Mysdag!

Redan klockan 8 stog jag och Therese som två scouter i skogen med frukosten i ryggsäcken! Det är förbaskat kallt klockan 8 på morgonen ska ni veta! Barnen var rätt klädda men vi vuxna stod och huttrade i vanlig ordning. Även Molly hade behövt sin jacka för hon huttrade oxå trots att hon sprang runt och lekte med Mellis (Tess hund).

Stella


Frukost!
(observera de två gamarna som väntar på att något ska falla till marken!)

Efter lite lek och ett tappert försök att få i sej frukost i kylan gick vi hem till Tess och Adrian och fikade/lekte. Barnen har verkligen blivit gulligare med varandra! Ett tag trodde jag att min dotter skulle förbli en egoistisk argbigga!

"mera" säger Stella med munnen full! Farmors sockerkaka gjorde succé idag igen! =)


Adrian!


Läsvila!




Trött namnlös tjej!


Som vaknar till och lämnar in en protest när hon tvingas dela med sej av sin mamma!


Kärlek och...


en nacksving!


Systrarna Gustavsson


Busig tjej!

Sen utökade vi playdaten men lunch!! Utsökt spagetti och köttfärsås! Mmm!! Tack för det Therese!
Nu behöver familjen mej!
Hej då!


Måndag...

 Stella har varit lite surskallig hela dagen. Med avbrott när farmor Mia kom på besök. Då vart hon glad! Hon hade med sej en jätte god äppelkaka! Underbart! Tusen tack Mia!!!
Jag är så otroligt svag för sötsaker just nu! Eller kanske inte bara nu... Det är jag nog alltid! =)

Jamie har åkt till sin pappa och min Stisse är på derbyt... Men min lillasyster har kommit hit och ska titta på idol med mej! 

Hoppas att morgondagen ska bli roligare än denna!

tjolahopp!


Idag borde vi alla stannat i sängen!

Usch! Alla var på dåligt humör och rena rama kaoset utbröt innan jag ens hunnit duka fram frukosten! För första gången sen 2 blev 3 tyckte jag faktiskt att det var lite besvärligt. Jag kanske har väldigt snälla barn men det har hittills bara varit mysigt, roligt och underbart!! Stefan säger samma sak! Många har beklagat sej och berättat skräckhistorier om hur det är att ha barn så tätt. Men det har vi inte märkt av... För ens idag... Inget vart bättre av att jag var uppe halva natten och försökte bringa ordning i vår klädkammare. Eftersom jag har världens bästa sambo så åkte vi till ikea igår! Inte nog med det så snickrade min händiga älskling ihop hyllan vi köpte på några sekunder och vips så kunde jag börja röja! Nu står allt som jag rensade ur klädkammaren i vårat lilla badrum. Det står där i väntan på att få komma upp i förrådet...  Kanonplats tyckte Jamie som skulle gå på toaletten där i morse!
Hur som helst så avbröts morgonkaoset av ett samtal från bästa Therese som sa åt mej att släppa allt och gå ut i skogen med henne och co. Bra idé! För nu är vi hemma igen och alla sover som stockar. Nu ska jag mysa med Jamie innan han ska till sin pappa. Vi hade tur, han hade studiedag idag och det betyder att jag kan njuta av han sällskap lite längre!
Nu är det lunchdax!!

Hej hopp!


Skogen skogen skogen!

Idag tog vi sovmorgon. Stella höll låda till och från till kl.03. Det är sånt vi gillar... =/
Även hon tyckte att det var ganska trist att kliva ur sängen i morse!
Alla som känner Stella vet att kläder är det bästa hon vet! Alla sorts kläder i alla storlekar är toppen! Hon klär på sej allt hon kommer åt och blir galen om man försöker förklara att brorsans kalsonger faktiskt inte är en mössa eller att lillasysters body är aningens för liten.
Det spelar lixom ingen roll vad man säger. Hon kan pyssla med ett plagg hur länge som helst! (bådar gott för framtiden).
Här kommer en bild på dagens första outfit

Jamies susp!


Den satt tydligen inte helt skönt...

Vi har precis kommit hem från skogen. Hur mysigt som helst! Vädret är underbart idag! Om hela hösten var som den här dagen hade det varit världens bästa årstid! En och annan dag kunde det kanske regna och ruska så man kunde vara inne och dricka varm choklad och äta nybakta kanelbullar!

