Vattkoppor it is!

Det ser ut som små vattendroppar på huden. Stella har 3 och Nicole har 2. Inget att skryta med, men vi hoppas såklart att det inte blir mer än så heller. Jag hade bara någon enstaka koppa när jag var liten. Jamie hade inte heller många. Stefan vill minnas att han var jätte prickig, medans hans mamma sa att han bara hade 2st. Min kära vän Linda, berättade att henners dotter hade börjat med några enstaka men efter ett par dagar var hon full med prickar! Jag trodde att alla kom inom loppet av ett par timmar men oj så fel man kan ha! På "skitguidens" hemsida står det att man kan få nya koppor i upp till en vecka efter man fått första. =(

Deras feber är nästan borta och det är sååå skönt. Det är så obehagligt när barnens små kroppar är vrålvarma, kinderna röda och ögonen glansiga. Jag blir faktiskt rädd när tempen närmar sig 40. Det känns som om vi är så maktlösa. När som helt kan tempen bara bestämma sig för att stiga och vi kanske inte KAN sänka den trots att vi gjort allt enligt konstens alla regler... Usch! 
Men om man får klaga lite är det frustrerande att inte kunna gå ut. Att sitta här med de aktiviteter vi tröttnat på för länge sen är verkligen döööötrist! 
Hoppas att allt bara vänder snart... Våren kommer, ungarna blir friskare, saker och ting löser på bästa sätt och allt bara rullar som det ska... Den tiden kommer... Snart!


Vill ni se en koppa!? Klart ni vill! Här Stella kommer en bild på din koppa! 

Det är kanske den enda koppa vi kommer att kunna dokumentera! Jamie fick koppor hos sin pappa, så jag hann bara se skorporna som han kliade sönder om och om igen... Nicoles ynka 2 gick sönder direkt. Dom sitter nämligen under näsan. Näsan som vi torkar 7011 gånger om dagen...


Nu ska vi äta lite lunch!

Kram T



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din kommentar gör det roligare att blogga! Kommentera mera!
Glöm inte lägga till mig på bloglovin
Follow minatre

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0