Grattis Mormor!

Idag fyllde världens bästa mormor år! Hon blev hela 68 vårar! Hon är en tuff brud i lyxförpackning! Kör motorbåt på sommaren och går i stora solbrillor och päls på vintern! I present av sin man fick hon en motorsåg!! =)
Hon bjöd på smörgåstårta och annat smått och gott! Jag och Stefan kunde varken slita oss från godsakerna eller sällskapet så vi kom inte iväg och storhandlade för ens efter klockan 20!
Tur att Stella fick en senare tupplur idag!
Vi hängde som vanligt med Therese på fm! Vi båda kände oss lite halvpigga idag så det vart ingen skogsfrukost.. Vi släppte hundarna på en äng i närheten så dom fick leka av sej, sen gick vi längs farstaviken och sen hem till henne... Stella var en riktig rugguggla idag... Skulle bråka om alla leksaker och var inte alls så go som hon egentligen är! Skyller på kindtanden som seeeegar sej upp på vänster sida! Innan vi gick till mormor fick hon lite Ipren och efter det var hon hur trevlig som helst! Vi vart alldeles stolta över vår lilla tjej som artigt tackade när hon vart bjuden på saker.
Jag hoppas att man alltid kommer att känna sej stolt och full av förundran över hur man kunnat skapa något så fint som sina underbara ungar!!

Här kommer bilder från mormors kalas!

Vackra mormor och hennes underbara Benke!


Min finfina mamma!


Stella lycklig över sin goda kaka!


Mys med snyggpappa!


Nicole med gammelmormor! (som hon kommer bli döpt efter)


Stella busar med gammelmormor!

Hej svej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0