en miljon gånger & bytt ut alla handdukar men innerst inne tror jag att det är för sent. Blir vi sjuka är vi nog redan smittade. Det känns som ett lotteri.
Jag skulle kunna ta det två gånger bara barnen slipper!
Främst Stella som kappt hunnit hämta sej från förra gången...

Jag är skit dålig på att uppdatera måste jag säga...
Det är nog för att vi inte gjort så mkt roligt när det varit kallt.
Sen har jag inte fått ordning på kameran heller. Ursäkter finns det gott om =)

Men i helgen blir det massor av roligheter! Stella ska ha herrbesök ett par timmar på lördagen. Bästa A ska komma och förgylla vår tillvaro! Jamie har match oxå! Sen på söndagen ska tjejerna hänga med sin farmor & Leffe medan jag och Stisse tar med Jamie på äventyr!
Det blir en Jamie dag!
Han vet inte om det ännu men blir förhoppningsvis glatt överraskad!


Barnens status just nu:

Jamie är VÄRLDSBÄST! (som alltid)
Han läser bättre och bättre för varje dag som går och det märks att han tycker att det blir roligare då! Han har stor empati för dom han håller kär vilket han visar på ett eller annat sätt varje dag. Det tycker jag är fantastiskt! När Stisse svischade förbi mot toaletten sa han bekymrat
-jag önska att någon annan kunde få det där... Ingen i vår familj..
När Stella var så där dålig innan jul sa han att det hade varit bättre om han själv fick maginfluensa istället. För att han är större och starkare så han skulle klara det bättre... Omtänksamma gullunge!

Stella är inne i en bajsfas! Alla äckliga bajskorvar som hundägare och hästägare inte tar reda på efter vägen måste vi stanna och titta läääänge på. Sen ska detta diskuteras om och om och om igen... 
När vi kommer hem ska hon rita bajskorvar och sen ska vi prata om dom ritade bajskorvarna.
Hon lurar oss att Hicken eller Oll (som hon kallar sin lillasyster) har bajsat eller så lurar oss att hon själv har bajsat...
Hon är en liten skitunge jut nu! En söt skitunge!

Nicole kryper och klättrar på allt! Det kommer nog att bli en och annan blåklocka framöver för hon är så snabb! Det tar bara 2 sekunder så är hon plötsligt stående vid vardagsrummsbordet eller tv-bänken eller kökstolarna... Listan kan göras oändlig! Hon har börjat försöka sätta sej ner från stående och jag hoppas att hon lär sej det snabbt!
Jag har en film som jag gärna skulle vilja lägga upp här men jag vet inte hur man gör...
Hon härmas nämligen lite när man pratar oxå!
Hon säger pappa på beställning!!

Näe, nu ska jag titta till mina små och sen krypa ner i soffan en stund...
Ha det så bra!
Tjingeling!


Nu är det

fredagsmyyyyyyyyyys!


Mobilbilder!

VINTERPROMMIS!
















STELLA IDAG!



Snart 2 eller snart 12?





INGEN NATT ÄR DEN ANDRA LIK! =)

Nära..


Duktig!


Ryggproblem...?


.... Man blir som man umgås?



Tjingeling!


Bilder från nyår!

Idag var vi hos Therese och co. på fm. Alltid lika trevligt! Vi vart bjudna på frukost!
Stella kom med något nytt!
Dom "stora barnen" stod på en pall och tittade ut genom fönstret. Mm, jätte roligt tills dom började kivas och knuffas där uppe. Vi sa till ett par gånger men innan olyckan var framme ställde vi bort den. Detta resulterade i att Stella vart arg.
Hon tittar på mej med tårarna sprutande och ber flera gånger om pallen.
Jag förklarar att man kan trilla när man knuffar varandra där uppe och att dom inte får ha den nu.
Då tittar hon argt på mej, tar sats och ger mej en hård knuff på benet.
"Men vad gör du??" säger jag och tittar argt tillbaka..
"Hockey!" Säger hon och stirrar på mej.
What?!? Är det tacklingarna hon menar då?? Hon brukar titta på hockey med pappa på tv. Är det något vi bör undvika i framtiden kanske?

Nu sover tjejerna och jag har röjt undan lite här hemma. Sen ska vi hämta Jamie i skolan!
Här kommer lite bilder från nyår!
(Henke har tagit bilderna med sin finkamera. Vi hade med oss kamera men den kom visst aldrig fram ur väskan...)


