Toppen helg!

Helgen har varit kanon på alla sätt och vis! Vi har verkligen njutit av varandra och haft jätte roligt! Sofie sov hos oss en natt oxå! Vilket var uppskattat av oss alla. Hon är inte här fullt så mkt som hon varit tidigare så vi saknar henne massor! På morgonen när hon vaknade (lite senare än oss andra i familjen) kröp alla barnen ner hos henne och mös! Gullisar!

Mys med moster fi!


Stella och Nikki körde en tryckare till MJ´s -You are not alone...


Nikki tröttnade dock fortare än Stella som då försökte tvinga henne att dansa bara liiiite till!


Kolla va fina!
Tack för att du är den du är Jamie!

Jamie var såååå nöjd efter övernattning, mys och shopping med Mia & Leffe! Dom hade ätit kräftor och vesterbottenspaj. Fina Mia som kommer ihåg att det är Jamies favoritpaj! Sen hade dom hyrt filmer och ätit massa godis! När vi ringde och kollade hur det var med honom på kvällen lät han helt salig!
På morgonen åt dom frukost i vardagsrummet. Det är stort. Det gör vi aldrig hemma. Det tyckte han var lyxigt! Bake off bröd och hemmagjord varm choklad framför tvn! 
När dom shoppade fick han ett par Jeans och en T-shirt! Det var superfint! Gulle er! Sen var dom i leksaksaffären och köpte en fingerboard och ramp till! Gud så lycklig han var! Efter det gjorde han en sån där fin Jamie-grej... Han köpte en present till mej och Stisse! Vi fick en varsin liten blomma i supersöta krukor från miljögården. Hur söt får man vara! Bästa Jamie! Sen har vi ju varit fixat en grej som kommer att bli en julklapp till vissa... =)
Nyfikna Mia försökte få Jamie att försäga sej men IKKE! Han teg som muren! Bra Jamie!

Nu ska jag titta på Mamma Mia för 100ade gången! 

Ta hand om er! 
Kram T 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0