Jag är sugen på att åka till Ikea! Jag vill lösa "hall-problemet". 1000 skor och en skohylla. 1000 jackor och en hatthylla... Det funkar inte. Det förstår ju vem som helst!
Hur övertalar man Stefan till en impulsiv "liten" utflykt? Ikea är inte riktigt hans grej tror jag..
Särskillt inte med alla barnen. Han fick svettpärlor i pannan i skoaffären...
Jag tyckte att dom skötte sej näst intill exemplariskt! Jamie prövade klackskor och Stella socialiserade med alla hon mötte. Så länge dom är trevliga och inte stökar ner tycker jag att det är okej. Det finns många andra ungar som skriker, kastar saker och ligger på golvet och grinar för att dom inte får sin vilja igenom. Mina barn är fina. Dom sköter sej och är trevliga. Stisses svettiga panna beror nog på att han inte gillar andra affärer än "Länna sport"...

Här kommer bilder från dagens skogsprommis!

Vi älskar skogen =)


Jätte mycket!! =P


Jamie spexar!


Vårt blåbärsställe!


Gött!


Fina Jamie!


Filurar


La familia!




Nicole gillar skogen!

Over and out!


Förresten!

Roligt att bloggen är uppskattad och jag tackar ödmjukast för fin respons och mysiga komentarer!
Kram


Fantastiska dag!

Sitter här och känner mej helt lycklig! Nya skor är som balsam för själen! 
Stisses balsam är nya hockeyklubbor! Alla är olika! =)
Medan Jamie var på kalas passade vi på att lämna Molly hos Sandra (Mollys favorit moster).
 Stefan ville åka till "Länna sport" så dit bar det av! Jamie behövde en susp och ett halsskydd och Stefan hittade (inte helt otippat) nya hockeyklubbor till KANONPRIS!!!

"ÄNTLIGEN fick jag ett snoppskydd!" utbrast Jamie när vi kom hem!


Stisses balsam= nya hockeyklubbor!

Sen hade tiden runnit iväg och det var dags att hämta Jamie igen. Vi plockade upp honom, Molly och Sandra som hoppade av i centrum för att ta bussen till sin kille som bor i tjotaheiti. Vi lämnade av Molly hemma för att sen fortsätta shoppingturen i sickla. Familjen behövde skor! Det är ytterligare en sak jag inte borde erkänna men mina favorit jympaskor har jag haft i säkert 4 år!!! Hade en tyst minut för dom innan jag begravde dom med ömhet i en tom påse. Jag kunde bara inte förmå mej att lägga dom tillsammans med matrester och annat skräp... Dom har burit mej många mil! Men nu var det helt enkelt dags dags att gå vidare...

!!!SkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkorSkor!!!

Sen har Nicole som vart utan skor idag en nyhet att förtälja! Hon har börjat med en ful ovana...

Hon har blivit en tumsugare!

Jag kommer på henne med detta otyg i tid och otid!

Påkommen!
 
Påkommen!

PÅKOMMEN!

Nu blir det film och soffmys med min älskling!

Natti Natti!


Pizza och Disco!

Toppen dag tycker Jamie! Hemmagjord Pizza och sen skoldisco! Det kan inte bli bättre! Jag hade helt glömt att det var disco! Vart påmind av skylten när jag hämtade i skolan. Så vi åkte och handlade och sen fick han hoppa in i duschen medan jag förberedde pizzan. När han kom ut fick han pynta sin del precis som han önskade!

Bananpizza är hans favorit!

Sen fick Stella pynta sin! Kalsong-brorsan busar!

Mina fina!

Jamie tyckte att pizzan var toppen!

Discokillen!

Pirrig!

Nicole fick varken pizza eller discodansa men hon var glad ändå!

Godnatt!


Skogsfrukost!

I morse bestämde vi oss för att äta frukost i skogen! Jag och Therese tog cirkusvagnarna och hundarna och begav oss till en skog vid ösbyträsk. Vi satte oss och åt frukost direkt. Varken Stella eller Adrian är i vanliga fall särskillt pigga på frulle men dom åt som två hemlösa! Molly/hittehunden inhalerade varje smula som trillade på marken. Vilket var ganska många... Så hon är väll mätt ett halvår famöver! Adrian är hennes bästa vän! Han är så givmild! Någon sån egenskap har inte min dotter när det gäller godsaker! Efter frukosten vart det nämligen fika. Till min tjejs stora förtjusning! Hon skulle dela en stor god kanelbulle med Adrian. Jag tar helt sonika och bryter av den framför ögonen på henne och ger den ena delen till honom och den andra till henne. Adrian blir glad. Inte Stella. Hon sträcker sej efter bullen och vrålar Ap, ap, ap, ap! Vilket betyder samma sak som förmaningen Aj,aj!
Hon blir som en gam när det handlar om godsaker!

