Vad är det för dag idag?

Vad är det för dag idag? Det är ingen vanlig dag för det är Jamies födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Idag fyller Jamie 8 år! Fina, fina söta bästa Jamie!

Efter en tuff vecka är vi trötta men ändå så himla glada!
Förra veckan låg ju jag i feber och Jamie var förkyld och hostig. På fredagen gick han till skolan iaf. Mest för att vi skulle kunna ha barnkalaset som planerat. Han var ändå pigg trots hostan som vägrar försvinna. Min syster kom hit och hjälpte till med städning och lite fix för att underlätta för mej, som hade turen att vakna feberfri men fortfarande kände mej helt slut. Tusen tack för det Sofie! Sen kom Stisse hem från jobbet och blåste ballonger för brinnande livet! Jamie var jätte pirrig innan kompisarna kom och kunde inte vara stilla en sekund!
Kl.18 började barnen ramla in en efter en. Med packning och glatt humör! Snart var hemmet fyllt av livliga och partysugna barn! Vi började med presentöppning! Straxt där efter började vi med lekarna. Popcornleken, dansstopp, gömma nyckeln och skattjakt! Det var sååå roligt! Efter 21 var det några som gick och då var det tandborstning och bäddning för dom som var kvar (hela 18 stycken!). Hela vardagsrummet var fyllt av luftmadrasser, kuddar och glada ungar! Vi hade köpt ett par filmer och dom fick rösta på vilken dom skulle börja med. När första filmen var slut hade en del somnat men dom som var vakna ville se en till. Vi lät den andra filmen rulla, mest för att ingen skulle känna sej stressa och tvungen att somna. Straxt efter 12 hade alla somnat! Man skulle kunna tro att det var upplagt för sovmorgon men ikke =) Vid 06.30 vaknade alla. Dom hade kuddkrig och bus medan jag fixade frukost. Vi bjöd på gröt, youghurt, juice, mjölk, smörgåsar med alla möjliga pålägg, ägg, frukt mm... Oj, va dom åt!
Vilket gjorde mej överlycklig, vi hade ju köpt frukost till en hel armé! =D

Alla åkte hem vid 10 och då la vi oss på soffan en stund. Vi var helt slut! Min syster hade en lite överraskning till Jamie. Hon trotsade sin trötthet och tog med honom till Stadion och tittade på snowbord åkare. Jag vet inte vad eventet hette med Jamie var lyrisk när han kom hem! Åter igen, tack sofie!

Flickorna hade sovit hos Mia och Leffe. Även dom hade humöret i topp när dom kom hem!
Tack Mia och Leffe för att ni är så snälla och hjälper oss!

Under middagen klagar Jamie på att han har ont i örat och han får en alvedon och vill gå och lägga sej. Han har ju varit förkyld så länge att jag trodde att det berodde på det och tröttheten. Sjukvårdsrådgivningen rådde oss att avvakta. Men han vaknade vid 22 och hade så fruktansvärt ont. Han grät och vred sej i smärtor. Han fick mer alvedon men det hjälpte inte så Stisse åkte med honom till akuten. Där var det smockfullt och han fick andra värktabletter och blev hemskickad. Med de nya tabletterna kunde han sova och vaknade inte för ens 10! Då hade trummhinnan spruckit och vätska rann ur örat. Åter igen fick vi bege oss till akuten. Men då åkte vi till forums akut och där får man ju en tid så att man slipper vänta i hundra år. Där fick han recept på antibiotika, order om att vila och undvika fysisk aktivitet i en vecka. Hans kropp behöver nog återhämta sej ordentligt med tanke på att förkylningen hållt i sej så himla länge.
Han är ganska pigg men det rinner fortfarande ur örat... Hur länge kommer det att göra det egentligen?


Mia fina tre!


Två av tre tyckte att det var så mysigt att dom fortsatte!


Den här kartongen fick vi hem skattjaktspåsarna i.
Den fungerar finfint som koja tycker till Nikki!


Detta fick Jamie av Stisse och mej i fördelsedagspresent! Han vart överlycklig!
Han fick en skateboard oxå men den kom inte med på bild!


Nu ska jag mysa med Jamie innan han åker till sin pappa!

Kram T


Kommentarer
Postat av: Mia

Herreguud så söta barnen är !!!! Jamie

är redan en hjärtekrossare. han är snyggare

än vanligt på krambilden.Brudarna är inte så pjokiga heller. Puss från stolt farmor.

2010-11-22 @ 16:57:45
URL: http://www.minafinatre.se
Postat av: Sofie

Haha älskar bilden på Nikki i lådan! :))

Glöm inte bort Mattis, han och jamie hade super roligt inne i stan!

2010-11-22 @ 18:39:24
URL: http://lindasofie.devote.se
Postat av: Jag

Fima ungar!

2010-11-25 @ 09:34:16

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0