Doktor Mask och blommor!

I dag var vi hos doktorn med Stella. Doktorn heter Mats men Stella kallade honom doktor Mask, vilket hon själv tyckte var jätte roligt! Hon sa det många gånger och fnissade nöjt varje gång! Läkartiden var efter hennes sov-vila och det var nästan skämmigt att gå dit med henne. Så pigg som hon var då har hon inte varit sen innan hon vart sjuk! Men han tog ändå oss på allvar och tog diverse prover men utan att hitta något. Sänkan var hög så något är det ju... Vi ska dit i morgon igen och lämna urinprov. Hur nu det ska gå till =S

Efter det åkte vi plantagen och fick med massa fina blommor! Vi har köpt stora krukor eller det är egentligen tunnor... Äh, det låter oxå fel!


Såna här har vi köpt!
Å dom har vi nu planterat blommor i på balkongen. Jag är urusel på att hålla blommor vid liv så detta blir verkligen en prövning för mej! Jag ska försöka! Det vart sååå mycket mysigare där ute! 

Farmor Mia var här och hälsade på idag! Tjejerna vart så glada när hon klev innanför dörren!
Vi fikade och tittade sedan på när Stisse och Stella meckade med vår nya garderob. Det kommer bli så organiserat och bra när allt är klart!!!! Tänk att jag blir så glad för en garderob... Haha! Fånigt! Men det är ju ständigt något som är på vift när man är på väg ut genom dörren. Man hittar 8 vantar men bara vänster-vantar... Det kommer att bli så enkelt när alla har varsin korg, egna krokar och skofack.
(Låter nästan som att det är en hel skolklass som bor här! När man ser det överfulla skostället, hatthyllan och den övergödda byrån kan man lätt tro det oxå.) Nä, nu ska det äntligen bli ordning och reda i hallen!
Nästa utmaning blir vår "walk in closet". Det ska bli en förändring. Lekrum? Myshörna med en massa kuddar och böcker? Skapande/pyssel rum? Vad det blir där inne återstår att se. Men en sak är säker, vi ska sluta använda det som förråd iaf!

Stella har varit sjuk för länge nu. Vi är inte lika aktiva på dagarna vilket gör att jag får massor av tid att fundera på vad vi ska/måste förändra i hemmet. Fortsätter det så här slutar det väl med att jag slår ut en vägg och ändrar hela planlösningen...

Dags att sussa!
*kram*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0