Det är kallt på morgonen. På något konstigt vis har jag missat att hösten är här.
Barnen var rätt klädda men jag själv tar det som ligger närmst när vi ska ut tidigt. Då hinns det inte riktigt med att göra sej piffig.. Försöker intala mej att jag är naturligt vacker =P
Men kallt var det iaf!

Jag njuter verkligen av att vara hemma med mina barn! Att få spendera varje minut med dom är såååå mysigt!
Önskar dock att jag kunde ha Jamie hemma på fredagar som jag hade förr!

Idag börjar helgen! Då får jag ha hela familjen hemma!!! Underbart!
I morgon ska jamie på kalas hon en tjej i klassen. En tjej som jag vet att han är lite förtjust i!
Minns själv hur pirrigt det var när man var 7 år!

Nu ska jag vila lite! Efter 3 timmars utflykt är man väl berättigad en liten tupplur?

Här kommer bilder från Sofie´s och mamma´s besök igår och från skogsutflykten idag!

Finisar!

Stella och mostermys!

Stella försöker härma brorsan och ha fötterna på bordet... Hon är lite kort i rocken =)

Frukost-time!

Lite skit rensar magen! (se pinnen i smörgåsen)

Nicole gillar skogen!

Molly gillar Adrian!

Stella på vift!

Vackra Molly!

Pussas på en stubbe är mysigt!

Kan man kanske få en till?

Fina ungar!

Världens bästa Adrian!

Galna hundar och nyfikna ungar!

Allt för nu! =)


Torsdag innebär att fredag snart är här!

Jag har fortfarande ont i huvudet =( Men vila kan man ju göra i graven...
I morse fick vi sällskap av Therese när vi gick till skolan! Alltid lika trevligt! Jamie fick hålla i Stellas koppel hela vägen. Han tycker att det känns coolt för att hon är så stor!
(Therese hund har samma namn som min dotter och det är alltså inte min dotter vi har i koppel). 
Molly blir överlycklig när Stella är med och kan inte behärska sej... Hon är liten men fy va jobbigt det är när hon drar i kopplet! Hon går i vanliga fall (oftast) kanonfint men när favvokompisen är med blir det bara TILT...
När vi kom tillbaka från skolan gick vi hem till Tess och lekte. Fikade med delicatobollar!!! Det är som en drog! Gottgottgottgott!!! 
Barnen var snälla med varandra idag! Dom lekte fint och lugnt nästan hela förmiddagen! Många pussar och lite skrik och nyp! Wiee!
Sen gick vi hem och påbörjade en storstädning. Sen kom min mamma och syrran på lunch.
(Sofie var otacksam och åt inget. Om man inte räknar chokladbollarna...)
Supermysigt var det iaf. Stella blir alltid lika glad när Sofie dyker upp! Hon är utan tvekan en favorit! 
När dom hade gått la jag i en högre växel och städade klart här hemma. Inte en dag för tidigt.
Sen kom Jamie och Älsklingen hem. Middag och sen läxläsning. Stefan tog läxor och jag tjejerna. Men Jag kan inte låta bli att tjyvlyssna när han har läsläxa. Han ljudar så fint och plötsligt hör han ordet! Det är så häftigt!! Liten blir stor! Mina fina stora kille!
Snart fyller han 7år! Det ska firas med dunder och brak!

Batteriet är slut i kamerna så jag kan inte lägga in bilder i dag men under morgondagen kommer det!
I morgon är det fredag!!! Vilket innebär fredagsmys med familjen! Bästa och mysigaste på hela veckan! Vi ska göra hemmagjord pizza tillsammans där alla får välja vad man vill ha på sin del! 
Mums!

Nu ska jag gå å lägga mej. Hoppas att den förbaskade huvudvärken är borta i morgon!!!
På återseende!

 Bjuder på gamla bilder!


Stella nykläckt...

Nicole nyckläckt med trötta päron!