Full rulle från första stund! (Molly ser ut som den mindre begåvade hyenan i lejonkungen!)



Henke och Nicole


Jag och Nikki!


Stisse och Nikki!


Stella och Li


Stellas gudfar Pelle!


Här går det undan!


Nyårspuss!


-"Jag minger!" (Jag springer)


Jamie, Alva och Stella spelar DS


Jamie!


Fina Li!


Fina Dante och lilla Molly!


Trött!


Finis!


Stor & Liten


Mästerkocken Annika!!




Nu vaknade Nikki!
Tjingeling!


MÅNGA nya bilder!


Min finfina Jamie!


Snöbus!!!!!!!!








Mina trötta killar!


Bästa brorsan läser för Stella!



Peppisbak!



JULAFTON med mååånga klappar under granen!
Men den allra bästa står brevid! Stella fick permis från sjukhuset!




Nicole myser med farmor!


Stella myser med Fia!


Fia med sin Fredrik!


Sen kom tomten!!




Stella tyckte inte om honom så värst...
Hon pratar fortfrande om honom med rädsla i rösten..


Nikki vart trött av att öppna alla julklappar och tar igen sej lite...





tröttheten var ett faktum och pyjamasten åkte på!


Vips så sov hon!


Bilderna hamnade i fel ordning så buset med Fia var sista rycket!


Molly tar snålskjuts!


Play doh var en klar favorit!



Tydligen för fler än Stella!


Rallybrudarna!


Titta vem som kryper!


KALLT


Stella under cover


Vi glömde badvattnet på! Jag vart förskräckt... Jamie vart nöjd!



När man blir klippt får man leka med mammas sminkväska!



Snygg-Jamie



Nicole




VINTER






Det går långsamt uppför...


Å fort nedför!


Jamie hoppar som en galning!


Stisse vill inte vara sämre...


Hemfärd...



Badtjejen!


Bästa Adrian!


Bebis-Thea!




Tjolahopp!

Therese och co. har precis gått hem. Så härligt att alla är friska så att vi kan playdejta igen! Man märker att dom saknat varandra när vi varit upptagna med annat under julen och sjukhusvistelserna!
Trots att dom tjivas är det love in the air! =)
Nicole och Thea har hunnit bli så stora så att dom fått syn på varandra! Innan har dom mest tittat och smakat på leksaker och nuttat en massa så klart! Nu kryper Nikki fram och vill känna lite på Thea och hon har tyvärr inte stenkoll på hur hårt man kan ta i en kompis... 
Stackars Bebis-Thea som tittar storögt och intresserat när hon kommer närmre och närmre, å så får hon i bästa fall bara en snyting innan någon av oss hinner hindra Brottar-britta från att mangla ner henne helt.
Bäst att hålla naglarna kortklippta så att hon får behålla ögonen!
Fina Beis-Thea som stella säger.

I morgon kommer Jamie hem igen! Han har varit hos sin pappa sen i torsdags. Jag ska hämta honom i skolan tidigt! Det har ju varit jullov länge och det har har nog varit lite pirrig över att  komma tillbaka!

Nu ska jag försöka vila lite medan tjejerna sover! Försökte ju komma i säng tidigt igår...
Det gick sådär =/ 
Somnade inte för ens 02! Vet inte vad jag pysslar med för viktiga saker nattetid men det gör mej vansinnigt trött dagtid iaf! 
Tjing så läge!



PS. !!!!! Nikki sov hela natten i egen säng !!!!! DS.

 


Myslördag!

Tjejerna sover sen klockan 19. Nikki i sin egen säng faktiskt! Vi har varit lata vad gäller det..
Det finns ju inget bättre att få sova med sin lilla bebis!
Hon protesterade lite när jag la ner henne men somnade nästan direkt. 
Hon har vaknat ett par gånger men nu har det varit tyst i nästan 3 timmar!
Hon har ju sin tumme! Det gör det hela lättare tror jag...


Stisse har haft hockey match idag. Dom van med 5-4! Duktiga pojkar!
Efter matchen åkte han hem till sin mamma för att låna lite kakao för att vi var sugna på kladdkaka. Vi har inte gjort någon på evigheter!!
Men suprise suprise,
Fina Mia hade bakat bullar så hon skickade med en påse!
Vi njöt av dom goda bullarna och en varsin kopp te medan vi tittade på Beck-Monstret.
Hur mysigt som helst!

