Sköna söndag!

Helgen har varit lugn. Vi har egentligen inte gjort något mer än att spendera tid med varandra. Men det är ju inte fy skamm det heller! Sofie har bott hos oss sen i torsdags och vi alla tycker självklart att det är myyyysigt!

Stella har fortfarande feber. I morgon ska jag ringa för att få svar på proverna och sen ringa till den läkarmott. som remissen är skickad till, för att försöka få en återbudstid så att vi får komma så fort det bara går.
I dag är det ju mors dag! Då var det blommor och choklad till lilla mej. Å va det är mysigt att bli överraskad!
Det blev tacos till middag. Mest för att försöka lura i Stella lite mat. Hon brukar tycka att det är sååå gott men idag tog hon bara ett fåtal tuggor och sen var hon nöjd. =(
Vi har valt att inte göra någon affär av själva matsituationen. Det är svårt eftersom vi så gärna vill att hon får i sej. Men vi är glada om hon sitter med och tar en och annan tugga iaf. Vi gör faktiskt aldrig någon affär av matsituationerna hemma hos oss. Man äter tills man är mätt, sen är det tack för maten. Att tvinga någon att äta det den inte tycker om eller att man måste äta allt som ligger på tallriken är trams enligt oss. Att dela upp och säga "ät hälften" lika så. Måltider ska vara trevliga. 
Alla i vår familj äter allt och det är ytterst sällan någon klagar.

Men men, nu är det kväller och vi ska titta på film!
Ha det gott!
*kram*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0