Har inte någon bild på datorn när Jamie var nykläckt... Men jag ska fixa det!
Här blir han ompysslad på Åland!   


AJ!

Här hemma har vi migrän både Jamie och jag...
Jamies är värre än min. Han kräks och får nästan panik över att han har så ont.
Jag får bara så ibland. Oftast kan jag "leva vidare" men är ljuskänslig och lättirriterad. 
Solbrillor för hela slanten!

Idag har jag träffat min lillasyster Sofie. Stella är så förtjust i henne att hälften vore nog! 
Precis när hon har kommit hit vill Stella bara sitta i hennes knä och myyysa!
Sen tog vi en promenad till coop. Då fick hon sitta på Sofies axlar! Hur roligt som helst!! Då måste man hålla i sej i öronen för att inte trilla av!

Haha!

Vackra!

På coop handlade vi lite och mötte upp Stefan och Jamie som skulle panta burkar och flaskor.
Jamie samlar på alla pantflaskor han kommer över för att tjäna in lite extra pengar. Med dom pengarna får han göra nästan vad han vill! Min fina kille har dom två senaste gångerna valt att ge en del av pengarna till fattiga barn. 
Idag ställde han frågan "varför ger folk barnen så lite?" (Bössan var halvfull). Vad svarar man på det? Mitt svar vart att dom tömmer bössan varje dag, därför har det inte hunnit bli mer ännu... Men är det så? Jag tror att jag ljög... Jag tycker att det är så underbart när barn är lyckligt ovetande om allt hemskt. Jag har försökt hålla hemska sanningar så långt ifrån honom som det bara går. Det är fullständigt onödigt att ge mer information om "vuxen-saker" än han ber om tycker jag.
Däremot är hans fråga värd att tänka på. Varför ger vi så lite till fattiga barn?
Är det för att man inte tror att det kommer till dom fattiga barnen? Eller är det för att vi inte anser att vi har råd? Jag borde antagligen inte erkänna det men jag tycker att det är bekvämast att inte tänka på dom alls.. Jag vill inte ha en bild på näthinnan av dom stackars små, smutsiga, hungriga barnen som inte har mat eller rent vatten... Ingen trygg famn att trösta sej i... Jag vill inte veta hur mycket små oskyldiga barn lider när jag står maktlös inför det. Jag kan inte rädda dom alla hur mycket jag än vill. Därför vill jag inte tänka på dom alls. Jag vet att det är egocentriskt. Jag vet att det är elakt och fullständigt hemskt. Jag kan inte.
Men jag lovar att nästa gång jag går och handlar ska jag definitivt lägga pengar i den halvfulla bössan. Det hjälper inte långt. Kanske inte alls men det finns en chans att det hjälper något...
Det är iaf ett steg i rätt riktning för min del...

Nu ska jag krypa i säng och blunda. Hoppas att huvudvärken är borta när jag vaknar i morgon!

Ps. Mia du som gav Stella den brillianta idén att sätta kon på vagnen och "be" om skjuts kan vänligen komma hit och skjutsa henne! Hon ber nämligen inte så snällt längre... Ds

Först tjatar hon en halvtimme...

Sen försöker hon lite själv...

Sen ger hon upp... Eller funderar hon på vad farmor har för nummer till mobilen?

Hej dåååååååå!


Kärringjävel!

Ja, det kallade jag henne! Jag skrek det rakt ut till henne som hade så bråttom i sin lilla fula röda Saab att hon nästan körde på mej, mina barn och min hund på ett övergångsställe! Fingret gav jag henne oxå! Som tur var hade jag lämnat Jamie i skolan och var på väg tillbaka. Självklart är detta inte ett beteende jag vill att mina döttrar ska ta efter men ibland måse man få ge ett och annat finger! Särskillt till fula, stressade kärringar med råttfärgat kort hår och som kör en ful äcklig röd Saab med en snuskig grön wonderbaum gran hängande i backspegeln!!
När ilskan har lagt sej och jag inser att jag hävt ur mej något fult och till&med pekat finger känner jag mej konstig... Nästan lite stolt! Det är så långt ifrån hur jag är som person egentligen! Jag är en sån som inte säger något till den pensionerade sura tanten som just trängde sej före mej i kön trots att hon är den med all tid i världen. Jag är en sån som tror att folk inte snor sista parkeringsplatsen framför näbben på oss av egoism eller av elakhet utan av misstag. För att dom inte såg att vi precis skulle svänga in där. Jag blir generad när Stefan ilsket använder tutan och påminner ALLA som (enligt honom) gör fel och inte fattar ett skit. Jag är absolut inget helgon! Jag vill bara inte stöta mej med andra i onödan. Så länge jag, mina barn eller någon annan som inte kan säga ifrån själv far illa orkar jag inte bry mej. Små saker som pensionerade tanter och parkeringsplatser är inte värdsliga saker. Då finns det så mkt annat roligt man kan lägga ner energi på!
Men en kärringjävel i en röd ful Saab kan inte få komma undan med vad som helst!
Så det så!


