Morgonstund...


Flickorna börjar dagen med en morgonfika!


Lite påtår är ett måste...


Ambitiösa Jamie tog fram läseboken efter frukosten.
Bra jobbat gubben!

I skrivande stund är det allt annat än lugnt här hemma. Metallica dånar ur högtalarna i Jamies rum. Han har en kompis på besök och dom rockar loss. Flickorna vill ju gärna vara med, men grabbarna njuter av att ha tjejfritt!

Idag ska vi baka  här hemma. Förr hade vi för det mesta bullar i frysen men nu var det länge sen. Man måste liksom vara på rätt humör när man ska hålla på med storbak tillsammans med barnen. Den känslan har inte infunnit sig för ens idag.

På söndag ska vi på kalas hos barnens syssling Felicia. Det ska bli roligt. Hon är precis som Stella. En prinsess-tjej! Vi har köpt en fin fin prinsessklänning! Det kommer att kräva ganska mycket av Stella för att hon ska kunna ge bort den fina klänningen med massa tyll och volanger. Men det klarar hon! Sen dröjer det inte länge innan det är hennes tur! Hon har ju blivit så stor att hon verklgen LÄNGTAR till SIN födelsedag!

Jamie har varit grym hela veckan. Kämpat med sina läxor och känns allmänt glad. Det är skönt! Vi har köpt vårskor till hela familjen. Jamie fick ett par jätte fina Adidas. Jag vet inte hur många gymnastikskor han slet ut förra sommaren. Då resonerade vi som så, att eftersom vi vet att han verkligen sliter ur skor fortare än någon annan vi känner kan vi lika gärna köpa 7 par som inte kostar en förmögenhet. Men dom gick åt på en kvart typ. Jag hoppas att dessa ska hålla bättre. I år tänkte vi att ett par dyrare kanske tår hans lek bättre.
Mer pengar= bättre kvalité?

Nicole är oftast sitt vanliga glada jag. Dock skäller hon ofta på oss. Med rynkade ögonbryn och en lång, ilsk harang av ord och ljud (som vi oftast inte förstår ett endaste dugg av) stirrar hon på oss som om vi borde skämmas. Det är svårt att hålla sig för skratt i dessa lägen. Hon är väldigt bra på att leka. Hon pysslar med sina dockor. Bjuder dom på mat och nattar dom. Ibland bjuder hon in oss andra för en liten fika. Då är hon alltid en riktig värdinna. Bjuder och serverar. Fina, fina Nikki!



Nu blir det lunch och sen bakar vi!
Tjohooo!


Ha en fin dag alla!
Kram T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0