Stella vaknade till nyss och Stefan skulle in och klappa om henne.. Tror att han har somnat för det är alldeles tyst! Med tanke på att hennes växa-säng är kanske 120 lär han ha lite ont i kroppen i morgon =P

Nu ska jag gå och lägga mej! Klockan är 00.16.
Inte lika sent som alla andra dagar iaf!

Efter som min kamera inte fungerar som den ska kommer lite gammla mobilkort...


Stella redo för pappas match vintern 08


Finaste kompisarna!


Pyssel!


Vintern 08

Tjingeling!


Nu är det över...

Alla barnen är friska igen! Äntligen!
Vi hade ett händelserikt nyår. Vi var inbjudna till Pelle och Annika vilket var väldigt trevligt!
Li och Henke var där oxå!
Alla 3 rätterna var utsökta! och raketerna var outstanding! =)

Therese skulle hämtat oss något efter 12 slaget men var tvungen att fara till akuten med sjukt barn, så vi försökte få tag i taxi. Vilket lyckades... klockan 04.30!
Jamie och hans kompis Alva som vi lånat över natten spelade på sina DS. Dom fina barnen skötte sej exemplariskt trots att natten vart väldigt lång. Självklart vart dom erbjudna sängplatser när tiden tickade iväg men jag tror att dom tog chansen att vara uppe så länge det bara gick när chansen fanns tillgänglig =)
Tjejerna hade vi nattat och väckte dom precis innan taxin kom. Hem for vi trötta som tusan och inser först när vi står vi porten att nycklarna är försvunna.
Dom hade ramlat ur min ficka i vår bil som stod fint parkerad hemma hos P & A...
Det var vansinnigt kallt den natten och alla längtade efter att krypa ner i sängarna men näe... Där och då hade vi alla god lust att säga MÅNGA FULA ORD! Men vi ringde taxi igen och hade turen att få en på momangen så vi åkte hem till Sara och Thomas som hade vänligheten att låta oss stanna över "natten". Vid 11 kom P & A och hämtade oss och med sej hade dom våra nycklar!
ÄNTLIGEN FICK VI ÅKA HEM!
Hemma hos Sara var det som alltid, trevligt men .. There´s no place like home när man är så trött att man nästan snubblar på ögonlocken! Vi vuxna hade ju knappt sovit alls så vi sov lite i skift under dagen. Men det vart en tidig kväll för samtliga. Redan 17.45 om jag ska vara ärlig =)

Jamie som varit här sen den 27/12 åkte till sin pappa idag.
Det blir så tomt här hemma när han far... Som tur är kommer han hem redan på måndag!

Vi har fått stil på Nikkis sovtider nu. Hon är inte uppe och förgyller våra kvällar längre utan somnar samtidigt som dom övriga två vid 19 tiden! Helt plötsligt har vi vuxentiden tillbaka!
Hur go hon än må vara är det helt underbart att kunna titta på en hel film eller bara sitta och prata!
Mina sovtider är det värre med. Jag har börjat vara uppe sent varenda kväll! Fastnar med Jamies DS i händerna eller här framför datorn. Det resulterar ju i att jag inte är lika hurtig på morgonen. Måste skärpa mej! Lite iaf!

I morgon ska vi på middag hos Leffe & Mia. Thaimat på menyn har jag hört! Hur gott som hellst!!! 
Vi blir alltid så väl omhändertagna där! God mat och gott sällskap!
Dessutom är det ett av barnens favoritställen!
Ja, det blir myyyys!

Nu ska jag gå å lägga mej!
Får bakbinda mina händer för att inte ta med mej Super Mario in i sovrummet!

Här kommer lite gamla och nya bilder från mobilen!


Stella badar i vasken nov 08


Jamies maskerad nov 08


Ultraljud med Nicole i vecka 29


Stella våren 09


Nikki!


Mysigt att sova nära =)


Dom gånger Jamie kommit till vår säng har han alltid plockat med sej något...
Denna gången var det en jumbokula!
(Av erfarenhet säger jag hellre en jumbokula än ett gäng skruvmejslar eller ett stort gevär)


Stella var lite snorig...


Här har vi precis hämtat hem Molly! MYYYS!


Mamma och Jamie dag på forum!


Spindelkvinnan!


Rumpnissen!

Natti!

PS. Tänker på Bebis-Thea! DS


RSS 2.0