Vi saknar dej!

Jag och tjejerna låg i stora sängen och mös en stund idag.
Stella kryper runt och fixar med täcken och kuddar och får plötsigt syn på Stefans kudde som det står "världens bästa pappa" på... Hon tittar på den och utbrister "pappa!" Sen lägger hon sej och myser ner ansiktet i kudden, andas in och låter "Mmmm"....
Jag tror att hon saknar sin bästa pappa här hemma på dagarna!


Vilken dag!

Vi har haft det så himla mysigt! Skeviksgrotta var toppen! Barnen tyckte att det var jätte spännande! Vi klättrade, grillade och busade tills vi alla var helt slut!

Mamma berättade att grottan faktiskt har en historia.
På 1700-talet höll en sekt till där.
Medlemmarna tros ha haft hemliga möten och meditationsstunder i Skeviksgrottan.
 ”Skevikarna” sägs haft ett väldigt ovårdade yttre, med långt hår och konstig klädsel.
De levde i celibat och under väldigt enkla förhållanden.
Det sägs också att ”Skevikarna” brukade ta sina döda till Johannes kyrkogård i Stockholm och kasta dem över muren nattetid. Dagen efter begravde dödsgrävarna kroppen i ovigd jord.
Att sekten verkligen funnits styrks av den gravsten som finns på Johannes Kyrkogård, med inskriptionen: ”Åt minnet av Skeviksborna 1746-1788. Här fingo de hemlösa ro.” 
Skeviksgrotta har oxå varit inspelningsplats till en Bergmanfilm som heter ”Sjunde inseglet”.

När vi kom hem var alla fulla med smuts och sot så det var till att bada en efter en!
Efter det var alla trötta men väldigt nöjda! Vi kommer definitvt gå dit snart igen!

Någon som vet vems huvud vi hittade?

Den här bilden är suddig och inte alls bra. Men titta på mej och mamma! När jag såg det här insåg jag att vi är ganska lika. Vi står till&med likadant! Stisse kan ju titta på min mamma och se hur jag ser ut om 20 år! (Tur att min mamma är så söt!)

Fina!

Gullis!


Bilder från mysiga skeviksgrotta!


Väntar på att få grillad korv!

Vår lilla tänkare har satt på mössan själv...

 Jamie!


Dagen började med att..

Therese kom på besök straxt efter vi lämnat sängen. Hon ska ha visning idag och vill självklart inte att städningen ska förgås innan den är över.

Hennes lilla tjej är gudomligt söt! Så himla liten att man kan tro att hon är en docka! Ingen av mina barn har någonsin varit så små.
Jamie var minst men var tidig med allt. Han var 5½ månad när han ställde sej upp i sängen själv. Stella var lång, smal och väldigt stadig men inte alls som Nicole. Henne har man aldrig riktigt behövt hålla i huvudet på. Hon var stor och stark redan när hon kom ut!
Stella och Adrian är riktigt roliga mot varandra. Det nyps och skriks och pussas och skrattas om vartannat. Stefan som är ledig i dag vart nästan chockad över vår "lilla söta" tjejs rent ut sagt vidriga beteende. Hon spanade in och skulle ha allt Adrian tog i.
Till varje pris skulle hon ha saker som hon i vanliga fall inte ens tittar åt!
Men i vanliga fall har hon än så länge ingen konkurans heller .
Vänta bara tills lillasyster växer på sej och vill vara med! =D 
När Stella väl börjar på förskola kommer hon vara rena ångvälten!

Nä, vi bestämde genast att hon ska få lite fler motgångar än hon fått hittills.
Jamie är ju så vänlig att bara hon sticker ut underläppen eller blinkar fram en liten tår släpper han allt för henne. Om vi ger henne en tillrättavisning ställer han sej genast emellan och vill skydda! "Sluta, skäll inte på henne. Hon är så liten så hon förstår inte mamma" brukar han säga...
Samma säger han om vi tillrättavisar hunden.
Vår bästa ödmjuka lilla kille! Han är så vansinngt go!
När man ser hur Stella tittar på honom blir man alldeles varm. Han är hennes stora idol!
Men vi måste gör en fin tjej av Stella oxå och det innebär att vi måste tuffa till storebror lite. =)

Idag ska vi hämta Jamie direkt när skolan slutar. Hela familjen och mina mamma ska promenera till skeviksgrotta och grilla! Lite trist väder men på med regnkläder, gummistövlar och hoppas på uppehåll!

Tjingeling så länge!



Livet är härligt!

Vi har nyss kommit hem från en kvällspromenad. Vädret har varit fantastiskt och jag känner i hela kroppen hur härligt livet är! Känner mej nästan fånigt förälskad i det mesta! Min älskling, mina barn, mitt hem fast att det är stökigt för det mesta, mina vänner, mina nära och kära... Allt är bara så mysigt just nu!
I morgon kommer Jamie hem! ÄNTLIGEN! Då blir allting om möjligt ännu bättre!!!! 
Känns som om han varit borta länge den här gången...

Nu ska jag och Stisse krypa upp i soffan och tita på någon av de tre filmer vi har hyrt!

Bilder från dagen!
 
Estelle och Nicole

Stella säger "SITT" och båda hundarna sätter sej.
She the packleader som Cesar skulle sagt...

Vackra farstaviken!


Kärlek=Stefan och barnen!

Det är nyttigt att längta har jag hört. Men oj va jobbigt det är! 
Älskling kom hem!!!
Det finns ingen i världen som skulle passa mej bättre än Stefan! Han är så otroligt snäll, omtänksam, generös, intelligent, snygg, rolig, charmig och bara min! Jag tror inte att jag talar om det för honom tillräckligt ofta...
Ska helt klart bli bättre på det! 

Min stora kärlek och söta Estelle!

 Världens finaste kille och världens finaste Nicole!


Kväller!

Jag är så sjukt trött!
Den här dagen har känts sjukt lång! Jag har hunnit med jätte mycket! skogsprommis, städa, tvätta, fika med Johanna och hennes "nya" sambo (som förövrigt var jätte trevlig!), kvällspromenad med Sandra och hennes Solo.
Vi gick till stallet! Stella älskar att vara där och skulle kunna gå från box till box och bara titta och klappa i timmar!
Pratade lite med med Stisse i telefon... Det är jätte tomt hemma utan honom... =(
Jag har haft jätte mysigt med tjejerna men jag är inte hel utan min kärlek!

Sandra ska sova här i natt. Känns jätte bra för då slipper jag vara mörkis i kväll!
Efter som hon är nyopererad slipper jag oroa mej för att hon ska dumpa mej efter halva natten! =P

Längtar till måndag då Jamie kommer hem! Han kommer att bli så glad över dom nya Sune-böckerna! Det är så himla roligt att läsa dom för honom! Att avsluta dagen med en godnattsaga som gör att man fnissar och skrattar är helt underbart!

Nu är det dags för film och lördagsmys!!
Natti Natti!


Blåbärsplockare!


Ja,   nu   har   vi   varit    effektiva.    Klockan    har   inte    ens    slagit    12    och    vi    har    redan   städat    och    tagit    en    lång    skön    skogspromenad!    Eller    skön    vet    jag    inte...
Jag    tycker    faktiskt    att    det    är    ganska    obehagligt    att    gå    i    skogen    själv. Utan    någon    annan    vuxen...
(Jag    vet!    Jag    är    jätte    töntig.    Mörkrädd    är    jag    oxå!  )
Om    jag    hade    haft    en    stor,   stark,   modig    hund    hade    jag    kanske    känt    mej trygg    men    Molly    är    inte    mkt    att    lita    på    när    det    väl    gäller...
Blir    situationen    lite    hotfull    kryper    hon    in     under    vagnen    och     gömmer    sej. Å    när    jag    säger    hotfull    menar    jag    tex.    att    en    annan    hund    skäller    eller att    någon    skjutsar    på    cykel    och    båda    bär    hjälm.    Sådant    är    ytterst    läbbigt!   
Som    sagt,    hon    är    inget    att    lita    på!
Vi    alla    kom    hem    från    skogen    utan    större    åkommor.    Som    alltid.    Jag kanske    kan    lägga    ner    min    hariga    stil    och tuffa    till    mej     lite.    Föregå    med    gott    exempel...
Stella    åt    blåbär    som    en    tok.    Jag    får    lura    henne    från    buskarna    om    det ska    bli    en    promenad    överhuvudtaget.    Inte    nog    med    det    så    har    Molly    blivit    torsk    på    blåbär!    Hon    plockar    dom    själv    från    busken!!    Jag    har    bara sett    Therese`s    hund    göra     det    och    vart    jätte    imponerad!     Nu     när     vi     kom    hem    ringde    jag    upp    Mamma     och    berättade    att    Molly    minsan    är    så smart    att    hon    härmar    Therese´s     hund!     Men    tydligen    var    hennes    gamla hund    snäppet    värre    och    åt    vinbär     direkt    från      busken!    Mamma     ska     alltid     vara     värst...

Nu     kom     Sandra    hit.    Vi     ska    fika    lite...    Det    är    sånt    vi    gillar!!!        Sötsaker    och     tjejsnack!    
Pratade     förresten     med     Sisse     nyss.     Han     var     ganska     bakis.     Det     tycker jag    är    bra!     Han     behöver    röja    av    sej    lite!    Han    är    ju    hemma    nästan    jämt,    som    den    perfekta     familjkarl     han    är!  =)
Men    vi    saknar    honom     faktiskt    här     hemma! 

Tjolahopp!


Mmm...


Mina Fina Tre!


God morgon!

Mina 2 yngsta har sovit utan avbrott tills nu. Toppen med andra ord kan man tycka... MEN!
Den som har varit jobbig är min lillasyster. Klockan två kommer på att hon nog inte ska sova över längre... Hennes pojkvän har gått hemifrån utan nycklar så hon måste dit och låsa upp!
KLOCKAN 02!!!
För någon som lever småbarnsliv är det rena döden att bli väckt i onödan!
En hel natts sömn är absolut värt mer än tex. en frusen pojkvän kl.02
Honom skiter jag faktiskt i! Hade det varit min egen hade det varit en annan femma. Han är ju far till mina barn så jag hade mer eller mindre varit tvungen att kasta ut nycklarna. Däremot hade han fått en skopa vett till frukost...
Så kära lillasyster, jag hoppas du förstår vad du kommer bli serverad nästa gång du kommer...
Inte är det Delicatobollar iaf.


Tjolahopp!


Titta vem som bloggar!

Ja, nu ska jag försöka mej på det här med att blogga... I smyg till att börja med! Inte ens Stefan vet!  Måste se om jag lyckas åstakomma något av värde innan jag "kommer ut".

En fundering jag har är dock, vem bloggar man för? För sej själv? För nära och kära? För en nyfiken tjyvläsare som aldrig ger sej till känna mer än med en komentar då och då? För vem bloggar just jag?
Börjar för egen del så får vi se hur det blir sen...

Idag har jag och Therese haft playdate med alla barn och hundar!
Det blir cirkus scott när vi går ut allihop med vagnarna som liknar mindre husvagnar och hundarna som idag sprang kors och tvärs och inte tycktes veta hur man går i koppel...
Minst 100 gånger fick vi stanna för att tillfredställa någons behov eller lyssna på en fundering eller en beklagande visa... Målet var centrum och tantens brödbod! Väl där inhandlades diverse onyttigheter och sen begav vi oss hem igen. Jag och Therese smågnabbas alltid om hos vem vi ska vara. Den som har det mest presentabelt hemma får besök och denne får oxå ett slagfält att ta reda på efter! Idag var det min tur! =)

Stella och Adrian som var så gulliga med varandra i början av veckan har blivit varma i kläderna och heter nu "Brottar-Britta" och "Skrik-Robert".
Ena sekunden pussas dom och nästa tjivas dom. Den som ger sej först och försöker fly får en knuff i ryggen. Charmigt värre...
Men dom har jätte roligt när dom är sams och man har knappast sett sötare än när musiken går igång och dom börjar dansa!

Den här helgen är det karlfritt. Älsklingen är på grabbresa och njuter av friheten! =)
Jag är hemma och njuter av ensamheten!
Typ...
Sofie är här och ska ha myskväll med film och gottis i mängder!
Mums!

Hej svej leverpastej!


RSS 2.0